Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור שלי כזה.

יש לי רכב פונטו HGT. ללא סאן רוף. במקביל יש לי פונטו HGT לפירוק. בזאת של הפירוק יש סאן רוף מקורי.

בסאן רוף המקורי יש חיתוך בגג וכיפוף פנימה מה שלא מייצרים בארץ. יש תעלות ניקוז ועוד.

לפרק את הסאן רוף המקורי ולהרכיב אצלי זה בלתי אפשרי בגלל הכיפופים המקוריים בפח פנימה.

חשבתי על חיתוך הגג מסביב לסאן רוף ולשתול אותו על הגג שלי. וכך בעצם אני משיג את הגג המכופף עם המסילות והניקוז.

לאחר מכאן לעשות בונדו והדבקה של קרבון על הגג או שחור מט.

יש לציין שאת עבודת חיתוך הגג אני יכול לבצע בעצמי. כולל הדבקת הקרבון(חלק מהעבודה שלי).

לא רואה בזה קושי מיוחד.

דעתכם? והמלצתכם לבעל מקצוע.

וכמה לדעתם ירצה בעל מקצוע בשביל ריתוח היחידה וביצוע בונדו.

תודה שחרון

Untitled.jpg

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

http://www.sunroof.co.il/default.aspx?f=10

שמעתי שהם טובים.

לדעתי, עניין מיותר, בזבוז כסף.

הגג כבר לא יהיה חזק כמו שהוא עכשיו כיוון שיהיה צורך לחתוך את המוטות המרכזיים של הגג.

ואם תעשה את העבודה בעצמך ולא בעל מקצוע, קח בחשבון שיווצרו המון בעיות אם אין לך ניסיון בעניין.

רק מביא צרות, טפטופים, חלודה, אווירודינמיקה של הרכב תשתנה וכו'..

קח בחשבון הכל.

יום טוב.

רותם.

פורסם

קודם כל תודה לכם.

אבל על מה אתה מדברים? ומה אני שאלתי? באמת חבר'ה אני מצפה לתשובות קצת יותר לעניין.

ברור לי איפה עושים סאן רוף. וברור לי ההשלכות. לא טענתי שאני לוקח סאן רוף ומרכיב ברכב אחר אלא לוקח סאן רוף שעובד ומותקן ברכב אחד וחותך את הפח סביבו וחותך ברכב שלי אותו חור ומרתך. שני רכבים זהים כנ"ל לגבי קורות גג שלדעתי הם לא יפריעו כי אם ברכב שהסאן רוף מורכב בו יש קורות גג בצורה מסויימת אזי גם אצלי ברכב זה אותו דבר. החיתוך מתייחס רק לפח לא לקורות!

את העבודה של הריתוח והבונדו אני אעשה אצל פחח רק את החיתוך ופירוק הדיפון הפנימי אני אעשה לבדי כניראה. והדבקת הקרבון על הגג.

פורסם
מאיפה לך לדעת שהקורות דומות.

לדעתי, סיכון מיותר ולא תקבל אישור.

אני יודע כי ראיתי! הקורות זה לא הבעיה. גם האישור אינו בעיה בשבילי!

אפשר לחזור לנושא? המלצה לפחח?

תודה לכל העונים עד עתה.

• תוכן חדש...