Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

אני זקוק להמלצה למגבר מונובלוק עבור סאב JL W3 בהתנגדות 4 אום 300W RMS.

תקציב 1800 ש"ח (לא יותר), פתוח ליד 2 אבל מעדיף חדש באחריות.

מיכה.

פורסם

ישנן כמה אפשרויות טובות.

השאלה היא מה אתה מעדיף, מגבר שיאפשר לך שדרוג עתידי, כזה שנותן 1000 RMS ב- 1 אוהם למשל, או מגבר שיהיה הכי איכותי שאפשר בתקציב, או אחד כזה שפשוט יהיה מספיק לסאב ולך, במינימום כסף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא מתכנן לשדרג את הסאב, אני אוהב אותו והעוצמה מספיקה.

אני רוצה מגבר הכי איכותי בתקציב!

The REAL B.r גם לך יש W3?

מה לגבי JL AUDIO 500/1, לא עדיף? ראיתי את זה למשל:

http://cgi.ebay.com/JL-AUDIO-J2-500-1-Sub-Amplifier-Monoblock-Car-Amp-NEW-/330433806565?cmd=ViewItem&pt=Car_Amplifiers&hash=item4cef63c0e5

זה נכון מה שאומרים שהמוצרים של JL AUDIO עובדים טוב אחד עם השני?

סתם לצורך ההשוואה איך ה-500/1 יחסית ל- סאנדאון SAZ-1000D? מי יותר איכותי?

פורסם

אני גם בעד שילוב מוצרים של JL AUDIO, אני עובד עם המונו 500/1 על 12W6 והמונו שולט בסאב יפה מאוד.

הקישור שהבאת הוא של דגם שונה קצת של ה500/1 שהוא קלאס B. בד"כ המונואים הנפוצים בארץ של JL הם קלאס D שמספקים את ההספק שהם מוצהרים עליו בכל התנגדות.

לסיכום- לדעתי ה250/1 יספיק לך בהחלט, אבל אין מניעה ללכת על ה500/1 ולעבוד איתו בעדינות.

ד"א, בזמנו מצאתי את המונו שלי ביד שניה בכמעט 60% מהתקציב שלך, ככה ששווה לחפש מציאות ביד שניה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...