Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי שזו אחת מהסיבות.

עוד סיבה טובה היא שאני כבר תקופה ארוכה מדי פה.

שנתיים של צבא ו5 של לימודים בלי הפסקות באמצע, יכולות לגרום למיאוס.

תגובות כמו זו שמעלי הן אלו שגורמות לי לחשוב שזו מדינה גזענית.

יש שם ילדים ואנשים שלא קשורים לקונפליקט, אבל זה לא משנה לאנשים מסוימים שמוכנים להשמיד את כל מה שזז במקום לנסות לעשות את זה בצורה אחרת.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שנתיים של צבא ו5 של לימודים בלי הפסקות באמצע, יכולות לגרום למיאוס.

בשביל המדינה מעוררת המיאוס הזו אבא שלי נלחם במלחמת העצמאות בסדום, הוא היה נצור שם ואמו לא ידעה במשך חודשים ארוכים אם הוא חיי או מת.

לא טוב לך, אתה יכול ללכת.

תפסיק לירוק לבאר ששתית ממנה, מי יודע - אולי אחרי שתחשף בחו"ל לגילויי אנטישמיות, תרוץ לכאן בחזרה כדי למצוא מקלט.

יוסי - עד כאן.

פורסם

פרנקוס

אתה מסוג היהודים הגלותיים, שתמיד ירעדו מפחד כשהפריץ האיום יצעק, תמיד יחפשו למה אנחנו לא בסדר אבל ילקקו את נעליו אם זה יעזור להם אישית - וחרא על כולם.

יש תיאור לסוג הזה אבל אני אחסוך אותו מהפורום.

בשביל הסוג שלך יש שיר מעולה.

עוף גוזל.

פורסם

תגובות כמו זו שמעלי .

פלסטינאים ששנאו אותנו כל החיים שלהם וההורים שלהם שנאו אותנו כל החיים שלהם יש שתי אופצויות לרצות אותם.

1.שאנחנו נעזוב את המדינה.

2.

אייל

פורסם

תראו.

יוסי צודק שיש בצד השני אנשים תמימים וילדים ש - עדיין - לא חטאו לנו.

אבל מה לעשות שמי שמחזיק במושכות - חמאס - למשל, משתמש באותם תמימים וילדים בתור מגן.

עומד מאחוריהם ויורה קדימה עלינו, ואז אנחנו שהצבא שלנו הוא מוסרי ואנושי ביותר (יוסי פרנקוס שים לב)

לא יכול לירות חזרה ! הצבא שלנו נמנע מפגיעה באזרחים.

זאת לעומת הפגיעה רק באזרחים שהצד השני מביא לנו.

זה קשה.

קשה לראות בית ספר של ילדים שמתוכו יורים ושבעצם צריך לפוצץ.

אבל מה לעשות?

ככה אנו מפסידים גם בדעת הקהל וגם בגורם ההרתעה.

כי מעולם בהסברה לא שמו דגש על זה שהם יורים מתוך אוכלוסייה, ולכן הצבא שלנו נתפס כחלש ורופס.

ולגן גם כתישות כמו שעשינו בלבנון ובעזה לא בעבר הרחוק, הם הכרח המציאות.

כן, לזרוק פתקים ממטוסים להזהיר את האוכלוסייה, להתקשר אליהם כמו שעושים לפעמים, ולהרוס להרוס להרוס.

אני גם לא חושב שצריך לקחת שבויים. זה בעוכרינו אח"כ.

ובנימה זו גם אומר בעניין גלעד שליט, שיש להרע את התנאים של האסירים של החמאס אצלינו.

לא ביקורים, לא לימודים (איזה מן דבר זה בכלל?) לא טלוויזיה ולא כלום.

אנחנו כבר ממש מתחילים להיראות כמו חבורה של דובוני אכפת לי שם בחוץ, ואנחנו אמנם יודעים להיות כאלה,

אבל אנחנו גם יודעים לפגוע קשות בכל מי שמנסה לפגוע בנו.

זיכרו איזה שם יצא למדינה שלנו אחרי תקיפת הכור בעיראק !

איזה הרתעה זה יצר מפנינו. חייבים שוב לצאת החוצה ולהראות את עצמנו.

כי כשנהיים חלשים בעיני הצד השני, בסופו של דבר ננשכים.

פורסם
בתור אתאיסט שמאמין שכל מה שקורה קשור למה שאנחנו עושים ולא לכוח עליון כלשהו, יש לי המון דברים להגיב על השרשור הזה אבל רוב הדברים פשוט לא יישמעו טוב ובן אדם מאמין לא יכול להבין אותם.

מה שכן, רוב השטויות במדינה הזו גרמו לי להבין שלא שווה לחיות פה.

אותי מעצבן שיש לי שכנים וחברים שמוכנים להרוג ומעדיפים להרוג בלי נקיפות מצפון, רק כי יש אנשים ששייכים לעם אחר.

לא כולם חושבים אותו דבר והאינטרסים של הירדנים והמצרים די תלויים במה שאנחנו עושים.

כרגע יש לנו בעיה תרבותית שגורמת לאנשים נורמטיביים בישראל לרצות להצדיק מלחמה שיכולה לבוא או לא לבוא ולהצדיק רצח של חיילים ואזרחים בשני הצדדים.

מפריע לי שהתרבות הזו של המוות כל כך קרובה אלינו והיד כל כך קלה על ההדק.

יש לנו תרבות של מלחמה שעושה עם התעמולה של העיתונות שלנו מצב שבו העם רוצה ללכת למלחמה במקום לשבת ולפתור בעיות.

שפעם אחת יפתרו את זה כבר!

בין השאר בגלל הסיבות האלו החלטתי לקחת את הרגליים שלי ולעוף מכאן עוד כמה חודשים.

כל הכבוד לך, בלי לשפוט אותך חס וחלילה, אבל נראה לי ממש אחלה פתרון לקחת את הרגליים ולעזוב - זה בטוח יעזור במשהו.

ועוד שזה בא באותה נשימה עם משפט כמו "שפעם אחת יפתרו את זה כבר!", הסיבה שאתה רואה את הפתרון כמשהו חיצוני ממך (כשאתה אומר ש"יפתרו" את זה כבר) ולא כמשהו שאתה יכול לעזור בו, כמשהו שאתה חלק ממנו, זו בדיוק הבעייה, ובדיוק בגלל זה אתה לוקח את הרגליים ומתחפף למקום שלדעתך הוא יותר טוב.

זו הבעייה במדינה, שכל אחד רוצה לשבת רגל על רגל ושיעשו הכל במקומו - רק אל תטעה, לא תמצא בעולם מקום טוב יותר מישראל, עם כל החרא והבעיות... אין כמו הבית, וזה לא נתון לוויכוח בכלל, אפשר רק להתחמק מהאמת וללכת למקום אחר, הרי אם זה רחוק מהעין זה רחוק מהלב.

אבל תהיה בטוח שכשמתחילות בעיות זה חוזר כמו בומרנג, הבית של היהודים זאת מדינת ישראל.

ומצטער להגיד את זה בצורה כזו בוטה, אבל לפי התגובות שלך בשרשור הזה וגם באחרים אתה חי בבועה, מקווה לטובתך שהיא תתפוצץ כמה שיותר מהר ותנחת בחזרה במציאות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אחרי שקראתי את ההתפתחויות בשרשור הגעתי למסקנה שאם וכאשר מלמחה תפרוץ עד כמה שיהיה לא נעים ולא נוח בהתחלה. אנחנו לא חושבים מספיק רחוק קדימה.

זה הסיבה שאני מעדיף לקרוא חדשות באתרים רוסיים.

כאן בוכים כל היום על עוני, שחיתות, גירעון בתקציב, פשע, פיגועים, קסאמים, לא יודע מה.

עיתונים רוסיים ואירופאיים זה דבר אחר לגמרי. מהכתבות שלהם אתה מבין שישראל היא מעצמת על שכבשה חצי עולם ומאיימת על החצי השני

:viking::evilbat::beerchug:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה הסיבה שאני מעדיף לקרוא חדשות באתרים רוסיים.

אהבתי.

באיזה אתרים אתה ממליץ למי שאיננו דובר את השפה (חרשו - כן?), לחזק את רוחו? :lol:

• תוכן חדש...