Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלא שבכל דור ודור...

הבעיה שכל פיפס בתקשורת מנופח למימדי ענק ואנחנו נגררים לזה.

מה לדעתך כדאי לעשות?

לתקוף את לבנון וסוריה?

לירות אטום מצוללת על אירן?

קל להתחיל אבל איפה תסיים?

כי לפי הדרך שלך הפתרון הוא למחוק את כל מי שמסביבך, אז איך אתה פותר את זה במלחמה?

הפתרון הוא ללמוד לחיות עם זה, לתקוף כשצריך ולשבת בשקט כשצריך ובעיקר לעשות הרבה עבודה חשאית. למעשה, זה בדיוק מה שממשלות ישראל עושות מאז שהתנפצו אשליות השלום אי שם בתחילת העשור. ישראל לא בבעיה קיומית (וגם לא תהיה בבעיה כזו בעקבות גרעין איראני), כל עוד הכלכלה הישראלית חזקה, ההתכתשות הקבועה הזו לא תפריע במאום. בסך הכל, ישראל משתפרת מבחינה צבאית מהר בהרבה ממה שהערבים משתפרים (כוחה של טכנולוגיה). השאלה הגדולה בסכסוך הזה הוא מתי תחל ירידת הגל האיסלאמי ששוטף את מדינות ערב, ולזה אין תשובה. זה יכול להיות בעוד 5 שנים וזה יכול להיות בעוד 50.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אתאיסט שמאמין שכל מה שקורה קשור למה שאנחנו עושים ולא לכוח עליון כלשהו, יש לי המון דברים להגיב על השרשור הזה אבל רוב הדברים פשוט לא יישמעו טוב ובן אדם מאמין לא יכול להבין אותם.

מה שכן, רוב השטויות במדינה הזו גרמו לי להבין שלא שווה לחיות פה.

אותי מעצבן שיש לי שכנים וחברים שמוכנים להרוג ומעדיפים להרוג בלי נקיפות מצפון, רק כי יש אנשים ששייכים לעם אחר.

לא כולם חושבים אותו דבר והאינטרסים של הירדנים והמצרים די תלויים במה שאנחנו עושים.

כרגע יש לנו בעיה תרבותית שגורמת לאנשים נורמטיביים בישראל לרצות להצדיק מלחמה שיכולה לבוא או לא לבוא ולהצדיק רצח של חיילים ואזרחים בשני הצדדים.

מפריע לי שהתרבות הזו של המוות כל כך קרובה אלינו והיד כל כך קלה על ההדק.

יש לנו תרבות של מלחמה שעושה עם התעמולה של העיתונות שלנו מצב שבו העם רוצה ללכת למלחמה במקום לשבת ולפתור בעיות.

שפעם אחת יפתרו את זה כבר!

בין השאר בגלל הסיבות האלו החלטתי לקחת את הרגליים שלי ולעוף מכאן עוד כמה חודשים.

פורסם

אחרי שקראתי את ההתפתחויות בשרשור הגעתי למסקנה שאם וכאשר מלמחה תפרוץ עד כמה שיהיה לא נעים ולא נוח בהתחלה. אנחנו לא חושבים מספיק רחוק קדימה.

ואני רואה שהמצב החדש במזה"ת יכול להיות לא כלכך נורא. לראייה:

middleeastpol20031.jpg

*כמובן שהכל נאמר בהומור ואין בכתוב בכדי להעליב אף אחד. :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יוסי אני יתן לך סתם דוגמא מהחיים, בקטנה, לא קשור לצבא ומלחמה. אני משחק בליגה ב ולפני 3 שנים שיחקתי בקבוצה מחולון ושיחקנו מול אחת הקבוצות שיש ביפו(הרוב שחקנים ערבים שם). לקראת סוף המשחק, הובלנו 3-2 והם החליטו שזה מספיק להם והמשחק פוצץ. 20 דק קיבלנו מכות רצח מהשחקנים ומהאוהדים שלהם עד שהגיע היס"מ להוציא אותנו משם. באותו רגע אם היה לי סכין\אקדח הייתי הורג מישהו בלי לחשוב פעמיים. אתה כולה ביפו ומרגיש בג'נין. אחר כך אי אפשר לשאול אותי למה אתה שונא אותם

עריכה

המפה הזאת מתאימה לי, אני יוכל לנסוע ישירות לגיאורגיה :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אוכל לנסוע ישר לטורקמניסטן , תמיד חלמתי לראות מה יש במקום שנקרא ככה.

פרנקוס, סע לשלום - המפתחות בפנים. כנראה שמי שלא נולד כאן כנראה קשה לו להבין מי נגד מי.

רועי, התגובה שלך עושה בית ספר לכל הפרשנים "עלק" מדיניים/לענייני ערבים / בטחוניים. סחתיין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז אם למישהו שיושב בסינגפור בא מלחמות כדי לצאת חזק יותר הוא מוזמן לעשות את זה על חשבון הדם שלו, לא הדם שלי.

.

משפט חלש......מאוד חלש ונמוך\רדוד,קרא לזה איך שבא לך.

אתה שוכח שגם לאותו אחד שגר ב"סינגפור" (ולא, אני לא גר בסינגפור, אני גר בהונג קונג) יש משפחה גדולה בארץ, הוא גם תרם את חלקו למדינה וממשיך לתרום את חלקו למדינה בדרכים כאלה ואחרות, הוא עדיין אזרח המדינה אם תרצה וגם אם לא.

חוץ מזה, אף אחד לא רוצה מלחמות אבל כמו שרועי כתב לך כבר, מלחמות לרוב נכפות עלינו.

מעבר לזה, גם אם מישהו כפרט היה רוצה מלחמה, אז זהו, המדינה תצא למלחמה ?

באמת, יכולת לתת תגובה קצת יותר בוגרת מאשר לנסות לתת מתחת לחגורה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בתור אתאיסט שמאמין שכל מה שקורה קשור למה שאנחנו עושים ולא לכוח עליון כלשהו, יש לי המון דברים להגיב על השרשור הזה אבל רוב הדברים פשוט לא יישמעו טוב ובן אדם מאמין לא יכול להבין אותם.

מה שכן, רוב השטויות במדינה הזו גרמו לי להבין שלא שווה לחיות פה.

אותי מעצבן שיש לי שכנים וחברים שמוכנים להרוג ומעדיפים להרוג בלי נקיפות מצפון, רק כי יש אנשים ששייכים לעם אחר.

לא כולם חושבים אותו דבר והאינטרסים של הירדנים והמצרים די תלויים במה שאנחנו עושים.

כרגע יש לנו בעיה תרבותית שגורמת לאנשים נורמטיביים בישראל לרצות להצדיק מלחמה שיכולה לבוא או לא לבוא ולהצדיק רצח של חיילים ואזרחים בשני הצדדים.

מפריע לי שהתרבות הזו של המוות כל כך קרובה אלינו והיד כל כך קלה על ההדק.

יש לנו תרבות של מלחמה שעושה עם התעמולה של העיתונות שלנו מצב שבו העם רוצה ללכת למלחמה במקום לשבת ולפתור בעיות.

שפעם אחת יפתרו את זה כבר!

בין השאר בגלל הסיבות האלו החלטתי לקחת את הרגליים שלי ולעוף מכאן עוד כמה חודשים.

סע לשלום , אתה תחזור , לא לכום אני אומר את זה אבל אתה בטוח תחזור , או שתהפוך לאותם אקדמאים תלושים מהמציאות שמחרימים את ישראל ומדברים נגדינו בכל מוסד אקדמאי בעולם .

ניכר מהודעות שלך בפורום שאתה לוקח קצת קשה מידי כל מיני מאמרים שאתה לומד או למדת בתואר שלך .

המציאות היא לא מאמרים תאורטיים של פורפ' שיושב באוניברסיטה , המציאות היא מה שקורה ברחוב .

ובמציאות אנחנו צבא יותר מידי מוסרי, ומדינה שמרחמת על אויביה במקום על אזרחיה.

לי אין שום נקיפות מצפון ואני אדם מוסרי למדי.

לא טוב לך ? לך .

אגב מי שטען למעלה שמי שלא נולד פה לא יבין , לדעתי דווקא הרבה עולים חדשים מבינים יותר טוב מהישראלים כי הם באו ממקום אחר ראו מה זה להיות יהודי נרדף, ורוא איך מדינה אחרת נוהגת באויבים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כשלקוח בא וצועק עלי שאני צריך לפטר את אחראי המשמרת שלי (שעובד במקום כבר 19 שנה!) רק בגלל שהוא ערבי, או כשאנשים חובשי כיפה מחליטים שטוב שבעל הבית התחלף כי הם לא רוצים לתת כסף לערבים מסריחים, אני רואה גזענות.

דווקא בקטעים האלו אני ממש מחובר למציאות שאני רואה ביומיום ולא מתייחס למאמרים אקדמיים שלא משקפים את המציאות.

כואב לי לשמוע את הסיפורים של אנשים מהצבא שמספרים איך הם היו מתעללים בגופות בעופרת יצוקה וכמה שגופות של מחבלים זה מגעיל, אבל שהם היו מעדיפים להרוג ערבים מאשר להרוג כלב.

אם זו לא גזענות, אז מהי גזענות?

אני רוצה לראות מישהו שומע חייל נאצי מספר את הדברים האלו ולא מתעצבן תוך שניות.

עריכה: לא אמרתי שאני לא אחזור. כרגע מתאים לי להיות בחו"ל.

פורסם
כשלקוח בא וצועק עלי שאני צריך לפטר את אחראי המשמרת שלי (שעובד במקום כבר 19 שנה!) רק בגלל שהוא ערבי, או כשאנשים חובשי כיפה מחליטים שטוב שבעל הבית התחלף כי הם לא רוצים לתת כסף לערבים מסריחים, אני רואה גזענות.

דווקא בקטעים האלו אני ממש מחובר למציאות שאני רואה ביומיום ולא מתייחס למאמרים אקדמיים שלא משקפים את המציאות.

הלקוחות הנ"ל פשוט מפחדים עקב בורות ותפיסת עולם לא מפותחת - כמוך יוסי לידע כללי , ומקצינים תגובות ..

כואב לי לשמוע את הסיפורים של אנשים מהצבא שמספרים איך הם היו מתעללים בגופות בעופרת יצוקה וכמה שגופות של מחבלים זה מגעיל, אבל שהם היו מעדיפים להרוג ערבים מאשר להרוג כלב.

אני לא מאמין להם - אתה אולי מתרגש מסיפורי הגבורה של הטבחים והאפסנאים :lol: , לוחם לא יבצע זאת

כל גופה היא כלי למיקוח ולהוכחה על האירוע .. לוחם מבצע תפקיד וזה לא מכבודו .

זו גזענות וטיפשות מצדך - הכנסתה קישקושי אנשים לתוך משוואת התעללות והצמדתה זאת לנאצים אשר שרפו והשמידו עם , ילדים ונשים אשר לא נלחמו בהם, לא איימו על חייהם , והנאצים ולא נתנו להם ברירה מינמלית לעזוב .

חבל שעדיין אתה נעול בדעותייך ולא אספתה מידע מהפורום הן דעות והן פרקטיקת התנהלות עם עולם הרכב .

בדיוק כמו שכותבים לך , יוסי - לא כך מטפלים ברכב , ואתה חוזר לסורך :wink: ולמחרת נפתח דיון , גנבו אותי עבדו עליי וכו .

יש לך את ראיית העולם שלך בכייף - שם לב כי היא קצת לא תופסת מים .

יש לך מידע מבוסס , הצג אותו , ולא לזרוק מילים חזקות לאויר , או אולי במילים לאויר אתה חזק , זה לא מתאים ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אתה צודק , גזענות היא מנת חלקם של יהודים ישראלים בלבד ובמיוחד חובשי הכיפות שבהם, צא לחו"ל שם אין גזענים וכמעט ואין חובשי כיפות ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הסיפורים האלו מגיעים ממפקד בגבעתי לצערי.

וזאת לא התרברבות שלו מולי אלא מה שהייתי שומע כל פעם שהוא היה נפגש עם חיילים ששירתו איתו והם היו צוחקים על זה.

וכרגע הייתה לך תגובה רגשית בקשר לשואה.

זו לא הייתה השוואה בין עזה לשואה או בין צה"ל לנאצים. אני לא עושה השוואות כאלו.

ההשוואה הייתה בין התעללות לגופות להתעללות בגופות.

אני פשוט רוצה להבין איך יכול להיות שאנשים מזדעזעים כשלעם שלנו עושים דברים מסוימים (התעללות בגופות או קריאה לסילוק) אבל אין להם בעיה כשעושים את זה לעם אחר.

בלי קשר, ההתנהלות שלי בקשר לרכבים היא לא איך שאני רוצה שהיא תהיה. יש לי אמא שמקבלת החלטות בקטעים האלו בלי שום קשר למציאות או למה שאני רוצה. זה ממש לא רלוונטי לוויכוח הזה.

פורסם
הסיפורים האלו מגיעים ממפקד בגבעתי לצערי.

וזאת לא התרברבות שלו מולי אלא מה שהייתי שומע כל פעם שהוא היה נפגש עם חיילים ששירתו איתו והם היו צוחקים על זה.

וכרגע הייתה לך תגובה רגשית בקשר לשואה.

זו לא הייתה השוואה בין עזה לשואה או בין צה"ל לנאצים. אני לא עושה השוואות כאלו.

ההשוואה הייתה בין התעללות לגופות להתעללות בגופות.

אני פשוט רוצה להבין איך יכול להיות שאנשים מזדעזעים כשלעם שלנו עושים דברים מסוימים (התעללות בגופות או קריאה לסילוק) אבל אין להם בעיה כשעושים את זה לעם אחר.

בלי קשר, ההתנהלות שלי בקשר לרכבים היא לא איך שאני רוצה שהיא תהיה. יש לי אמא שמקבלת החלטות בקטעים האלו בלי שום קשר למציאות או למה שאני רוצה. זה ממש לא רלוונטי לוויכוח הזה.

יוסי - אתה חי בסרט שחור לבן , העולם כבר עבר לצבע עם מספר רזולוציות .. ותלת מימד .

אני לא מאמין כי נאמרו הדברים, כשם שאתה מצטט לכאורה , אפשרי פגיעה נוספת לניטרול ודאי , עקב מילכוד גופה או מטען צמוד .

כל לוחם אשר יבצע את אשר אתה אומר יודח מיידית , זה לא רק הגישה ליריב/אויב , זה בושה ליחידה , וברור שזה לא נושא לגאווה .

לכל יחידה יש הווי בדיחות שחורות והעצמת אירועים , לפעמים על סף אבסורד , צריך להבין את הקשר למקום והזמן .

מי שלא היה שם קצת יתקשה להבין , אפשר אולי להבין עם הסבר מקיף אבל זה שונה .

אתה לוקח אותי למקומות לא חכמים , אז ברשותך , שאל עוד מקורות של לוחמים , קצת טוהר נשק ומניעת פעולה במינימום .

מעבר לזה , זה הורס את מרקם היחידה ולא הגיוני שמפקד יתגאה בכך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יוסי, החיים בישראל לא תמיד קלים, ישנם קשיי פרנסה, איומי ארדואן מלחיצים, המדינה צפופה והאנשים עצבנים.

די ברור שבתנאים האלה יהיו כאלה שינסו לחפש את מזלם במקום אחר. זה אחלה אבל נא לא לתרץ את זה בסיפורי גזענות למינהן וגם לא בטיעונים על פשעי מלחמה.

אפשר להגיד עייפתי - גם זה בסדר.

• תוכן חדש...