Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זה מתחיל להגיע למחירים שלא חשבתי עליהם, למרות שזה לא ממש יקר תכלס.

אני פשוט לא אחד שחייב מערכת זה בסט אוף דה בסט ברכב רק משהו נורמלי לרדיו ולפעמים קצת מוזיקה בעוצמה גבוה.

נראה לי שאני אלך על הדגם הקודם של המורל אולי אפילו חבר שלי ירכיב לי אותה.

עוד שאלה קטנה: אם אני הולך לחנות ואומר למוכר שאני צריך הגבהה לרמקול, איך הוא יודע באיזה גבוה לתת לי?

פורסם

תלוי באיזה רכב ואיזה רמקול אתה תרכיב.

כי יש רכבים, שהמרחק מפח הדלת עד לחלון הוא קטן, ויש רמקולים עם מגנט גדול יחסית.

אבל לרוב מספיקה הגבהה סטנדרטית.

מתקין מנוסה מבין בכל העניין הזה, ולכן לא אמורה להיות לו בעיה.

לגבי הדגם הקודם: הפולס זה קומפוננט שהפסיקו לייצר בשנת 2008, ז"א לפני כמעט שנתיים וחצי.

אני לא מאמין שלהרבה סדנאות סאונד נשאר הקומפוננט הזה במלאי, וגם אם כן- הוא שוכב אצליהם לפחות שנתיים וחצי, ואם לא איחסנו אותו בתנאים נורמאליים / הקופסה הייתה פתוחה- המימברנות התייבשו, ויכול להיות שאחרי שתפעיל אותם זמן מסויים הם יקרעו לבסוף.

בכל מקרה באוטוס אין אותו.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...