Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

במחשב מותקן לי ווינדוס 7. שירים דרך דיסקים\הורדות אני שומע.יוטיוב לא . סרטונים באינטרנט לא שומע(אני מת כבר להבין מה המהומה מסבייב ל"עמוס וקרין" למי ששמע ) צפייה ישירה לא יכול לשמוע (למרות שאתמול איכשהו שמעתי והיום זה שוב חזר).

אשמח לעזרה. תודה.

פורסם

יש לי עוד הרבה פתרונות אפשריים, אם אתה רוצה בדיקה זריזה ואולי גם תיקון צור איתי קשר בפרטי..

בינתיים, תפעיל סרטון ביוטיוב, לאחר שאתה מריץ אותו תלחץ על הכפתור של החלונות במקלדת + R.

תרשום שם SNDVOL, תבדוק אם הסאונד של אפליקציית הדפדפן לא במיוט.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כשאתה מפעיל סרטון ובודק את המיקסר של כרטיס הקול באמצעות הפקודה שרשמתי, האם זה נראה כאילו משמיע סאונד אך אתה לא שומע או לא נראה כאילו משמיע סאונד כלל?

(פס ירוק עולה ויורד לפי עוצמת השמע)

האם זה קורה רק דרך IE או שאתה משתמש בדפדפן אחר?

פורסם

ארשום לך שתי אפשרויות נוספות. (למרות שלא רשמת באיזה דפדפן אתה משתמש!)

הראשונה:

לחץ כפתור ימני על הרמקול בשורת ההפעלה, לחץ על PLAYBACK DEVICES, סמן את הרמקולים ולחץ על PROPERTIES, לחץ על שורת ADVANCED ותלחץ על RESTORE DEFAULT אם ניתן.

שניה:

בדפדפן IE, תלחץ על TOOLS - INTERNET OPTIONS, לחץ על ADVANCED, מצא ולחץ על כפתור RESTORE ADVANCED SETTINGS.

חזור עם עדכונים ונמשיך.

בעקבות פנייה למינוח בעברית:

לא זוכר את המינוח המדוייק בעברית, פלייבאק זה אביזרי השמעה אולי, פרופרטיס זה מאפיינים, אדבנסד זה מתקדם, ריסטור דיפולט זה החזר לברירת מחדל.

בIE, כלים - אפשרויות אינטרנט, מתקדם, החזר הגדרות מתקדמות לברירת מחדל. (נראה לי)

התרגום לעברית הוא בערבון מוגבל, אבל אני מאמין שתסתדר, זה לא עד כדי כך מסובך.

פורסם

אופציה אחת - אי לי את האופציה ל: החזר לברירת מחדל(קיימת אך היא באפור והיא אפשר ללחוץ עליה).

אופציה שניה- עשיתי "שחזר הגדרות מתקדמות " אך לא נראה שזה ביצע משהו

פורסם

נסה לאתחל את המחשב ולבדוק שוב, אגב, האם זהו לפטופ או נייח?!

פורסם

נראה לי הלך לישון הילד. :)

מוטי! שלחתי לך הוראות נוספות בפרטי, נראה לי שיפתור את הבעיה.

ההצעה הקודמת בפרטי עדיין על הפרק אם אתה מעוניין ובעלת המחשב תסכים.

מעבר לכך לא נותרו עוד ממש הרבה אפשרויות מלבד לנסות להסיר ולהתקין מחדש דרייברים של כרטיס קול ואת הIE.

תחזור עם עדכונים!

לילה טוב,

ארז.

פורסם

הכוונה הייתה REBOOT,

בוקר טוב.

שלחתי לך במייל הוראות ליצירת קובץ תיקון להטמעה ברג'יסטרי, ניסית את זה?

פורסם

אני צריך מילון להודעה האחרונה שלך :)

תודה רבה לך ארז התותח , משום מה בפעם הנוספת שעשיתי היום את כפתור החלונות +R זה התחיל לעבוד.המגבר שלך של רוקפורד הקפיץ את הבית , מרוב שהייתי חסר אמונה הגברתי עד הסוף.

ארז, תודה רבה לך !!

• תוכן חדש...