Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפת מנוע למתזי מים (370 + מעמ), תיקון נזילה בטרמוסטט (750 + מעמ) + טיפול 20000.

יש לי מנוע חדש כזה אם אתה מעוניין, צור איתי קשר בפרטי.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בדיוק היום ראיתי מגאן כזאת למכירה, אותה שנה, אותה יד, כמעט אותו קילומטרז'. רוצים עליה 24 אלף שקל :shock:

פורסם

שלום לכולם

מכרתי את האוטו, ואני מבסוט. לא ממהר לקנות אוטו חדש. במגאן הזו התיקונים יקרים ואין לה הרבה ערך. בכל מקרה תודה לכולם על העצות וההשתתפות. זו בעיה אמיתית - להחזיק אוטו עולה הרבה הרבה כסף. וזה לא חייב להיות ככה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בתור בעלים של בדיוק אותו רכב רק ידני אני חייב לציין שזה נשמע חריג , כאילו שהאוטו לא ביקר במוסך 10 שנים .

ובכל זאת המחיר שקיבלת היה גבוה בצורה מוגזמת . אני מקווה שמכרת את האוטו במחיר סביר ורק לידע כללי החזקת רכב עולה כסף וזה לא רק ביטוח ודלק כל שנה צריך לעשות טיפול וכל כמה שנים מחליפים רכיבים באוטו , אני ממליץ לך להבא לבדוק מספר מוסכים ליפני שאתה מחליט על קניה מכירה או תיקון .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• תוכן חדש...