Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מיגון לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין מערכת למיגון הרכב (מפני גניבות) וכרגע לרכב שלי אין שום מיגון, הרכב שלי הוא פיאט פונטו והחלונות לא חשמליים, איזה אפשרויות יש לי? כמה זה יעלה? והאם יש אפשרות לביטוח מקיף על הרכב הזה שהוא שנת 2000.

והאם זה כדאי או משתלם זה לא שיקול (ביטוח מקיף) השאלה היא רק אם זה אפשרי.

תודה לעוזרים:-D

פורסם

העובדה שאין ברכב חלונות חשמליים לא גורעת הרבה מאפשריות המיגון הקיימות לרשותך. זה שאין חלונות חשמליים אומר שמרימי שמשות כנראה לא יהיו לך, וזהו, בערך.

מה האפשרויות לרשותך? כל דבר ממנעול הגה בכמה עשרות שקלים ועד השמיים. למשל אזעקה + איתורן + איתורן סמוי + עלוקה אלחוטית + עלוקה סמויה + ניתוק סמוי. אתה יכול גם לשכור שומר חמוש שיפטרל סביב הרכב שלך בלילות + דוברמן.

ביטוח מקיף - תתקשה למצוא חברת ביטוח שתסכים לבטח רכב כזה במחיר שפוי. מחיר המחירון הנמוך שלו אומר שכמעט כל תאונה תגרור השבתה של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שעל שומר ודוברמן אני אוותר:-D

התקציב הוא בסביבות 700 כולל התקנה אולי אפשר יותר, מישהו יכול להמליץ על מערכת מיגון בתקציב כזה ואני גר בחיפה ככה שהחנות/התקנה אמורה להיות באזור שלי

פורסם

אם אתה מחפש את ההגנה הכי אפקטיבית בתקציב הזה - קנה מנעול הגה ומנעול לידית ההילוכים.

פורסם

אזעקה אפילו חברות הביטוח כבר לא דורשות. לא אפקטיביות.

קודניות - אולי, אם מדובר בקודנית אלחוטית שהותקנה והוסלקה כמו שצריך, מה שלרוב לא נעשה.

שני אלו אולי נראים טוב, בפועל הם לא ממש מכשול לגנב מיומן. מנעול הגה ומנעול לידית ההילוכים הם מכשול פיזי שקשה יותר להתגבר עליו, וגנב שפוי כנראה יעבור הלאה לפונטו קצת פחות ממוגנת.

פורסם

ההגנה הכי יעילה שאני מכיר זה כספת על המחשב שלא ניתנת לפריצה,פשות לא ניתן לגנוב את האוטו רק עם גרר.

המחיר של הכספת הוא 500 ש"ח בערך

• תוכן חדש...