Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לחברה שלי נגנב התיק ובתוכו היו המפתחות לרכב שלי.

אני משתמש כרגע בצרור הרזרבי אבל אני מפחד שאולי הגנבים (או מי מטעמם...) יבאו גם בעקבות הרכב. התיק נגנב מהבית, אז הם יודעים פחות או יותר איפה לחפש. למרות שהם יודעים רק את שם היצרן (דייהטסו), אני מאמין שהסיכוי שהם ימצאו את הרכב שלי עם מעט מאמץ הוא סביר ביותר.

אני רוצה להחליף את כל המנעולים ברכב (2 דלתות + תא מטען) וגם את מערכת האזעקה (השלט שנשאר אצלי לא מתפקד אז כרגע ניטרלתי את האזעקה).

אפשר לקבל הערכה כמה כל הסיפור הזה יעלה וגם המלצה למקום טוב שמתעסקים עם הדברים הללו באיזור ת"א?

תודה מראש,

Miky.

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

אם יש אימובילייזר מובנה ברכב

אז ניתן למחוק את כל המפתחות ולתכנת רק את אלו

אשר ברשותך כך המפתח שאצל הגנבים לא מסוגל להניע את הרכב

לפני חודש קרה לי אותו הדבר ו"פאר המנעולים" שיכפל לי מפתח

ומחק את המפתח הגנוב תמורת 330 ש"ח + מ.ע.מ (גולף 2001)

פורסם

יש לי מפתח רגיל ולא סיפרתי, לא ניתן למחוק אותו... לכן אני נאלץ להחליף את כל המנעולים.

כבר ראיתי המלצות על "פאר המנעולים", נראה לי שאני באמת אקפוץ אליו.

תודה.

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

בדוק עם פאר המנעולים, עלה לי רעיון שאיני יודע אם הוא בר ביצוע, וזה לחרוץ חריץ עמוק יותר במפתח(הרי מפתח בנוי מחריצים שמותאמים לצילינדר), ואז להתאים את המנועל למפתח, ככה רק המפתח שעבר תיקון יוכל לפתוח...

פורסם

תפסיק להיות פראנואיד .לא יגנבו לך שום רכב ואם כן תגיד תודה תקבל צ'ק של מחיר מלא על האוטו, דייהטסו לא גונבים. מיותר לבזבז סכום כזה

פורסם

ba323f - נשמע מעולה, אני אבדוק אם זה אפשרי.

sonego78 -

אתה יודע, אם הייתי שאול אותי לפני יומים מה הסיכוי שאדם פשוט יכנס לך לבית, יקח תיק ויצא מבלי שחברה שלך שהייתה בחדר הסמוך תשמע ציוץ - הייתי אומר שאתה סתם "פאראנואיד". נחש מה קרה אתמול...

ובכלל, מה יעזור לי הצ'ק של הביטוח? השקעתי ברכב שלי הרבה יותר ממה שהוא שווה לפי איזה מחירון.

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

אחרית דבר:

היית היום בפאר המנעולים בפ"ת.

החלטתי להחליף את האזעקה (היא הייתה מדגם מיושן שכבר לא נתמך) וגם את הסוויצ' (+ שיכפול של 2 מפתחות).

כל העסק יצא 1200 ש"ח. לא זול, אבל מה לא עושים בשביל השקט הנפשי...

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם
ba323f - נשמע מעולה, אני אבדוק אם זה אפשרי.

sonego78 -

אתה יודע, אם הייתי שאול אותי לפני יומים מה הסיכוי שאדם פשוט יכנס לך לבית, יקח תיק ויצא מבלי שחברה שלך שהייתה בחדר הסמוך תשמע ציוץ - הייתי אומר שאתה סתם "פאראנואיד". נחש מה קרה אתמול...

ובכלל, מה יעזור לי הצ'ק של הביטוח? השקעתי ברכב שלי הרבה יותר ממה שהוא שווה לפי איזה מחירון.

אתה יודע מה במחשבה שנייה צודק במאה אחוז .עשיתה בשכל

• תוכן חדש...