Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מצבר לרכב ואיפוס מחשב - שברולט (לא ידועה) 06

izikcohen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

רכב שורולט שנת 06המצבר כמעט גמור נאמר לי להחליף מצבר ברצוני לרכוש מצבר מאוטו דיפו ולהחליף לבד אך חבר אמר לי לא לעשות את זה כי חייב במוסך מורשה וזאת כי ברגע שמנתקים את המצבר הישן מהרכב הקודים של המחשב מתאפסים ולא ניתן להניע אחרי הרכבת המצבר החדש כדי להניע צריך לאפס את הקוד במוסך.

האים מישהו נתקל במצב זה ? כנראה שזה נכון לכול הרבים עם מחשב מנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום איציק.

יש משהו במה שחבר שלך דיבר, אבל זה לא נוגע ברכבך.

יש רכבים שצריכים גיבוי מצבר בזמן החלפת המצבר ,כגון פורד פוקוס פורד מונדיאו על מנת שלא ימחק הקוד רדיו,סובארו אימפרזה שלא ידלק מנורת מנוע, ועוד כמה וכמה רכבים הדורשים גיבוי ממתח חיצוני.

בקיצור ולעניין אין לך ממה לפחד מהחלפת המצבר באופן עצמאי.

נירן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

רכב שורולט שנת 06המצבר כמעט גמור נאמר לי להחליף מצבר ברצוני לרכוש מצבר מאוטו דיפו ולהחליף לבד אך חבר אמר לי לא לעשות את זה כי חייב במוסך מורשה וזאת כי ברגע שמנתקים את המצבר הישן מהרכב הקודים של המחשב מתאפסים ולא ניתן להניע אחרי הרכבת המצבר החדש כדי להניע צריך לאפס את הקוד במוסך.

האים מישהו נתקל במצב זה ? כנראה שזה נכון לכול הרבים עם מחשב מנוע.

ברכבך קיימת מצערת אלקטרונית כך גם בפורד פוקוס ובאמפרזה מ2007 ובעוד הרבה רכבים נוספים. כאשר מנתקים את המצבר ללא גיבוי כל הגדרות המחשב מתאפסות וזה נכון לגבי רוב המכוניות.

יכול להיות שלאחר החלפת המצבר תצטרך כיול מצערת.

אם קיים ברכבך רדיו מקורי בילט אין אז תברר אם הקודים שלו מתאפסים בעת החלפת מצבר.

כמו כן קודי תקלות במחשב ניהול מנוע אכן יתאפסו עם החלפת המצבר אך זה לא מה שיגרום לרכבך לא להניע לאחר ניתוק מצבר.

סתם לידע כללי אני ביצעתי תיקון ראש מנוע במוסך לשברולט אופטרה לפני יומיים שבמהלכה ניתקתי מצבר ליממה שלמה ללא גיבוי והאוטו הניע ללא שום בעיה וכמו כן כיווני המצערת לא השתנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חבל על הכסף לקנות מצבר מאוטודיפו?זה בדרך כלל מחיר השוק כפול שתיים...

תכנס לאתר של איש שטח יש לו מצברים טובים במחירים טובים.

אתה יכול לעשות סקר שוק על המצבר של ואם אתה נמצא באזורי החלוקה גם ירכיבו אצלך בבית את המצבר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...