Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את הרכב הנוכחי שלי (פורד פוקוס 2003-גדול מדי ואין צורך בו.) ולהביא במקום טויוטה יאריס או RUN-X שנכנס בתקציב הזה. עדיפות לרכב קטן יותר ובהתאם יושב טוב על הכביש. המכירה של הפוקוס תניב לי משהו כמו עד 40K אני מקווה, ואז ישאר לי להוסיף קצת לתקציב ולמתוח אותו. שמתי עין על אחת הטויוטות, בדקתי קצת מחירים, מתברר שיאריס מודל 2004 נכנס לי בתקציב, ולגבי ה-RUN-X מודל 2003. אלה 2 האפשרויות שלי, הדרישות שלי הן: רכב עם מראה צעיר,אמינות, טיפולים לא יקרים מדי, נוחות, ויציבות. הנסיעות שאני עושה לא למרחקים ארוכים מדי. בהתאם לדרישות, אשמח לעוד הצעות לרכבים אחרים והמלצות בהתאם לתקציב שהצבתי לעצמי.

פורסם

אם ידני בא בחשבון, אז אתה יכול לחפש יאריס TS, מנוע 1.5 3 דלתות, רכב כיפי, אמין וחסכוני.

הבעיה עם היאריס והראנקס היא מחירון גבוהה, הם מכוניות עם מוניטין מצוין שגורם להן להיות מבוקשות מאוד. אתה יכול לחפש מזדה 3 5 דלתות שנת 04-05, אם אתה אוצה רכב קטן ויפה במחירים האלה אתה יכול למצוא פיג"ו 206 06, רכבים קטנים אחרים גרנדה פונטו 1.4רובוטית או ידנית שנת 07 או דייהטסן סיריון, היתרון בכל הרכבים האלה אתה מקבל רכב צעיר ב 3 שנים, וגם עם אבזור בטיחותי (וגם לא בטיחותי) מלא. 

פורסם

אני מחפש גיר אוטומטי.

גם מאזדה 3 , 5 דלת' דומה ל-RUN-X וספורטיבי.

הבעיה אם אפשר למצוא בשוק מודלים בהתאם לתקציב שלי.

סיריון גם אפשרות נחמדה.

לגבי הפיג'ו 206, אני עדיין סקפטי מבחינת תקלות.

איך הגטס משנתון 2007-2008?

פורסם

גטס (דגם GLS ולא GLF) גם בחירה טובה, אבל לא עונה על פרמטר המראה היפה. לא תהיה בעיה למצוא מאזדה 3 5 דלתות, רק כמו היאריס והראנקס תיאלץ להתפשר על דגם 60K 2004. שים לב שהמאזדה והראנקס פחות חסכוניות מסופר מיני, והביטוח של המאזדה גבוהה מהרגיל.

פורסם

הי, לי יש RUNX שנת 2003 והיא מכונית מדהימה. ספורטיבית, חיסכונית, בטוחה, נוחה, ומאובזרת טוב מאוד. הדגם GLI יש לו בקרת אקלים, שליטה לרדיו מההגה, כל החלונות אוטומטיות, פנסי הרפל.

אין מה להשוות עם יאריס, סיריון או 206. זה אוטו ליגה אחרת. בבטיחות, בנהיגה לא מרגישים את הכביש. השנה 2003 בנוי באנגליה, לא בטורקיה. יש לו ביקוש מאוד גבוע. אני אמכור אותה בסוף מאי, אם תרצה, שלח לי מייל, diegomdc @ hotmail .com

בהצלחה,

דייגו

פורסם
אני רוצה להחליף את הרכב הנוכחי שלי (פורד פוקוס 2003-גדול מדי ואין צורך בו.) ולהביא במקום טויוטה יאריס או RUN-X שנכנס בתקציב הזה. עדיפות לרכב קטן יותר ובהתאם יושב טוב על הכביש. המכירה של הפוקוס תניב לי משהו כמו עד 40K אני מקווה, ואז ישאר לי להוסיף קצת לתקציב ולמתוח אותו. שמתי עין על אחת הטויוטות, בדקתי קצת מחירים, מתברר שיאריס מודל 2004 נכנס לי בתקציב, ולגבי ה-RUN-X מודל 2003. אלה 2 האפשרויות שלי, הדרישות שלי הן: רכב עם מראה צעיר,אמינות, טיפולים לא יקרים מדי, נוחות, ויציבות. הנסיעות שאני עושה לא למרחקים ארוכים מדי. בהתאם לדרישות, אשמח לעוד הצעות לרכבים אחרים והמלצות בהתאם לתקציב שהצבתי לעצמי.

המלצה חמה, תתקדם לפוקוס ממודל מתקדם יותר, בעדיפות לדגם ה 5 דלתות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם הפוקוס גודלה לך מידי אז המאזדה או הטויוטה לא יתאימו לך כי הן באותה קבוצה והן אפילו גדולות מהפוקוס דור ראשון.

אבל פה יש להכניס את נושא התמורה, לי אישית נעים יותר לנסוע בראן אקס מאשר ביאריס בגלל שזה רכב גדול ומרווח יותר ובעל מנוע חזק יותר.

המלצה שלי היא לחפש פולקסוואגן פולו 2005 שתהווה סוג של פשרה, אמנם המנוע חלש משל ראן אקס, יאריס והפוקוס אבל זו מכונית קטנה שמרגישה מאוד רצינית ומכובדת ובהחלט עונה להגדרה של יושבת טוב על הכביש.

בהצלחה.

פורסם

לפני שאתה מכניס את הראש עמוק בבוץ, חפש בפורום מידע לגבי מנועים של טויוטה קורולה מודל 2003-04.

אם המנוע לא נוקה מהבוצה - תכין כיסים עמוקים.

כנ"ל לגבי מחשב ממיר קטליטי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יש לי טויוטה RUNX מודל 2003 וזה אכן לאניות דעתי רכב מעולה, עם 0 תקלות מעבר לטיפולים רגילים.

אני יכול להמליץ לך על טויוטה RUNX, עם עדיפות לדגם שמיוצר באנגליה.

אני חושב שהוא יענה לך על מה שאתה מחפש:

ציטוט:

רכב עם מראה צעיר,אמינות, טיפולים לא יקרים מדי, נוחות, ויציבות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני קודם צריך למכור את הפוקוס הנוכחית.

לגבי זה שהמליץ לי להתמקד בפוקוס בשנתון יותר מתקדם ובדגמים של ה-5 דלתות.

איזה מהם יעמוד בתקציב?

יש TREND ויש TREND-X

מה בדיוק ההבדלים ?

פורסם
אני קודם צריך למכור את הפוקוס הנוכחית.

לגבי זה שהמליץ לי להתמקד בפוקוס בשנתון יותר מתקדם ובדגמים של ה-5 דלתות.

איזה מהם יעמוד בתקציב?

יש TREND ויש TREND-X

מה בדיוק ההבדלים ?

ההבדל הוא ברמת הגימור, ה X היא המפוארת יותר אשר נמכרה בעיקרה ללקוחות הפרטים.

סביר להניח שמה שתמצא הוא את דגם הטרנד שהיה נפוץ בליסינג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אוקיי אז זו גם אופציה טובה בשבילי.

ואיך הפונטו גרנדה?

איזה מודל בתקציב שלי אפשר לנסות ולהביא?

יש דגם שהוא אוטומט וטיפטרוניק? כי אני מעדיף אוטומט בלבד.

• תוכן חדש...