Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים בוקר טוב,

עוד נזילה מבית היוצר של מקסי, הרכב שבכותרת.

אתמול מילאותי 3(!) ליטר נוזל ניקוי שמשות עקב התראה ממוחשבת למילוי המיכל.

הבוקר ראיתי את אחת הטיפות האחרונות נוזלת לה בנון שלנטיות מצד שמאל קדמי של המרכב.

המחשב טוען שצריך למלא שוב..

אנא עזרתכם במציאת הנזילה ושיטות לאיטום המערכת - שוב, הנזילה היא ממש בחלק הקדמי של הרכב, הרבה לפני שמגיעים לאזור השמשות.

תודה רבה וסליחה על הטירחה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

צריך לעקוב אחרי המיכל והצנרת

תצטרך לפרק תחילה את הגריל הקדמי שתפוס עם כמה ברגי טורקס (כוכב) ואחר כך תראה מה קורה עם המיכל, המשאבה, הצנרת וכו'

פורסם

מקריאה בפורום אני רואה שזה ממש מחלה בדגם הזה, כנראה שהגומייה שעוטפת את המשאבה (יושבת על המיכל) התייבשה/נקרעה, אתה מפרק את המיכל מחליף את הגומייה והכל שב למקומו בשלום.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תצטרך לפרק תחילה את הגריל הקדמי שתפוס עם כמה ברגי טורקס (כוכב) ואחר כך תראה מה קורה עם המיכל, המשאבה, הצנרת וכו'

מקריאה בפורום אני רואה שזה ממש מחלה בדגם הזה, כנראה שהגומייה שעוטפת את המשאבה (יושבת על המיכל) התייבשה/נקרעה, אתה מפרק את המיכל מחליף את הגומייה והכל שב למקומו בשלום.

יש אפשרות להגיע לאזור מבלי לפרק את הגריל, זה כרגע מעבר ליכולות שלי...

כמו כן, איך נקראת הגומיה בקטלוג של "ג'אן"?

תודה רבה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עודד, ניסיתי לאלתר עם מפתח אלן, והצלחתי לפרק ארבעה ברגי טורקס עליונים, אבל הגריל נשאר עדיין תפוס לפרונט המרכב.

אין לי מפתח אלן מתאים לברגים הפנימיים, שהם קטנים יותר, ואני מנסה לארגן כזה.

במידה וזו אכן גומיה, יש אפשרות להחליף אותה בעצמי?

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...