Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים וחברות (בעיקר חברים ...) יקרים,

בשעה טובה קניתי טויוטה קורולה מודל 2001, 1600 סמ"ק אוטומט - פשוט רכב מדהים (צריכת דלק בבין עירוני (עם מזגן) ו-10 דקות פקקים בכביש ירושלים תל אביב וחזרה בסה"כ 1 ל-16-17 לא להאמין (בגולף שלי 1 ל-10 בבין עירוני) !!!!!!!

מכל מקום יש לי בעיה כזו:

כשאני נוסע בטויוטה ומסובב את ההגה ימינה או שמאלה ועוזב את ההג אחרי הסיבובה, ההגה לא חוזר ומתיישר לי ב-100% ונשאר עם סטייה קטנה ימינה או שמאלה (תלוי לאיזה צד סובבתי אותו); האם זה נורמאלי ??? לדעתי לו !!!! כמעטבכל אכה שנהגתיבו אחרי שעזבתי את ההגה הוא היה חוזר ומתיישר לי - מה מקור הבעיה ??? מהעלות התיקון ???

פורסם

תתחדש.

חוסר ישור הגה יכול לנבוע מהסיבות הבאות (מהזול ליקר):

1. צמיגים. האם שחיקת הצמיגים סימטרית? האם הוחלפו צמיגים בזמן האחרון? לפני כשבוע היה כאן מישהו שסבל מבעייה דומה (משיכה הצידה) לאחר החלפת צמיגים.

2. כיוון פרונט. עלית חזק על מדרכה או חטפת מכה בפרונט?

3. בעייה במערכת ההיגוי ו/או מיתלים.

הפתרונות המומלצים הם:

1. צמיגים. נסה להצליב קדימה/אחורה ובדוק אם הבעייה נעלמה.

2. כיוון פרונט. בצע כיוון פרונט באחד מהמכונים המומלצים בפורום. לטעמי, כיוון פרונט הוא הכרחי בישור קו של רכב משומש.

3. אם כל זה לא עזר, לך למוסך לבדיקה.

ובנוגע ל 1 ל-16-17. קשה לי מאוד להאמין, כיצד בדקת?

פורסם

לך למוסך לאיבחון הבעיה במקום לעשות הצלבות וכיוונים סתם. במוסך יגידו לך במדוייק מה התקלה ומה צריך לעשות כדי לתקן אותה. (כמובן מוסך מקצועי ונורמלי ולא חאפר)

בכול מקרה גם אני ספקטי במיוחד לגבי הצריכת דלק שאתה מדווח, הייתה לנו קורולה במשך שנתיים, לא משנה מה עשיתי ואיך נהגתי הרכב לא ירד מ1-12/13 מחוץ לעיר, וזה היה כשנהגתי כמו זקנה בת 90 והאצתי מ0-100 בחצי שעה לדעתי.

פורסם

חיים, קשה להאמין, אבל עובדה, הרכב צרך לי בבין עירוני 1 ל16-17; בדקתי בצורה מאוד פשוטה: תידלקתי בתחנת דלק, נסעתי הלוף ושוב לת"א (דרך 443 יש יורתר מישור ופחות עליות מכביש מס' 1) ותידלקתי בחזרה באותה תחנת דלק ובאותה משאבה; בדקתי את מספר הקילמטרים שעשיתי וכמה ליטרים נכנסו חילקתי וקיבלתי את התוצאה המדהימה הזו!!!

ולשאלתי הראשונה: כיוון פרונט יכול באמת לעזור בלפתור את הבעיה הזו ? לפני כשבועים ימים עבר הרכב טסט ולא הייתה שום בעיה לעבור את הטסט הזה למרות הבעיה הזו בהגה - האם זה לא מעיד שאין בעיה בכיון פרונט ???

פורסם

לא זה לא מעיד.

וגם לא בטוח ב-100% שהבעיה בגלל כיוון פרונט.

אני ממליץ לך על מכון "המעבדה" בחולון - זה יותר מסתם כיווני פרונט.

תיקח אליהם את הרכב ותן לעידן או ג'וג'ו לעשות סיבוב על הרכב ותקבל חוות דעת מקצועית.

הם גם עוסקים בתיקון חלקי הפרונט וההיגוי מצד אחד וגם יכולים להגיד לך - זאת התקלה, אתה צריך לגשת למוסך לטפל בה.

פרטים והמלצות עליהם תמצא באתר.

• תוכן חדש...