Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה פורטה

קיה סיד

טויוטה אוריס

רנו מגאן

אוקטביה

308

מהרשימה הזו הייתי בוחר בסיד או באוריס. הסיד כי היא פשוטה לתפעול, נוחה באופן מספק, מרווחת ומאובזרת. רמת הבטיחות טובה והאחריות

יוצאת דופן לטובה.

הסיד עדיפה על הפורטה בתמרוני חניה (קצרה משמעותית אבל עם אותו מרווח לנוסעים) ובשימושיות תודות לדלת החמישית שמקלה על הטענה.

מעבר לכך זה עניין של טעם, ושתיהן זולות יחסית.

האוריס מציעה נוחות ובידוד רעשים טובים, מנוע נמרץ ורמת בטיחות גבוהה (סוף סוף עם 7 כריות אוויר). האבזור יותר ממספק, והשירות של יוניון

מוטורס מצוין - כולל שלוש שנות אחריות מלאות. סך הכל מכונית טובה מאוד לדרישות שלכם, וההעדפה בינה לבין הסיד היא כבר כמעט רק עניין

של טעם - אז אם אחת מהן מוצאת חן בעיני אימך יותר בגלל העיצוב, זו יכולה להיות סיבה מספקת להעדיף זו על אחרת. רק קחו בחשבון שהאוריס

יקרה משמעותית מהסיד והפורטה.

את האוקטביה הייתי פוסל מכיוון שהיא כבר מיושנת בהשוואה ליתר המכוניות שציינת - דבר שבא לידי ביטוי בציון הבטיחות הנמוך יחסית.

על ה-308 אני לא משתגע - נוחות הנסיעה לא מדהימה ושנתיים אחריות (ועוד של לובינסקי...) זה חסרון משמעותי. גם אם לא נתקלתם עד

עתה בבעיה בגלל זה ב-C4, כשזה יקרה אתם עשויים למצוא את עצמכם במצב לא נעים.

על הלנסר הייתי מוותר משתי סיבות: האחת היא כי מכונית סדאן פחות נוחה לתמרון בחניות, והשנייה כי חוץ משבע כריות אוויר (שגם לאוריס יש),

אין לה שום יתרון יוצא דופן על אף אחת מהמתחרות.

הטידה כלל לא באותה קטגוריה כמו יתר המכוניות, אלא במעין קטגוריה מתחת, ומלבד עיצוב מכוער (עניין של טעם כמובן), לא מציעה שום דבר ראוי לציון.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מהרשימה הזו הייתי בוחר בסיד או באוריס. הסיד כי היא פשוטה לתפעול, נוחה באופן מספק, מרווחת ומאובזרת. רמת הבטיחות טובה והאחריות

יוצאת דופן לטובה.

הסיד עדיפה על הפורטה בתמרוני חניה (קצרה משמעותית אבל עם אותו מרווח לנוסעים) ובשימושיות תודות לדלת החמישית שמקלה על הטענה.

מעבר לכך זה עניין של טעם, ושתיהן זולות יחסית.

האוריס מציעה נוחות ובידוד רעשים טובים, מנוע נמרץ ורמת בטיחות גבוהה (סוף סוף עם 7 כריות אוויר). האבזור יותר ממספק, והשירות של יוניון

מוטורס מצוין - כולל שלוש שנות אחריות מלאות. סך הכל מכונית טובה מאוד לדרישות שלכם, וההעדפה בינה לבין הסיד היא כבר כמעט רק עניין

של טעם - אז אם אחת מהן מוצאת חן בעיני אימך יותר בגלל העיצוב, זו יכולה להיות סיבה מספקת להעדיף זו על אחרת. רק קחו בחשבון שהאוריס

יקרה משמעותית מהסיד והפורטה.

את האוקטביה הייתי פוסל מכיוון שהיא כבר מיושנת בהשוואה ליתר המכוניות שציינת - דבר שבא לידי ביטוי בציון הבטיחות הנמוך יחסית.

על ה-308 אני לא משתגע - נוחות הנסיעה לא מדהימה ושנתיים אחריות (ועוד של לובינסקי...) זה חסרון משמעותי. גם אם לא נתקלתם עד

עתה בבעיה בגלל זה ב-C4, כשזה יקרה אתם עשויים למצוא את עצמכם במצב לא נעים.

על הלנסר הייתי מוותר משתי סיבות: האחת היא כי מכונית סדאן פחות נוחה לתמרון בחניות, והשנייה כי חוץ משבע כריות אוויר (שגם לאוריס יש),

אין לה שום יתרון יוצא דופן על אף אחת מהמתחרות.

הטידה כלל לא באותה קטגוריה כמו יתר המכוניות, אלא במעין קטגוריה מתחת, ומלבד עיצוב מכוער (עניין של טעם כמובן), לא מציעה שום דבר ראוי לציון.

מה שכתבת כחסרון הוא בדיוק יתרון לאנשים מבוגרים. הרכב גבוה יחסית, בעל מימדים שפויים, נח לתפעול ופשוט. לכן היא גם טובה בחניות...

לגבי הלנסר, אין לפסול אותה כי היא בלי יתרון "יוצא דופן". גם לפורטה ולסיד ואפילו לאוריס אין יתרון יוצא דופן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

1. יונדאי I30 מימדים דומים לC4 , ביצועים קצת יותר טובים יחידת הכח ביונדאי יותר נמרצת אך לדעתי ברוב המקרים רק בתחושה. הI30 זאת היונדאי הראשונה שתוכננה לשוק האירופאי ולדעתי בדור הבא תסגור את הפער לגמרי. מוניטין שמשתפר עם הזמן.

2. PEUGEOT 308 שיפור עצום בתא הנוסעים לעומת ה-307 , היא מכונית הרבה יותר טובה, זאת מכונית מעולה אך לא "רכב לנהג" פחות מרגשת, תם עידן בפג'ו ."כמעט גולף"

3. גולף - יש בתאריכים שבין ה-12 ל-14 לחודש ימי מכירה, כרגע המחירון עומד על כ-129K ש"ח לדעתי ההנחה תהייה בכמה אלפים, נכון שהמנוע 1.6 מיושן ומגיע לסוף חיו, אך במחיר הנכון שווה להתפשר על מנוע פחות מודרני .

אני הייתי פוסל את המיצובישי, הרכב ארוך מידי כמעט 4.6 מטר, רוב המכירות לציי רכב, מנוע חסר מומנט ורועש, תא נוסעים אפור ומשעמם .

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
1. יונדאי I30 מימדים דומים לC4 , ביצועים קצת יותר טובים יחידת הכח ביונדאי יותר נמרצת אך לדעתי ברוב המקרים רק בתחושה. הI30 זאת היונדאי הראשונה שתוכננה לשוק האירופאי ולדעתי בדור הבא תסגור את הפער לגמרי. מוניטין שמשתפר עם הזמן.

2. PEUGEOT 308 שיפור עצום בתא הנוסעים לעומת ה-307 , היא מכונית הרבה יותר טובה, זאת מכונית מעולה אך לא "רכב לנהג" פחות מרגשת, תם עידן בפג'ו ."כמעט גולף"

3. גולף - יש בתאריכים שבין ה-12 ל-14 לחודש ימי מכירה, כרגע המחירון עומד על כ-129K ש"ח לדעתי ההנחה תהייה בכמה אלפים, נכון שהמנוע 1.6 מיושן ומגיע לסוף חיו, אך במחיר הנכון שווה להתפשר על מנוע פחות מודרני .

אני הייתי פוסל את המיצובישי, הרכב ארוך מידי כמעט 4.6 מטר, רוב המכירות לציי רכב, מנוע חסר מומנט ורועש, תא נוסעים אפור ומשעמם .

ואיך כל מה שכתבת רלוונטי לאשה מבוגרת יחסית שלא כל כך מתעניינת במומנט וכו' אלא שרוצה רכב אמין ונח ובטוח?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בני,

התכוונתי שהלאנסר ארוכה משמעותית לעומת C4/I30/308 , יש כאלו שמעדפים רכבים בגודל קומפקטי.

בקשר למראה תא הנוסעים אתה צודק שזה לא מעניין "אישה מבוגרת".

יחידת הכח של המיצובישי קצת נטולת מומנט בעיקר בהילוך רביעי בנסיעות בינערוניות, כנראה שגם הפרמטר הזה לא מעניין "אישה מבוגרת".

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אמא שלי לא בת 70

היא בת 50.

היא תתפשר על אמינות(כמובן שלא ברמה של אוטו מתפרק) לטובת נוחות.

אמא שלי כן חשוב לה מראה, גם חיצוני, וגם פנימי.

וכמובן אוטו זריז יחסית עדיף בשביל הבנים. :wink:

רועי- תודה על התשובה,

אני אראה לאמא שלי את המכוניות, והסינון הראשוני יהיה לפי המראה.

ואז נסיעות מבחן.

בקשר ללובינסקי תאמין לי שאני יודע איזה מכה זאת.

אבא שלי יש לו 407 והייתה בעיה עם המזגן 3 שנים!

עד שיום אחד אמרתי די, אני פותח את הפילטר ורואה, ומה אני רואה? הפילטר מורכב הפוך! היום המזגן מקרר מצויין.

עדכון:

הI30 ירדה

האוקטביה ירדה

הסיד והפורטה ירדו

האוריס ירדה

רק בגלל עיצוב.

נשארנו עם הC4 המגאן וה308

פורסם

מציע לך להעיף מבט על המאגאן 5 דלתות החדשה , לעניות דעתי עדיפה מהשתים .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בני,

התכוונתי שהלאנסר ארוכה משמעותית לעומת C4/I30/308 , יש כאלו שמעדפים רכבים בגודל קומפקטי.

בקשר למראה תא הנוסעים אתה צודק שזה לא מעניין "אישה מבוגרת".

יחידת הכח של המיצובישי קצת נטולת מומנט בעיקר בהילוך רביעי בנסיעות בינערוניות, כנראה שגם הפרמטר הזה לא מעניין "אישה מבוגרת".

אורן

כבעל לנסר ואחד ("מבוגר" שאוהב לנהוג), לא מצאתי חוסרים וחסכים בהילוך רביעי במהירויות גבוהות, נהפוך הוא, אני חש שאני צריך לרסן את הרכב. ואם היא "קצת" נטולת מומנט,תכמין לי שזה באמת חסר משמעות. בקשר לגודל המכונית, אני חש ורבים בגילי חשים את הצורך ברכב גדול יותר עם הגיל. אבל זה כלל אצבע ונתון להרגשה של כל אחד ואחת.

פורסם
מציע לך להעיף מבט על המאגאן 5 דלתות החדשה , לעניות דעתי עדיפה מהשתים .

כתבתי שנשארנו עם 3 מכוניות, כנראה לא שמת לב. ;-)

C4

308

ומגאן

אישית אני אוהב מאוד את העיצוב של המגאן.

איך הירידת ערך?

פורסם

אלא אם יהיו הפתעות מרחיקות לכת, ירידת הערך של המגאן תהיה דומה לזו של ה-308 וה-C4. וזה אומר קצת יותר מיפניות

מקבילות, אבל בהחלט לא הפרש שצריך להדאיג אתכם (מהודעותיך אני רואה שצרפתיות לא מפחידות אתכם, וטוב שכך).

פורסם

תאמין לי, אחרי שנסענו פעם אחת עם הסונטה לאילת, לא תכנס יפנית לביתנו.

הירידת ערך של הצרפתיות לא כזאת גדולה.

C4 שכתובה ברישיון כ-2008 עולה היום 90000ש"ח.

עכשיו אבא שלי מחליף לC5 מה407.

שאמרו לו אקורד, קאמרי, הוא אמר אין סיכוי.

תודה על כל העזרה, נקבע נסיעת מבחן למגאן ול308.

אני אעדכן מה לקחנו בסופו של דבר.

פורסם

לגבי כל הויכוח על קלות התפעול, מי שהסתדר עם סיטרואן C4 המאתגרת יכול לעבר ישר לתפעול של I DRIVE בב.מ.וו.

ולגבי הפיינליסטיות, המגאן וה-308 מכוניות חדשות ומודרניות מה-C4. מלבד זאת היא מוצעת עם מנוע ה-1.6 הישן של קבוצת פיג'ו וסיטרואן שמפיק 110 כוחות סוס בלבד לעומת 120 בפיג'ו, למגאן בכלל 105 סוסים בלבד.

לדעתי האישית ה-308 מציעה את תא הנוסעים העשיר והנעים ביותר, הפערים באיבזור ובמחיר לא גדולים ואני הייתי לוקח אותה.

בהצלחה עם נסיעות המבחן ותתחדשו.

• תוכן חדש...