Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הבוקר אני פותח את העיתון (ישראל היום) ויש שם אחלה כתבה על און ידידינו עם סיפור מושלם על טינה ! רק חבל שזב היה קצר (יחסית לכל מה ששיתפת אותנו פה בפורום /בטלפון/ואצלך בממלכה )!

שמרתי את הכתבה !

אני שמח בשבילך ומאושר שאוטוטו עוד רום (משופרת ומפנקת) תיסע חזרה בכבישי הארץ,למרות שזה טיפה מוקדם אבל בקצב שלך .........

פורסם

תודה על כל התגובות המפרגנות, אבל...

דני אתה עדין יכול לחזור בך לפי חוק המכר. רק תצטרך לשלם את עלות התיקונים .מעונין?

לא יפה לסכסך... :wink:

אגב און - תודה ענקית על הקרדיט - עכשיו אני באמת .... :oops: (אתה יודע למה אני מתכוון , שלחתי את הנהג במיוחד .... )

בכבוד, יקירי. יש לך חלק לא מבוטל בזה וקרדיט צריך להינתן.

אחלה בוקר.

און

במילה אחת ווווואאאאאווווווו.

בשתי מילים כל הכבוד.

מצפה ליראות אותה מוכנה

אבי

תודה, גם אני מצפה לראותה מוכנה. עוד כשהייתי אופטימי, נתתי לעצמי שנה זמן לשיפוץ וחשבתי שאסיים עד יום העצמאות שחל, כידוע, בשבוע הבא. די מהר גיליתי שכל לו"ז הוא בסיס גמיש לשינויים...

מיליון דולר111

איזו תחושה נפלאה הרגעים אלו.:-D

דורון, אתה לא עד כמה. בעצם... א ת ה כן יודע!

אך איזו שלמות אלוהים נמצא בפרטים הקטנים מדהים פשוט מדהים

אבל...............

2 דברים כאן לא נראים לי :

1.איך לעזאזל אירוע כל כך חשוב ואתה לא מגולח :roflmao:

2.ואיפה הבקבוק שתייה הלחיים הוא חייב להיות שם חיפשתי לא מצאתי :drinking:

פרויקט מדהים

יוסי

1. מגולח? בתקופה זו של חיי, מעטים הם האירועים ששולחים אותי לסכין גילוח...

2. ובקבוק שתייה? מוקדם מדי. אחרי הסיבוב הראשון!

על הבוקר אני פותח את העיתון (ישראל היום) ויש שם אחלה כתבה על און ידידינו עם סיפור מושלם על טינה ! רק חבל שזה היה קצר (יחסית לכל מה ששיתפת אותנו פה בפורום /בטלפון/ואצלך בממלכה )!

quote]

תודה ידידי. לא ראיתי את העיתון, אבל מין הסתם אני יודע על הכתבה. יש לך (או למישהו אחר) אפשרות לסרוק ולהעלותה לפורום?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2011%2F05%2F04

לפני שאתם עוברים לשם, בכלל נשכח מזכרוני סיפור שאותו דווקא אותו כן זכרתי לספר ל-"ישראל היום".

אבל לפני כן קצת רקע: מכירים את זה שקורא לכם משהו "מין אללה"? כלומר, מין סיטואציה שלא הייתה צריכה לקרות ולא הייתה מתוכננת ונראה כאילו הייתה יד מכוונת בעניין (מתחיל להישמע מיסטי משהו...). אז לי זה קרה. פעם אחת החלפתי מישהו בדקה התשעים בנסיעה לדרום, בהחלטה ספונטנית של רגע. לא רק זאת, גם פיספסתי את הלו"ז וכתוצאה מכך איחרתי להדרכה. אבל מה, בפקק תנועה היסטרי בכביש גהה, בגשם סוחף, באמצע הכביש בין הנתיבים, אני קולט סמרטוט שחור באמצע הכביש. מבט בוחן מגלה שלא מדובר בסמרטוט, אלא בגור חתולים מכורבל, שנראה עדיין חי - ולא לאורך זמן, רק צריך שמישהו יעבור מסלול. בהחלטה של רגע עצרתי את המכונית באמצע הכביש (היה פקק, התנועה עמדה) ורצתי החוצה בגשם שוטף. תפסתי את הגור והתחלתי להניח אותו מאחורי גדר הבטיחות בשוליים. בהתכופפות מטה שיניתי את דעתי והחלטתי לקחת אותו (בדיעבד - אותה) איתי באוטו. מאוחר יותר הסתבר שהיא כן נדרסה ושתי רגליה האחוריות נשברו, כך שאם הייתי משאיר אותה שם, לא היה לה סיכוי. טו מייק הלונג סטורי שורט - החתולה הזו החלימה ועד היום היא אצלי ואני בכלל איש של כלבים... מין אללה.

ולהבדיל ולעניינו: ערב חג פסח, צהרי היום, תל אביב חצי ריקה ואני עם מכונית מבחן באיזור רחוב המסגר. בהימור פרוע, אני נכנס לאזור הרחובות שונצינו ובן אביגדור, לחפש את הספוגים שנמצאים בין הבודי לשלדה. ברור שכל החנויות סגורות. בדרך החוצה, אני קולט שהחנות החלקים של חיים שאשא עדיין פתוחה. ביום רגיל, אני אפילו לא חושב לעצור אם הגעתי במכונית. הפקחים משחרים לטרף ובכלל אין חניה באזור. אבל, הרחוב ריק, יש שפע חניה והפקחים מבשלים לחג. אז נכנסתי להגיד שלום. אחרי הברכות השלום, אני מתרשם מהסחורה החדשה וניסיונות הסדר של חיים בחנות, וככה סתם עושה סיבוב שעמום. במסדרון הראשון, על מדף אחד בגובה העינים, ערמה גדולה של מסנני אוויר, מה שמזכיר לי שצריך להתאים איזה משהו לאוטו שלי. הבעיה: המדובר במסנן אוויר ייחודי - עגול ומאוד קטן, באופן מוזר. כבר מרחוק אני מזהה משהו דומה, הבעיה היא שלא תכננתי לחפש מסנן ואין לי את הבית שלו לבדוק התאמה. אז מסתכל לראות מה כתוב על השקית בכדי שאוכל לבדוק את הנושא לעומק בהזדמנות ורואה שהמדובר במסנן שמתאים לפורד פיאסטה עד שנת 1983. מעולה. בערמה אני מזהה עוד מסנן זהה, וממש בראש הערמה עוד שני מסננים כמעט זהים לגמרי. לוקח אותם ליד, משווה מידות, משווה גבהים - בין המסנן הזה לבין המסנן של הפיאטה. לא זהה, אבל מאוד דומה. הופך את המסנן, ומגלה כיתוב בעברית. מקרב אותו לעיניים (הגיל, הגיל...) וזה מה שאני קורא:

תגדילו את התמונות ותקראו גם אתם.

והתמונה של השדה, זו ההיא מהסיפור הקודם.

מין אללה, לא?

20042011744.jpg

20042011745.jpg

attach_walla_co_il.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

כל הכבוד לך על הצלת החתול. וכן כנראה(אני לא דתי) שאלוהים גומל

לאנשים טובים עם לב גדול כמו שלך און.

ועוד ילמדו ממך רבות על השיפוץ המדהים שלך.

ועל הסבלנות להסביר ולצלם כל שלב .

כן ירבו אנשים כמוך :mm_yeah:

פורסם
החתולה הזו החלימה ועד היום היא אצלי ואני בכלל איש של כלבים... מין אללה.

עשית לי את השבוע. מה מצבה נכון להיום? היא הולכת?

כמו שאמר shaig כבר מובטח לך כסא בשורה הראשונה באולם הקבלה לגן עדן.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
עשית לי את השבוע. מה מצבה נכון להיום? היא הולכת?

כמו שאמר shaig כבר מובטח לך כסא בשורה הראשונה באולם הקבלה לגן עדן.

אנג'י (שמה בישראל, כי יש לה מלאך שומר) עברה שני ניתוחים שאמנם מונעים ממנה את הכיפוף של ברך אחת ובכלל שתי הרגליים האחוריות שלה הן די מצחיקות, אבל זה לא מונע ממנה לרוץ, לשחק, לקפוץ וסתם להיות חתולה של אנשים, כי היא פשוט חייבת להיות כל הזמן על יד זוגתי או על ידי, או ממש פיזית על אחד מאיתנו. חתולה מקסימה וקצת נשכנית, אם לא בא לה ליטופים (אבל יודעת שזה אסור, אז מעדיפה לברוח מאשר להתפתות ליצר, רק בשביל לחזור אחרי דקה ושוב להתחנף) ובכלל יצור די מצחיק.

ולגבי המיונים לגן עדן, זה בסדר, אני יכול לחכות. אלוהים לוקח אליו את הטובים קודם, ולכן אני נשאר פה עוד הרבה זמן :-D

קצת אופ-טופיק התלתול הזה (מלשון שרשור), אז נקנח בתמונות של אנג'י כשהיא לא מתקשרת עם כוחות מהמצד האפל (אפרופו התמונה הקודמת שלה...)

אנג'י.jpg

אנג'י2.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

איזה אללה ואיזה בטיח, סבתא ננה אומרת "מי שהולך לישון עם כלבים, מתעורר עם קרציות"

אז מי שהולך לחנות חלפים (לפני ליל הסדר) יוצא עם פילטר...יש אנשים שגם כשהם ישנים

המזל שלהם ער...היית צריך למלא לוטו...:lol:..מברוק. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יש אנשים שגם כשהם ישנים

המזל שלהם ער...היית צריך למלא לוטו...:lol:..מברוק. - רן

איזה לוטו? לא זוכה אף פעם בכלום. יש לי מנוי למפעל הפיס עם מספר שכבר עשר שנים לא זוכה בכלום. ואני מפחד לבטל אותו, כי ברור לי שברגע שאעשה כן המספר הזה יזכה בפרס הגדול...

ואיזה מזל?! עשיתי לעצמי מנחוס: הבוקר ירדתי לאופנוע "על הדקה" במטרה להגיע לעבודה בזמן. כבר שהתיישבתי עליו הבנתי שיש בעיה: הברכיים כפופות מדי... בקיצור, פנצ'ר. ואני לא צריך לספר לך שאין גלגל ספייר לאופנוע, נכון?

אבל בכל זאת צריך קצת מזל: התקשרתי לליאור, השותף שלי שנוסע גם הוא על אופנוע, מכיוון תל אביב לכוכב יאיר. לונג שוט, מכיוון שאי אפשר לשמוע את הצלצול של הטלפון בעת רכיבה - לא כל שכן לענות לו. אממה - ליאור ענה ובא לקחת אותי.

אחר כך הוא סיפר לי שבמקרה הוא עצר בצד הדרך ממש לרגע לסדר משהו במגן רוח וממש לפני שהוא המשיך בנסיעה, הוא הוציא את הטלפון מהכיס לראות מה השעה וכמה זמן יש לו. באותה השנייה, אני התקשרתי...

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

תשמע און, אני ימלא את הטופס לוטו, אתה רק תתן לי את המספרים. :lol:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אחרי שתמו חגיגות השידוך, הגיע הזמן לרדת חזרה לקרקע המציאות ולהתחיל לחשוב הלאה.

השידוך עצמו, כאמור, עבר חלק. אחרי שהבודי מוקם כהלכה, כל שנותר הוא להלביש את כל הברגים (שניים עשר במספר) ורק אז להתחיל לחזק. בעיקרון, החיזוק וגם הברגים הם טרומיים. כלומר, לא הברגים הנכונים (ארוכים יותר ועם הרבה שייבות). הסיבה: הרצון להדק בין הבודי והשלדה ולוודא שהמשטחים של הבודי מונחים באופן משביע רצון על הספוגים ובכלל לתת לשניים זמן הסתגלות מחודש.

המסקנות הן שצריך בנקודה אחת בה יש שקע בתחתית הבודי להוסיף פיסת ספוג ובמקום אחר להאריך בעשרים ס"מ את משטח הספוג, כי ככל הנראה מדדתי בצורה שגויה את אורך. בכדי להוסיף את הדרוש הוספה, עלי לשחרר חלק מהברגים, להטות מעט את הבודי ולהדביק את הספוגים. אחרי שאסיים את השלב הזה אוכל להתחיל בחיזוקים הסופיים.

אחרי זה יתחיל התהליך הארוך (והמספק) של הרכבת שאר המכלולים והחלקים.

עד אז - תמונות.

03052011831.jpg

03052011834.jpg

03052011835.jpg

03052011836.jpg

03052011837.jpg

03052011839.jpg

03052011840.jpg

03052011838.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אפשר לשאול מה מידת הצמיגים ? ומאיפה השגת צמיג עם פס ?

תודה

יוסי

מידת הצמיגים היא 185/80-13.

הצמיגים הם מתוצרת "מקסיס" והם מיועדים לטנדרים. לא זוכר את הדגם המדוייק - אבדוק. קניתי אותם בצמיגי רמת אביב.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אתמול העלאתי את הטנדר לראשונה על הליפט. גם בכדי לראות לו קצת מלמטה, אבל בעיקר בכדי לבדוק את התאמת הבודי לשלדה.

אז יש שתי נקודות שדורשות יחס, אבל זה בהמשך.

קודם כל - צריך להתרשם וליהנות מהתוצאה.

אז הנה, גם בשבילכם:

התמונה המראה את נקודת החיבור בין הבודי לשלדה - שם חסרה חתיכת ספוג.

08052011843.jpg

08052011852.jpg

08052011853.jpg

08052011845.jpg

08052011846.jpg

08052011847.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...