Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי התייעצות (אומנם טלפונית) עם קובי ועוד כמה שחקרו את הנושא לעומק

רכשתי היום רביעייה כמעט מאותו הסוג שהיו על הרכב

195/65 R 15 91T ENERGY SAVER GRNX

המחר לצמיג 430 ש"ח כולל הרכבה (אין לי את הזמן להגיע למרכז ולקבל מחיר זול יותר)

אני מקווה שאהנה מהם, כי כבר מהנסיעה הקצרה מהפנצ'ריה למשרד הרגשתי אחרת

תענוג

Golf 2008 MK5

פורסם

צמיגי מישלין מעולים אבל יש להם חיסרון אחד והוא התייבשות בחלק החיצוני די מהר. דבר שמכשיל בטסטים.

בצמיגים קוריאניים וסינים לא נתקלתי בתופעה.

פורסם

בטח מתייבשים, אם מורחים עליהם את כל תכשירי הקוסטמטיקה האפשריים.

הרכב נרכש לפני שבוע כאשר הצמיגים בני שנה ועשרה חודשים בדיוק

הראתי לבעל הפנצ'ריה, ובוודאות רואים שהחלק הפנימי של הצמיג ממש לא חרוך ורק הצד החיצוני כן. הוא כבר חשב על הפעלת אחראיות על הצמיג אבל החומר שהתיז בעל הרכב הקודם פשוט מסיר כל אחראיות על הצמיג.

מהיום ועוד 4 שנים קדימה צפוי לי שקט בנושא הנעליים לרכב שלי ואני רגוע מבחינת הבטיחות והכיס

בקשר לסין וקוריאה, אלו מקומות מאוד נחשקים אבל לא ארכיב אותם בחיים

:wink:

Golf 2008 MK5

פורסם

לדגם הספציפי הזה של מישלין קיים דופן חלש לו היית שואל לפני הרכישה הייתי ממליץ על צמיגים GOODYEAR DURA GRIP שמורכבים אצלי כבר מעל 100K שקטים ונוחים.

B7DAEB64BA7147308A550D3E7ECCF58E.jpg

פורסם

תודה

רק כדי לחזק את מהות ההחלפה, החומר שהותז על הצמיג גרם להתייבשות מאוד רצינית.

הכי מדהים שעדיין ניתן היה לראות את הפס העובר באמצע הצמיג (פס הייצור) שעדיין לא ירד גם אחרי 47 אלף ק"מ.

לכן, עם ממוצע ק"מ כמו שלי לשנה (6K - 7K גג) לפי דעתי הם יחזיקו גם מעבר ל 4 שנים

תודה לממליצים ולמגיבים

Golf 2008 MK5

פורסם

תתחדש,

אם אתה נהג רגוע אין לך מה לדאוג. זהו צמיג "ירוק" משפחתי שמיועד בדיוק למטרה הזו.

בנוגע לאחת התגובות כאן:

אני לא מבין איך אנשים נוסעים על צמיג 100 אלף ק"מ, מטורף לגמרי.

הצמיגים האחוריים של הרכב שלי הם אלו שהגיעו איתו מהמפעל, הם היו שלמים ועם בשר אבל אחרי 65 אלף ק"מ ו4 שנים הם היו סדוקים ויבשים. בדיוק החלפתי רביעייה שלמה בגלל הזוג האחורי הישן.

ובקשר ללינקים ל"ביקורות" שקיבלת כאן, אלו ביקורות של צרכנים אנונימיים, אתה לא יכול לדעת מי הם ומה האינטרס.

בקשר לחומרים על הצמיגים: אסור לתת לרחיצות הרכב השונות למרוח את מה שהם מורחים, זה באמת הורס את הצמיג.

אני שם חומר מגן של טרטל ווקס ייעודי לצמיגים (יש גם של דופונט שהשתמשתי בו בעבר) וזה מוכיח את עצמו. דווקא הדפנות חדשות לחלוטין ביחס לשאר הצמיג גם לאחר 3 שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...