Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערימה המורכבת מחלקי כ-100 מכוניות הרוסות בצורת בקבוק אלכוהול, הוצבה הבוקר (ה') לצד נתיבי איילון על-ידי חברת הפרסום נור. המטרה המוצהרת: הגברת המודעות לסכנות שבנהיגה תחת השפעת אלכוהול.

5_hh.jpg

לכתבה המלאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3882119,00.html

פורסם

רעיון יפה, אהבתי.מה קשורה המכונית הכחולה (בפקק הבקבוק) והצהובה הכי תחתונה? הורסות את ההרמוניה שביצירה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

גאוני. לנהוג שיכור מחוק מת זה הרגל מטופש, מקווה שזה יעזור לאנשים להבין את זה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

רעיון נהדר. רק שאני קצת מתקשה להבין איך בדיוק הם מצפים שאנשים יבינו שמלא מכוניות מעוכות שמסודרות בצורת בקבוק משמשות קקמפיין נגד נהיגה בשכרות :roll:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני מריח פה מזימה..

נור יטענו שאם הציבו "מגדל" של מכוניות מרוסקות ויוכיחו כי התאונות באיזור לא השתנו - יהיה אפשרי להחזיר את השילוט לנתיבי איילון.

פורסם

מעניין כמה תאונות יהיו בעקבות אנשים שהסתכלו שניה אחת יותר מידי על הפסל.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

רעיון יפה, בהחלט מושך את העין ותשומת לב.

בספק גדול כמה זה ישפיע על התודעה של השתיינים שנוהגים.

לדעתי המיצג לא יוסר מכיוון שעדין ניתן לראות בצמתים ראשיים ברחבי הארץ שלטי פרסומת ענקיים על גבי מסכי ענק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני הייתי מוכר את שטח הפרסום על הבקבוק לחברות וודקה מוכרות, כאילו הם נלחמים בנהיגה בשיכרות.

אחלה כסף אפשר לעשות מזה.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

עברתי שם היום בסביבות אחת בצהריים בעת בניית האטרקציה.

פקק קטן הזדחל לקראת המחלף (אחת בצהריים. הכביש ריק בשעה הזו) כאשר הנהגים בוהים במנוף שמעמיס את המכוניות ובולמים פתאומית. מספר מקרים של כמעט תאונות ארעו שם בדקות הללו. אכן, זה מאוד חשוב וב-ט-ו-ח יסייע להפחתת תאונות :?:roll:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...