Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החימום אצלי ברכב (גולף 2002 2000 סמ"ק עם climatronic) לא עובד. לא משנה כמה אני מעלה את הטמפ' ,מקסימום יוצא אויר קריר פחות. מה שכן בלי קשר, מתי שהמזגן לא עובד מורגש חום מכיוון הדשבורד (במיוחד באזור ההגה).

מה יכולה להיות הבעיה לחימום ולחדירת חום מכיוון המנוע?

פורסם

בצע את הדברים הבאים:

נתק את צינורות החימום הנכנסים לתוך הרכב.

הכנס צינור מים לכניסה.

פתח מים בלחץ לשטיפת המערכת.

מלא מים כאשר בורר החימום ברכב על מצב חימום.

הנע את הרכב, בצע ניקוז אוויר והכל יבוא על מקומו בשלום.

פורסם
בצע את הדברים הבאים:

נתק את צינורות החימום הנכנסים לתוך הרכב. - צריך להזהר מאוד, הניפלים שם תמיד נשברים

הכנס צינור מים לכניסה.

פתח מים בלחץ לשטיפת המערכת. - מה מבטיח שזה לא "יפרוץ" את הרדיאטור ?

מלא מים כאשר בורר החימום ברכב על מצב חימום. - ברכב הזה אין ברז חימום, לכן אין חשיבות במצב הבורר, הבורר סך הכל מזיז מדף

הנע את הרכב, בצע ניקוז אוויר - ברכב הזה אין ניקוז אוויר, זאת מערכת מבוססת גרוויטציה ולכן האוויר יוצא "מעצמו" והכל יבוא על מקומו בשלום.

בסך הכל ההצעה לשטיפת רדיאטור פנימי היא בבסיסה טובה אם (וזה אם גדול) אכן הוא סתום ואנחנו בטוחים בזה במאה אחוז.

אבל לתת הוראות כאלו דרך האינטרנט על רכב שאתה כנראה לא מכיר, זה קצת לא הכי אחראי, ויכול להסב נזק למשתמש.

פורסם

לא הבנתי כלום. החלפת רדיאטור זה חתיכת סיפור. איך אני יודע אם מדובר בסתימה או לא? אין נזילה או מהשו כזה. ואני מכיר את הרכב חדשיים בדיוק. ולצערי החימום לא עבד מהרגע הראשון שקניתי אותו

פורסם

אף אחד עדיין לא אמר לך להחליף את הרדיאטור חימום ולזרוק את הישן לפח. שוב, נתק את 2 הצינורות המחוברים אליו בקיר האש הכנס צינור גינה לאחד הכניסות של הרדיאטור והפעל לחץ מיים והמיים אמורים לצאת מהיציאה השניה בקיר האש. תראה עד כמה הזרם היוצא משם הוא חזק. פשוט ולא מסובך חביבי! :)

:)
  • תוכן חדש...