Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

קבעתי איזו נסיעת מבחן ולא רוצים לשחרר הרכב לאוברנייט. :-) (איזה אבסורד שדווקא מותגי הפרימיום מסכימים והעממיים לא. אולי בכל זאת שווה להיות עיתונאי רכב ב-0.084 משרה :wink:).

לאיפה ניקח אותו? אני מדבר על סיבובים, וכמובן ישורות לא מעניינות.

מעדיף לא לסופרלנד. יש אולי משהו מעניין לכיוון אריאל?

אפשרי עד חצי שעה מת"א.

תודה :)

פורסם

לקחתי לפני שנה בררה 3.2 (לא מכונת נהיגה, אבל עדיין) לנתב"ג עם נציג של אלפא. יש שם כמה סיבובים לא רעים למרות שהם לא ממש חדים.

TS

פורסם
אהלן חבר'ה,

קבעתי איזו נסיעת מבחן ולא רוצים לשחרר הרכב לאוברנייט. :-) (איזה אבסורד שדווקא מותגי הפרימיום מסכימים והעממיים לא. אולי בכל זאת שווה להיות עיתונאי רכב ב-0.084 משרה :wink:).

לאיפה ניקח אותו? אני מדבר על סיבובים, וכמובן ישורות לא מעניינות.

מעדיף לא לסופרלנד. יש אולי משהו מעניין לכיוון אריאל?

אפשרי עד חצי שעה מת"א.

תודה :)

תן את אזור הסוכנות ולפי זה אפשר להמליץ לך להיכן לנסוע .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לא יודע אם זה כלכך מתאים לרעיון שלך אבל יש בראשון לציון את השדרת כיכרות שליד נחלת יהודה,יכול להיות נחמד.

פורסם
דדי, הסוכנות בת"א :-)

יש די זמן, אבל לא מספיק כדי לתפור את כביש 1 ולצאת במחלף שורש. ;-)

אתה יכול לעשות סיבוב בסופרלנד ופלמחים, אבל אמרת שאתה מעדיף שלא. אני לא מכיר עוד כבישים באזור, וגם אם כן - אומר בבטחון שהם לא משתווים לסובבי בית שמש, אשתאול והסביבה. האם בשביל הרכב שאתה לוקח שווה לתפור את כביש 1? :twisted:

פורסם
לא יודע אם זה כלכך מתאים לרעיון שלך אבל יש בראשון לציון את השדרת כיכרות שליד נחלת יהודה,יכול להיות נחמד.

ממש ממש לא, כל יום אני נוסע דרך שם לעבודה ומע"צ פשוט חרבשו שם את האספלט שזה לא להאמין, יש שם קטע אחרי הכיכר השניה (אם אתה בא מכיוון איזור התעשיה) שפשוט יש בור לכל רוחב הכביש ואי אפשר להתחמק ממנו, כמו כן הם הרימו את האספלט על מנת לבצע עבודות תשתית והחזירו חלקים גבוהים ונמוכים מהמקור.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אני לא יודע כמה זמן יקח לך להגיע מתל אביב לאיזור רמלה לוד בשעות הבוקר,אבל אם תצליח תנסה את כביש 44 בין מחלף רמלוד לצומת נחשון אחד המקומות הפחות סואנים ומהנים לנהיגה.!

בהצלחה! :razz:

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם
רק השלושה וחצי סיבובים שבכביש המוביל לבית אריה.

הוא לא יספיק לעשות את הדרך הלוך חזור עם רכב. בחצי שעה - שעה.

אם תצליח להוציא את הרכב ליותר זמן אני ממליץ לך לרדת בכביש חמש לפני אריאל לכיוון עלי זהב - בית אריה ולעשות סיבוב שכולל בעיקר כבישים צדדיים בלובן לקחת ימינה חזרה לכיוון המרכז ועד צומת ראנטיס/כח תקבל עוד קטע דרך עם קצת אקשן.

אם אתה הולך על סע בזהירות רוב הפניות הן עיוורות ועלולות להמתין הרבה הפתעות על הכביש.{ חמורים , חזירי בר ,נהגים בני מיעוטים, רוכבי אופניים}

תהנה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הרברט סמואל / הירקון , אין הרבה עיקולים הרוב זה ישר פשוט תבדוק כמה עיניים תצליח לתפוס (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
הרצליה פיתוח, רחוב שנקר ככה... :wink:

סתם, סתם :-P

:-D

ו

באם כבר הזמנת את נסיעת המבחן אז תגדיר זמן לנסיעה כי הגדרות רוב החברות לנסיעות מבחן הם עד חצי שעה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כביש בית אריה נהיה עמוס בזמן האחרון

כל הנסיעות מבחן של העולם באים לשם

וגם מלא מלא אופנועים,

ממש מציק

• תוכן חדש...