Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד קיימת האפשרות להגיע לחוף להחנות את הרכב בחניה ולבקש עזרה ממישהוא עם ג'יפ

או שתקנה גיפ קטן או טנדר זול בכמה אלפים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שבוע טוב חברים,

בזמן האחרון התחלתי לחפש אחרי אופנוע ים (עשיתי רישיון משיט) וחשבתי האם חייב ג'יפ כדי להוריד את האופנוע למים?

ברשותי Audi A6 שנת 07 בדגם הקוואטרו עם הנעה של 4*4 האם אני אוכל להיכנס לחוף עם חול ים ולהוריד את האופנוע או שזה מתכון להתחפר שם בחול?

די מתלבט מה לעשות ואיזה עוד אופציות בעצם קיימות כדי להתקרב לשפת המים בכדי להוריד את האופנוע?

אשמח אם תעזרו לי בפתרונות יצירתיים..

(לא ממש בא לי להחליף רכב אז אני חוסך מכם תשובות כמו "תקנה ג'יפ").

בזמנו הרכבנו מנוע סוג כננת על מצבר רכב שהיה מחובר מכנית עם אפשרות הפרדה רק על גלגל אחד,מרימים היצול ומתקדמים, לא בקצב קוואטרו אבל מגיעים בקלות רבה לכל מקום.

פורסם

מצטרף לעצתו של BMW 525,

תגיע עם הרכב לכביש הגישה לחוף,תפרק מהרכב שלך את הנגרר,תחנה את הרכב שלך (בזמן שמישהו שומר לך על הנגרר כמובן) ופשוט תעצור מישהו עם ג'יפ ותבקש ממנו אם יש לו אפשרות לעזור לך להכניס את האופנוע לחוף.

תמורת סיבוב קטן על האופנוע ים אני בטוח שישמחו לעזור לך (לך תדע,אולי תתחבר שם עם מישהו שיוכל כל פעם לסייע לך להוריד את האופנוע לחוף).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

I would not suggest taking the A6 down to the beach, unless there is a ramp in which the tires can grip - otherwise, you'll bury yourself in the sand in no time.

In regards to taking the actual Ski down, in most situations the car does not touch the water, it stays about one meter from the water and the Ski, with its trailer, gets submerged in the water.

Also, take note, regardless of what Jeep (from experience, Range Rovers will dig themselves just as fast as any other car) you will end up using - if you are driving over areas with deep sand ALWAYS make sure to gain momentum and speed before driving over the area. If you try to drive "Cautiously" over the sand, you will have to spend your day looking for someone to pull you out (again, from experience)

I suggest you find yourself a nice place where you can pay a small fee to have the benefit of taking the Audi down without causing any damage. From what I've seen so far, I haven't found a decent place to take down the Jetski without driving over patches of sand - and therefore, I use a 4x4.

Good luck 

:mm_yeah:

פורסם

כן,חד משמעית עליך לרכוש רכב אשר יאפשר לך שליטה מלאה בכלי הרכב והגרור

נסיעה עם הרכב שציינת תחייב אותך בנהיגה תחת מגבלות תנאי הקרקע המשתנים ועד מהרה תמצא עצמך מאיץ בחוף הומה אדם עם גרור במשקל של 500 ק"ג ,כאשר כל דאגותיך הן לא לשקוע בחול הרך!

הנל משול לנהיגה עם טרקטורון בנתיבי איילון

עוד טיפ,הפגוש הקדמי שלך בנוסף לשאר המצמדים הויסקוזיים ש"תבשל" יהיה הראשון לשלם את המחיר ,ולאחר מכן מגן הגחון הפלסטי שיעקר ממקומו

הורדת אויר לא תעזור במקרה זה

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז אחרי בדיקה שעשיתי להלן התוצאות:

נכנסתי עם הרכב לחוף זיקים עם עגלה נגררת ועליה אופנוע ים, כשעברתי מדרך האפר לחול הים הרגשתי שהרכב מעט מתחפר לי ומיד נזכרתי שצריך להוריד אוויר בגלגלים, הורדתי לחץ והמשכתי בנסיעה בלי בעיה מיוחדת, עשיתי דרך של 800 מטר עד למים בערך במהירות של 20 -30 קמש בערך הסתובבתי ועשיתי רוורס עד שהעגלה הייתה קרובה למים (לא התקרבתי עם הרכב לחול ים רטוב) שם הורדתי את הנגרר ודחפתי את האופנוע ישר למים.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תוכן חדש...