Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהשוטר חשב שמי שצריך להיענש הוא הרכב ולא הנהג,כי ברור שהרכב עקף למרות שהנהג לא היה מעוניין.

טוב שהסיפור הזה מאחוריך,כבר נמאס לקרוא על איזה דברים אפשר לקבל קנסות,שלילות וכו'

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

פס הפרדה רצוף?! שקר וכזב. טוב שהשוטר לא אמר שגם דרסתי זקנה ועברתי באדום :mm_mad:

בכל אופן אני שמח שזה לא נפל עליך דניאל והכל הסתדר.

ומספיק לעלות על מדרכות, תשמור על האוטו כי אין הרבה כאלה בארץ :wink:

WHY DRINK AND DRIVE IF YOU CAN SMOKE AND FLY

פורסם

זה היה ניחוש פרוע , שכטר הוריד מהכביש כבר 4 חברים שלי על דבריםלא הגיונים פולו ג'י טי אי קסנון מקורי מהחברה שלטענתו לא חוקי , חבר עם קופרה חדשה בזמנו הורדה מהכביש עקב גלגל רזרבי לא בגודל מתאים הרכב היה חודשים על הכביש שנעצר אני יכול להמשיך ככה.

פשוט מחפש לעצור אנשים עם רככבי ספורט

פורסם

בעיקר באזור השרון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
fish,

איך אפשר לקרוא בפורום הזה מבלי הסיפורים שלך כל כמה שבועות?!

אני חושב שלא חסר סיפורים כאן שיכולים לעניין אותך:-P מקווה שימשיכו להיות לי סיפורים רק טובים.

דרך אגב דניס זה מה שהופיע לו במחשב בתוך הניידת, עקיפה מסוכנת בפס הפרדה, ועל הדרך ראיתי את גיליון העבירות שלך, בוא נאמר שצדיק לא תהיה:roll:

מי שמפחד באמת מבוחני תנועה מציקים, אז היזהרו באיזור קניון חיפה וכל תחום טירת הכרמל מסתובב לו השוטר והבוחן העונה לשם "עמיחי גורן".

הוא הוריד מאזדה 6 2010 שרק הייתה בדרך לביתה מהסוכנות כי לא היו מים בשפריצרים:shock:

למרות שלתקלות אמיתיות הוא לא שם לב, בעבר הוא עצר אותה עם הסוזקי והוריד אותי מהכביש על עיקום בג'אנט.

שבעוד הוא שוכב על הרצפה ומבקש ממני לשחק עם ההגה הוא לא שם לב שיש משולש עקום והגלגלל סנטימטר אחד מהכנף, הגומיה של הצירייה קרועה, אפילו אני ראיתי את זה במקרה, וגם לא שם לב שהציריה דפוקה.

נראה לי שאפשר לסגור את השירשור הזה הבעיה נפתרה, ומקווה לפתוח עוד שירשורים רק טובים.

פורסם

דניאל, נו אז מה שנתפסתי פעם בחיפה 30 קמ"ש מעל המותר?! :oops::lol: הייתי בדרך למפגש מכוניות אצלכם וגם מאוד מבלבל שכביש ראשי בכניסה לחיפה מוגבל ל-60 קמ"ש! היה לי משפט, קיבלתי בראש :roll:

וכן, ליאור שכטר הוא ממשטרת תנועה ארצית בכפר סבא, לכן הוא מסתובב על כביש 2 ו-4 באיזור השרון.

WHY DRINK AND DRIVE IF YOU CAN SMOKE AND FLY

• תוכן חדש...