Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזכיר לי בהזדמנות הראשונה אני קונה לך כובע לבד עם נוצה אדומה.

שרשרת 2 צול זהב, ומשקפי שמש שחורים...stay black do the right thing - רן

filepicker_X0vXLl3S7mNqPZpX0sjD_Huggy_Bear_zpsa014d264.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

וואוו, מגניב... יפה לאללה

לא יודע למה אבל זה מזכיר לי את הפרוייקטים של PIMP MY RIDE....:-D

(בהנחה ואתה לא זומם להרכיב אקווריום/ מפל/ נגן תקליטים ... באמבטיה בסיום השיפוץ ):roll:

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

באמת השינוי היה מתבקש,לא נראה לי שיש חישוקים מודרנים שמתאימים יותר מהסט שבחרת.

הפס הלבן שבדופן הצמיג מאוד מוסיף ונותן אשליה של חישוק גדול יותר ממה שהוא באמת. :wink:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
וואוו, מגניב... יפה לאללה

לא יודע למה אבל זה מזכיר לי את הפרוייקטים של PIMP MY RIDE....:-D

(בהנחה ואתה לא זומם להרכיב אקווריום/ מפל/ נגן תקליטים ... באמבטיה בסיום השיפוץ ):roll:

אפילו לי יש גבולות... בכל הקשור לעיצוב החיצוני - זה מה שיש. לא יהיו עוד שינויים. אלא אם החלפת השבכה הקדמית לחדשה נחשבת לשינוי...

און יקירי , אהבתי מאוד !

קבל לייק גדול ...

תודה דני. מתי נפגשים?

באמת השינוי היה מתבקש,לא נראה לי שיש חישוקים מודרנים שמתאימים יותר מהסט שבחרת.

הפס הלבן שבדופן הצמיג מאוד מוסיף ונותן אשליה של חישוק גדול יותר ממה שהוא באמת. :wink:

יפה מאוד! אהבתי ביותר,

משתלב יפה עם הצבע.

זה רק אני ששמתי לב שיש ליפ לבן רק בצמיגים של צד שמאל??

און, ניראת מדהים עם הג'נטים

תהנה :wink:

אתמול, כאשר העלאתי את התמונות, חשבתי שאצטרך להיכנס למקלט לאור התגובות שאספוג כאן. ולמרות שאני ומי שמסביבי אהבו את המראה, היה בי הרושם שכאן בפורום יש יותר ההעדפה למכוניות המקדשות מקוריות ויהי מה, כך שהחיזוקים החיובים הרבים הפתיעו אותי לטובה.

הבעיה בבחירת חישוקים מתאימים לרום היא שאין הרבה מבחר במידה 13 אינטש' ומרווח ברגים הקיים. מה גם שבסדר העדיפויות, ההשקעה בריפודים קודמת להשקעה של אלפי שקלים בחישוקים. כבר הייתי מנוי וגמור להישאר לעת עתה עם החישוקים המקוריים, כאשר צצה לה ההזדמנות הזו. אז יתכן שיש אי-שם חישוקים מתאימים יותר. אני לא מצאתי כאלה (והאמת היא שגם לא ממש טרחתי לחפש). זה באמת לא היה חשוב לי. מצד שני, שכבר צצה ההזדמנות למשהו הולם - הלכתי על זה.

ובהקשר הפס הלבן. כאן דווקא הדעות חלוקות. רוב המגיבים מצדדים בפס הלבן הזה, שאכן מעניק איזו אשליה של חישוקים גדולים יותר וצמיגים בחתך נמוך יותר. מעטים (מאוד) - פחות אוהבים אותו.

ולגבי ההבחנה של Audi-T בדבר היעדם של הפסים הלבנים מצד אחד. ובכן, אתה טועה, אבל צודק... הפסים קיימים בכל ארבעת הצמיגים המותקנים על האוטו. אז איך אין פסים בתמונות בצד אחד? כי הצילומים של המכונית עם הצמיגים הרגילים נעשו על מנת לקבל החלטה אם החישוקים מתאימים והם נעשו עם זוג צמיגים שונה. שונה מזה המורכב כעת על החישוקים ועל האוטו.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

גם אצלי בקורטינה יש חישוקים עם צמיגים במידה 205/45/16

שבמקור מידת הגלגלים והצמיגים הייתה 185/70/13

כמובן שהכל מאושר ברשיון הרכב וכרגע אני לא ממהר להחזיר את הגלגלים המקוריים ששוכבים כרגע אצלי במחסן למרות

שעברה במוחי המחשבה על החזרת המקוריות כולל צמיגים עם ליף לבן אבל כרגע אני אוהב את איך שהרכב שלי נראה

למרות שיש כאלו שאוהבים וכאלו שפחות.

און רציתי לשאול האם ידוע לך מהו מרחק הברגים ברום כרמל שלך?

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
בקיצור, התעלמת מהתגובה שלי...

צודק. פיספסתי... אז קראתי. לא הבנתי... )-:

תסביר.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

און, אני באמת חושב ש 5 spokes יושב מאד יפה על האוטו, אבל הנמכה ואולי קפיצה ל 17" עם אופסט נמוך יכל לתת תוצאה מרהיבה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
צודק. פיספסתי... אז קראתי. לא הבנתי... )-:

תסביר.

לא מסבירים בדיחות. בפרט לא בדיחות מושחזות - או בלע"ז סרקסטיות. אבל אני חושב שרן היה

כאן פה לרבים.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
לא מסבירים בדיחות. בפרט לא בדיחות מושחזות - או בלע"ז סרקסטיות. אבל אני חושב שרן היה

כאן פה לרבים.

לא כולם כאן פרופסורים, ישראל. לא צריך להתנשא. אני משוכנע שרן ישמח להסביר. אפילו בפרטי.

תודה, בכל מקרה.

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...