Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.לפני כמה שבועות הזמנתי ולנטיין חדש מאיביי וקבלתי אותו לא מזמן.בסופ"ש יצא לי להתקין אותו ולכייל אותו סופסוף, ה-u הקטנה דולקת בסופו של התהליך - ואפשר לתחיל בצייד.נסעתי בכביש 4 לאורכו ולרוחבו, והמכשיר לא התריע אפילו פעם אחת על שום דבורה/מצלמה/מכמונת כלשהי.יום למחרת בצעתי נסיעה חוזרת - ועדיין, קדחת.יכול להיות שכיילתי לא טוב? אם לא זה המצב, אשמח לקבל המלצה על כבישים/דרכים הידועות לשמצה מבחינת "הפתעות" ע"מ שאוכל לנסות את הולנטיין.תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אורכו של כביש 4 הוא כ 170 ק"מ (אם זכרוני אינו מטעה)

חשוב שתציין אילו חלקים ספציפית חרשת. כי מניסיון, יש בו חלקים המלאים בדחלילים בלבד.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

בוודאות המצלמות האמיתיות שאני זוכר הן לפני צומת מורשה בצד ימין כאשר אתה עובר את הגשר של תע"ש מכיוון צפון [רעננה \כפר סבא] לכיוון פתח תיקווה ודרומה.

ואחת לאחר פז הסיירים בחולון שוב לכיוון דרום.

ואחרונה אחרי הירידה לפתח תקווה מכיוון דרום צפונה [אם אני לא טועה החליפו אותה למצלמה דיגיטאלית ולא אנאלוגית].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לפני שבועיים היה דיון מקיף על המצלמות בכביש 4, חפש אותו

בכלליות, סע מצומת רעננה למורשה, יש לפחות אחת שעובדת בוודאות (לפני תע"ש)

או

סע לצומת בני דרור, משני צידי הכביש ישנה מצלמה שעובדת.

רוצה דבורה \ מצלמת פגוש - סע על כביש החוף עד לנתניה.

פורסם

עוד לא יצא לי לפגוש דבורים על כביש החוף מנתניה ולנתניה,

עם זאת יצא לי לפגוש אופנוע עם דבורה (?!) על איילון. ( קיבלתי זיהוי אחורי , המתנתי 20-30 שניות ונעקפתי על ידו, ברגע שהוא עקף אותי הזיהוי הפך לקדמי )

בקשר לכביש 4, זה כל הזמן משתנה. לדעתי רק איזור בני דרור לפעמים לפני, לפעמים אחרי יתן לך מצלמות פועלות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה באיזור הדרום אז מאשקלון עד לראשון הכל דחלילים (מכיוון דרום לצפון)

המצלמה היחידה שפעילה בכל הקטע הזה היא המצלמה בצומת בית עזרא מכיוון צפון לדרום...

פורסם

עם זאת יצא לי לפגוש אופנוע עם דבורה (?!) על איילון. ( קיבלתי זיהוי אחורי , המתנתי 20-30 שניות ונעקפתי על ידו, ברגע שהוא עקף אותי הזיהוי הפך לקדמי )

אין דבורה על אופנועים, כדאי שתבדוק את המכשיר שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מאשדוד עד לבית ליד הכל מת בשני הכוונים. אין שום דבר.

למרות שמדי פעם יש התרעות מאוד משונות, כמו ליד גשר סיירים.

קרה לי גם פעם לקבל התרעות לייזר ממסך פרסום.

פורסם
מוזר, היה לו תורן רציני עם אנטנה עליו שיוצא מאיפה שצריך להיות ארגז. אולי זה איזשהו ניסוי ?

עד כמה שזכור לי יש לאופנועי המשטרה BMW GS 1200 3 ארגזי פעולה (ארגזים עבור ציוד אישי) ובנוסף התורן שדברת עליו זה עמוד התאורה (צ'אקלקה).

*(מחפשת תמונה של האופנוע )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אייל אתה מתכוון לחלק הזה שמסומן בתמונה?

ל'

אופנוע.jpg

פורסם

אם כך אני לא יודעת במה מדובר, האופנועים שאני נתקלתי בהם היו מסוג BMW כמו שהעלתי בתמונה, KLE שמשמשים את היס"מ בעיקר באיזור ירושלים עליהם רוכבים 2 שוטרים בדרך כלל.

והקטנועים של השיטור העירוני 125-250 סמ"ק.

ל'

פורסם

כבר זמן רב אין אף מצלמה פעילה מאשדוד לפחות עד רעננה.

יש לשים לב כמובן למצלמת הגטסו החדשה שאין לי מושג אם היא פעילה או לא, או מחלקת דוחות. נמצאת מעט אחרי מחלף גהה לכיוון מורשה.

• תוכן חדש...