Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה לישראל השיקה את CR-Z

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דימיון כללי ביניהן. בכל מקרה, לפי מה שעידן רשם, היא בהחלט יכולה להוות מגנט מכירות. היא נראת נפלא! לפחות בתמונות, ובמיוחד בצבע הכחול הזה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Alexk - האם קיבלת כבר נסיעת מבחן? התקשרו ככל הנראה כדי שתבוא לראות את הרכב בתצוגה, עדיין לא משחררים נסיעות מבחן

לא הלכתי לשם. יכול להיות שאתם צודקים, אבל זה מעצבן כי בפירוש אמרתי לה שאני רוצה נסיעת מבחן.

emotion of motion

פורסם
לא הלכתי לשם. יכול להיות שאתם צודקים, אבל זה מעצבן כי בפירוש אמרתי לה שאני רוצה נסיעת מבחן.

אין לך מה להתעצבן, הרכב עדיין לא שוחרר לנסיעות מבחן. אמור להיות בימים הקרובים.

אם זה משהו שממש מעניין אותך, דבר איתי בה"פ

Confidence In Motion

פורסם
אין לך מה להתעצבן, הרכב עדיין לא שוחרר לנסיעות מבחן. אמור להיות בימים הקרובים.

אם זה משהו שממש מעניין אותך, דבר איתי בה"פ

נקניק, סגור לי נסיעת מבחן. תודה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היום הייתי באיזור הסוכנות, אז קפצתי לראות את הרכב ולהגיד שלום.

האיכות בפנים די בסדר, יש כמה דברים שהיו צריכים להקפיד יותר, טוב נו..

הרכב בפרופיל נראה כמו מכונית צעצוע, יש כאלה שיאהבו, אני לא אהבתי.

לתא המטען אין מספיק עומק (כמו ב- פריוס, אינסייט) והמושבים האחוריים פשוט בדיחה גרועה (בפורשה 911 יש יותר מקום),

נראה לי מאוד חבל כי זה מצמצם את קהל היעד לדעתי, הרכב לא שימושי.

למרות שהמושבים נראים ספורטיביים, הם לא תומכים מספיק + בקושי יש מרווח ראש מהתקרה של הרכב.

לחיוב אני יכול לומר שתאורת לוח השעונים מגניבה והסאונד של הרכב ממש הפתיע אותי לטובה :-D

ועוד משהו, הסנפיר הזה בגג פשוט גדול מידי ומיותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...