Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני חדשה כאן ובקשת את עזרתכם.

רכשתי רכב חדש סוזוקי גרנד ויטרה , אני מעוניינת לבטח אותו

וחברות הביטוח מבקשות ממני איתורן ועלוקה.

מה זה ? הבנתי שיש תשלום חודשי עבור האיתורן והאם עלוקה זה משהו הכרחי או שאני יכולה

להתמקח עם חברות הביטוח.

הצעות המחיר שקיבלתי הם ממש גבוהות...

אודה לעזרתכם

פורסם

ברוכה הבאה לפורום.

בהחלט יש מקום להתמקחות מול חברות הביטוח ובהחלט יש מקום לסקר מחירים. ברוב המקרים אפשר למצוא חברות ביטוח שיסכימו לבטח את הרכב גם בלי איתורן. אל תסתפקי בסקר מחירים של החברות הישירות, כדאי לך להתקשר גם לכמה סוכני ביטוח. לפעמים ההצעות שלהם הרבה יותר אטרקטיביות מאשר ההצעות של הביטוחים הישירים.

לשאלתך - עלוקה היא ניתוק נסתר לאחת ממערכות ההנעה של הרכב, כזאת שמקשה על הגנב להניע את הרכב ללא המפתח המקורי או ללא הקשה של קוד בקודנית.

איתורן היא מערכת איתור לוונית. במקרה שהרכב נפרץ או שיש ניסיון פריצה לרכב, המוקד של חברת האיתור מדווח מיידית על הניסיון ומיקומו של הרכב מופיע מיידית על צג המחשב של המוקדן. בשלב הזה המוקד יוצר קשר עם הלקוח (כלומר את) ובמידת הצורך שולח סייר אחרי הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...