Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבטת בין ה XT ל XS ו ל 1600 ו 2000.

לאחר חיפוש בפורום יש הרבה דעות סופתרות להבדלים ביניהם.

אודה לקבל תשובות ממישהו שיודע ובטוח בתשובותיו.

על ההבדלים בצריכת דלק ובאבזור של שני הדגמים.

כמו כן, איפה לבדוק? לבצע בדיקה במוסך מורשה של פיג'ו או במכון בדיקות? או במכון גירים ?

האם ניתן לקבל מהמסוך המורשה את היסטוריית הטיפולים על פי מספר הרכב?

תודה רבה על העזרה!!

פורסם

אם אני לא טועה הXS ברמת גימור יותר גבוה מהXT, אבל אל תתפוס אותי במילה.. מה שכן, ההבדלים אינם גדולים.

איזה שנתון אתה מחפש? בתור בעלים של פיגו 307 XS 1600 שנת 2002 אני "יודע", משמועות בעיקר, שבשנתונים הנמוכים יותר ה307 2000 סמ"ק בעייתית (שוב פעם, אל תתפוס אותי במילה).

הפיג'ו שלי (XS) בעלת מערכת בקרת אקלים (כולל חיישני גשם), חיישני אורות (אורות נדלקים בחושך), מערכת מובנת עם שליטה מההגה, חיישני רוורס (לא בטוח עם זה חלק מהרמת גימור או תוספת שהוספנו בזמנו), 6 כריות אוויר, גלגלי מגנזיום, 4 חלונות חשמל וכנראה ששכחתי עוד דברים קטנים.

בכל מקרה, אני מעלה למכירה את הרכב שלי ליד2 שבוע הבא...

יד ראשונה - 110,000 ק"מ בלי תאונות. (2002).

אם זה השנתון שאתה מחפש אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

מקווה שעזרתי.

סתיו.

עכשיו ראיתי שטעיתי כשכתבתי את המודעה בלשון זכר (:

בשביל להיות מדויק - המודעה מתייחסת למין הנשי גם כן.

פורסם

כמו כן, איפה לבדוק? לבצע בדיקה במוסך מורשה של פיג'ו או במכון בדיקות? או במכון גירים ?

האם ניתן לקבל מהמסוך המורשה את היסטוריית הטיפולים על פי מספר הרכב?

הבדיקה הטובה ביותר תיהיה גם במכון בדיקה, גם במוסך וגם במכון גירים. בפועל, לרוב המוחלט של הקונים (והמוכרים) אין סבלנות לעשות כל כך הרבה בדיקות. מה שלא תבחרי, אל תקני רכב בלי בדיקה כזאת או אחרת.

ההצעה שלי היא כזאת -

אם את מכירה מכונאי רכב ותיק, שאת "עובדת איתו" מזה זמן רב וסומכת על דעתו, והוא מכיר את הדגם הזה ומוכן לבדוק אותו ביסודיות - גשי אליו ובדקי אצלו את הרכב. אם תרצי להרגיש בטוחה יותר עם הרכישה אפשר גם לקפוץ לפחח סמוך כדי שיבדוק את השלדה והמרכב של הרכב בעין מקצועית.

אם את לא מכירה מכונאי כזה, תעבדי קצת אחרת. קודם כל בדיקה במכון בדיקה מקצועי, אחר כך גשי למוסך מורשה יבואן עם טופס הליקויים ובקשי חוות דעת והערכה כללית לעלות התיקונים הדרושים.

היסטוריית טיפולים אפשר להוציא מהמוסך עם בעל הרכב. אם מדובר בטיפולים שבוצעו במוסך מורשה יבואן אז תוכלי להוציא פלט טיפולים בכל מוסך מורשה, גם אם לא מדובר באותו מוסך מורשה בו טופל הרכב. אם הרכב טופל במוסך אחר (מורשה משרד התחבורה, לא מורשה היבואן) צריך לגשת כמובן למוסך עצמו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי. כבעלים לשעבר של 307 אקס.אס. 2002 מנוע 1.6, אומר לך שההבדל בין אקס. אס. לאקס.טי. הינו כדלהלן:

האקס. אס. מכויילת יותר לכיוון ספורטיבי של המתלים, מבחינה חיצונית הפגושים הינם בצבע הרכב ללא כל שילוב של צבע שחור (גם לא בפסי הקישוט), המושבים קצת קשיחים יותר, הצמיגים רחבים יותר (קוטר 16 אינצ' מידה 205 לעומת קוטר 15, מידה 195 באקס טי) ובתוך הרכב ישנו שילוב של פלסטיק דמוי אלומיניום.

לעומת זאת, דגם אקס.טי. מכוון יותר לנוחות, המושבים בעלי ריפוד נעים יותר, בתוך הרכב ישנו שילוב של פלסטיק דמוי עץ.

לגבי שליטה על רדיו מסטיק ליד ההגה וכן מזגן בקרת אקלים וגלגלי מגניום- זה אבזור סטנדרטי בשני הדגמים.

מנוע 2 ליטר מגיע כסטנדרט עם צמיגים ומגנזיום הזהים לגרסת אקס.אס., מדובר במנוע המפיק 137 כ"ס לעומת מנוע 1.6 המפיק 110 כ"ס.

לדעתי, אם את לא מחפשת ביצועים מיוחדים ולא גרה במקום הררי, כדאי להסתפק במנוע 1.6.

פיג'ו 307 הינה מכונית מפנקת מאוד, אולם רצוי לקנות מכונית שטופלה היטב במוסך מקצועי המכיר את הרכב.

לטעמי, מדובר במכונית עדינה, בזמנו היו כל מיני עדכוני תוכנה למחשב הרכב כולל מחשב הגיר.

תוכלי לבדוק היסטוריית טיפולים אם הבעלים של הרכב יתן לך יפוי כח או שיבוא אתך למוסך מורשה של פיג'ו.

הגיר האוטומטי נחשב לגיר עדין יחסית, לא ציינת את הקילומטראז' של הרכב, רצוי לבדוק את הגיר היטב.

בהצלחה

פורסם

תודה רבה על התגובות

לפי אתר יד 2 , ההבדלים הם :

ב XT :

חישוקי מגנזיום, 4 חלונות חשמליים

נעילה מרכזית

אימובילייזר

[ABS]

6 כריות אוויר

הגה כוח

רדיו דיסק BUILT-INt

מראות חשמליות

מזגן

מגב אחורי חשמלי

EBD

110 כוחות סוס

מחשב דרך

חיישני גשם

ב XS :

חישוקי מגנזיום

4 חלונות חשמליים

נעילה מרכזיתאימובילייזר

ABS

6 כריות אוויר

הגה כוח

מראות חשמליות

מזגן

110 כוחות סוס

מישהו יכול לאשר ? להכחיש? ידיות בכסאות קדמיים יש בשני הדגמים?

פורסם

בדגם אקס טי יש ידית לכל מושב מקדימה. די מפנק.

באקס אס יש משענת באמצע בין המושבים- אמור לספק את שני המושבים.

מבחינת נוחות נסיעה- עדיפה האקס. טי - היא פשוט גם מכוילת לנוחות.

האקס.אס. מכוילת באופן קשיח יותר- עאלק לכיוון ספורטיבי.

פורסם

אני קניתי מקורי 307 ב2002 בקיצור:

XS XT זה אותו מחיר אותה רמה וזה הדגמים המאובזר.יש שוני קוסמטי לכאן ולכאן.XT יותר כיון ספורטיבי(דוגמא:ידית מרכזית אחת), XS יותר אלגנטי (דוגמא:ידית לכל מושב).

XR דגם בסיס ואבזור בסיסי.

בברכה, רונן8-)

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק את הרכב במוסך מומחה, אני אישית מטפל , מכיר וממליץ על שאפט (דודי וניצן) שיתנו לך חוות דעת יותר טובה מכל מכון בדיקה.

נתן.

• תוכן חדש...