Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנחת עין שמר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! קוראים לי טום, ואני חדש כאן.

נזכרתי לאחרונה שכשהייתי ממש קטן אבא שלי קנה רכב (ניסאן סאני 93' ידנית), ואמא שלי שלא נהגה כבר כמה זמן רצתה לרענן את השליטה שלה ברכב. אני גר בחדרה, ואני זוכר שהוא לקח אז את אמא (ואני גם הייתי באוטו) למין משטח בטון או אספלט נרחב איפשהו מזרחית לעיר, עוד יותר מזרחה מפרדס חנה, יותר לכיוון שער מנשה. זה היה כאמור משטח בטון או אספלט גדול מאוד ושומם, ולא היה שם אף אחד. לאחרונה ניסיתי לעשות מחקר בתחום, והבנתי שכנראה למקום קוראים 'מנחת עין שמר'. מישהו מכיר את המקום? האם הוא פעיל כמנחת היום? האם אפשר פשוט לבוא לשם ולנהוג עליו?

בברכה, טום.

פורסם

ואו, העלית לי זכרונות... פעם, לפני עשור, היינו עושים שם ג'ימקאנות. היום להבנתי זה כבר שטח צבאי ולא ניתן לעלות לשם עם הרכב, אבל אולי זה השתנה בחודשים האחרונים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בצומת אלונית אתה לוקח ימינה עובר את הפנייה שמאלה לעין שמר, לקראת העיקול שמאלה יש לך מצד ימין דרך כורכר שהיא גם הדרך למנחת.

המקום בד"כ סגור בשערים ואם הוא פתוח יש שם אנשים שמטיסים טיסנים, לציון כי המנחת פעיל ומוגדר כשטח סגור כך שכניסה אליו ללא היתר מהווה עבירה על החוק.

פורסם

אם כבר בנושא מנחתים עסקינן. הבנתי מכמה בדואים באיזור עבודתי שגם בדימונה יש מנחת, מישהו מכיר או יודע במה מדובר?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אכן גם אני שמעתי שיש מנחת בדימונה.

יותר נכון היה שם פעם מפעל לייצור צמיגים והיה שם ממש מסלול לבדיקת הצמיגים.

כיום אני לא יודע אם זה עדיין קיים.

פורסם

וואו, כמה חבל שסגור ואי אפשר להיכנס :/

אז מישהו יודע אולי איפה באיזור אפשר להאתמן על J turn -ים וכל מיני תמרונים בסגנון?

פורסם

אכן יש מנחת בשם עין שמר לו כניראה אתה מתכוון, בעברי הייתי מטיס שם טיסנים עם שלט המקום היום הוא שטח צבאי.

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

איפה באיזור אפשר להאתמן על J turn -ים וכל מיני תמרונים בסגנון?

אם אתה מאזור עין שמר, כדאי לך לנסות את החניון שצמוד לתחנת משטרת חדרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בעבר המקום היה שדה תעופה צבאי של הבריטים.

אפשר היה להבחין במבני בטון ואבן האופיינים לבניה הבריטית של אותה תקופה שפזורים במקום. בחלקו הפך הבסיס לבית החולים שער מנשה.

במקום היה מסלול תעופה די גדול שעליו התאמנו טייסי דאונים הנמשכים על ידי "ווינץ" או ע"י מטוס, חיילי צה"ל היו מתאמנים שם לקראת מצעדים, טיסנים הוטסו שם בכמויות והרבה צעירים למדו שם נהיגה. בהנגרים שאחסנו בעבר מטוסים בריטים בלילות זוגות נהגו להתבודד בתוך רכבים.

אחר כך הצבא סגר את המקום לצרכיו.

• תוכן חדש...