Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממש מבין את ההיגיון שלך, אם כבר אני ארצה לזייף רישיון רכב, או את מספר השילדה פיסית, למה שלא אעשה זיוף מדוייק, ללא טעויות ?

מה יעזור לי, אם תיהיה טעות בספרה אחת ?

שפה היא המכשול העיקרי שעומד בפני הזייפנים למיניהם.

בן מיעוט שלא ממש שולט בקרוא וכתוב ובאותיות הלטיניות והספרות המקובלות במרבית העולם, יכול לרתך בקלות שני חצאי מכונית אבל יהיה לו קשה להעתיק את מס' השילדה ו/או הרישיון, ע"ע "מדינת שיראל".

פורסם

ברכב הקודם שרכשתי הייתה טעות של ספרה אחת, ולא יכלנו להעביר בעלות בגלל הבעיה.

חצי שעה במשרד הרישוי בפתח תקווה פתרה את הבעיה, והבעלות עברה.

הרכב דרך אגב - היה מציאה. לכן גם המשכתי עם התהליך. ברכב שממנו יש עוד עשרות אקזמפלרים בשוק,

וכל עוד לא מדובר בנתונים מרהיבים (מצב מכני, מחיר וכיו"ב), לא הייתי מתאמץ.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
ברכב הקודם שרכשתי הייתה טעות של ספרה אחת, ולא יכלנו להעביר בעלות בגלל הבעיה.

איך הטעות יכולה למנוע העברת בעלות ? הרי כשמעבירים בעלות משרד הרישוי לא בודק את המספר הטבוע ברכב, ואת ההתאמה שלו למה שמופיע ברישיון.

פורסם

לא הסברתי את עצמי כראוי - ברשיון הרכב הטעות הייתה חוסר של ספרה.

כשהפקידה ניסתה להעביר בעלות היא אמרה שהמחשב לא אפשר להעביר בעלות.

האם זו באמת הסיבה? ייתכן.

אני רק יודע שלאחר שניגשנו למשרד הרישוי ותיקנו את הטעות בספרה, הבעלות עברה בקלות (גם כשמכרתי את הרכב).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
איך הטעות יכולה למנוע העברת בעלות ? הרי כשמעבירים בעלות משרד הרישוי לא בודק את המספר הטבוע ברכב, ואת ההתאמה שלו למה שמופיע ברישיון.

אומנם הפקיד/ה לא מקליד/ה את מס' השילדה, אך לאחר הקלדת מס' רישוי מס' ת.ז. של מוכר ושל קונה, מופיע במסך מספר שילדה והפקיד/ה יכול/ה לאמת אם זה תואם. היא/הוא יכול/ה להמשיך בפעולה אך לא חייב/ת (זאת עירנות טובה ומועילה מצד הפקיד/ה) - למעשה הקונה חותם במעמד העברת הבעלות שהוא וידא שמס' השילדה תואם. אם הוא לא וידא וחתם, זאת בהחלט בעיה של הקונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה מדבר על מקרה, בו יש שוני בין מספר השילדה הרשום במחשב של משרד הרישוי לבין מספר השילדה המודפס על גבי רישיון הרכב.

אבל אני התכוונתי למשהוא אחר.

אם במועד רישום הרכב בארץ נעשתה טעות הקלדה, במחשב של משרד הרישוי ירשם מסרר שגוי, והמספר הזה יודפס על רישויון הרכב.

כשירצו להעביר בעלות הכל יהיה תואם ב 100%.

אבל עדיין המספר הטבוע פיסית ברכב יהיה שונה, ובגלל זה לא הבנתי איך זה יכול להפריע טכנית להעברת בעלות.

• תוכן חדש...