Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז כדאי להתקין הכל על המארז שלי?(סתם אחד פשוט שרוקנתי אותו מחלקים ונשאר רק כפתור הפעלה )

איזה זכרון יעלה לי פחות מ500 שקל?(נשמע יקר לזיכרון)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קבל תיקון להודעה הקודמת, לא שמתי לב שמדובר בשתי יחידות.

המחיר מעולה. (זה המחירים בימינו לזכרונות הDDR3, גם בכלל בשנה האחרונה מחירי הזכרונות יחסית עלו מעט)

אם כדאי להתקין על המארז הישן שלך!? החלטה שלך. מבחינת התאמה, אם זה מארז MIDTOWER רגיל אז מבחינת התאמה הוא יתאים.

ההבדלים במארזים מתבדלים באיכות בניה, נוחות הרכבה, מיקומי מאווררים, סידור כבלים, פאנל קדמי ובעיקר בעיקר יכולות אוורור - מס' וגודל מאווררים.

מארז זול של חברה טובה מתחיל מ200 שקל למעלה, טובים יותר כמו הCM והANTEC מ350 ומעלה לדגמים ה"זולים" שלהם.

האיכותיים ממש ולא למטורפים עולים בסביבות ה700 ומעלה (המטורפים בעלי יכולת להתקנת רדאיטורים לקירור מים בתוך המארז גם 1 וגם 2 רדיאטורים ביקרים מאד וכל מיני פיצ'רים לחולי נפש) חולי נפש אמיתיים, בונים את המארזים שלהם לבד או לוקחים מארז בסיס טוב ועושים לו מודיפיקציה.

אם אתה קצר כעת בתקציב, קנה את החלקים שקבלת במפרט מHWZONE שהוא מפרט מצויין לתקציב שלך (עם חריגה קלה יחסית מ2500) ובעתיד משדרג את המארז כדי לקבל את ה"חוויה" המלאה של מחשב חדש.

עריכה:

אני אישית לא אוהב את הצורבים של LG, מניסיון, הם נשמעים ומרכיבים לי כאילו לא חשבו עד הסוף בבניה שלהם - מגש נפתח כאילו מישהו עוצר אותו בהתחלה ואם תנענע אותו ישמע לך מעין חופש בציר המרכזי - זה תקין, אני לא אוהב אותם וממליץ על הSAMSUNG בחום!

אולי יגידו לך כל מיני "חבר'ה מבינים" לא לקנות את הHD של סמסונג וימליצו על הWD, הם טועים. הדגם שהוצע לך במפרט מהיר מאד ובעל טכנולוגיה חדישה. גרסאת הBLACK של WD מצויינת ומהירה אף היא, אך יקרה יותר ומרעישה יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

המאמר מTOMS הוא לא מה שדיברתי , מה שדיברתי עליו הוא ישן יותר ומדבר בדיוק על הפעלת כרטיס רגיל כQUADRO.

שי - אז אתה לא באמת עושה דברים כבדים עם המחשב שלך ואין לך באמת טעם לכרטיס מסך יעודי (לא רינדור - לא צבעים ולא ביצועי דו מימד)?

עם איזה מסך אתה הולך לעבוד?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי נייד טושיבה E3400 דואל קור 4GB אבל הוא איטי בהפעלת כל התוכנות.

הרעיון הוא להפסיק לקמבן ולבנות משהו טוב שיענה על כל הדרישות והצרכים וזה בדוק המטרה שבגללה נפתח השרשור.

אני יתחיל בסקר שוק מי יתקין לי הכי זול ... אני יקפוץ אולי לאייבורי או KSP או א.א ונראה איך מרכיבים.

תודה לכל העוזרים!:-D

ארז-אולי אני יוריד את הצורב כבר יש לי אחד שלLG מהמחשב השני.

חיפושיות 73-74

פורסם

תשאר עם ההמלצה שקבלת בRSM, מבחינת חלקים חלק לKSP אין חלקים מהמפרט הזה, אלא יקרים יותר. וגם אם יצליחו לבנות לך מפרט זול יותר, זה יהיה עם חלקים זולים יותר.

אם תצטרך עזרה בהרכבה תוכל ליצור איתי קשר או לקפוץ ואעזור לך.

פורסם

שרשור ודיון מעניין ומצויין. גם אני נמצא בצומת של החלטות, עם תקציב דומה וכנראה שאלך על מפרט כמעט זהה (+ כ.מסך)

למה שהוצע כאן עם מעבד ה I5.

אתה לא בדיוק צודק.

אמנם ניתן להוריד דרייברים מיוחדים כדי לגרום לכרטיסים שיעבדו בתצורה של הQUADRO ואחרים, ישנם אפילו שינויי קושחה שניתן לצרוב, אך הכרטיסים ה"אמיתיים" יראו תוצאות טובות יותר בשימושים ייעודים כמו בSOLIDWORKS 3DS MAYA ואחרים.

עריכה:

זו גם חתיכת התעסקות ללא מנוסים כדי לעשות את השינוי הזה וכדי שיעבוד יציב. אל תשכח שNVIDIA לא פרייארים ומנסים לגרום לכך שלא יצלחו הניסיונות האלו.

לא סתם הכרטיסים האלו יקרים מאד, זה לא מסתכם רק בתקופת אחריות גדולה יותר והחלפת כרטיס במקום.

+10000 לגבי זה.

לפני כמה שנים טובות, שלחתי לעולם שכולו טוב 6800GT שעבד כחודש בתור quadro 1200 (אם אני זוכר נכון).

ללא OC כלל אגב. זהירות.

פורסם

ארז -הסניף של RSM 10 דקות נסיעה ממני ,כדאי לקנות מהם וזהו? נראה לך שהם יסכימו שאני יביא מארז כרטיס מסך וצורב?

חיפושיות 73-74

פורסם

לפי מחירון שירותי המעבדה שלהם תמורת 100 שקלים נוספים הם ירכיבו לך את החלקים שקנית ואת מה שאתה מביא.

הם כמובן יביעו מורת רוח על המארז שתביא להם וינסו לשכנע אותך לקנות חדש (ואני מבין אותם) אבל לא נראה לי שימנעו מכך.

בכל אופן אתה רוכש מהם חלקים בקרוב ל3000 שקל.

לא בטוח שיוכלו להרכיב לך במקום, הכל תלוי בזמינות המלאי שלהם, בזמן הפנוי שלהם והרצון הטוב.

פורסם

אם אני קונה מהם גם מארז אז זה מתקזז עם עלות הספק ,לא? אם כן בשביל 50-100 שקל עדיף שהכל יהיה חדש ...

יש הבדל במארזים או לתת להם לבחור משהו בשבילי?

המארז יגיע עם ספק לא?

שוב תודה ארז!

חיפושיות 73-74

פורסם

מארז טוב מגיע בלי ספק.

המארזים שמגיעים עם ספק בדר"כ הם מיצרנים סיניים עלומים/ זולים מאד וכך גם הספק שאתה מקבל איתם.

לא ממליץ לקנות מארז זול עם ספק.

או שתקנה מארז וספק בנפרד או רק שדרג את הספק.

פורסם

אז אני ישאר עם הרעיון המקורי וזהו ,אני מקווה מחר ללכת אליהם לחנות.

תודה רבה ארז!!:ok:

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...