Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת מזעזע...

השמועה אומרת שמעבר לים יש מדינות שבהן שוטפים לך את הרכב במהלך הלילה, כדי שתרגיש טוב יותר כשאתה קם בבוקר. מומלץ מאוד לעבור לשם. אין מה לחפש במדינה שבה יודעים רק לגנוב ג'אנטים בלילה...:roll:

משתתף בצערך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי קשר להאם זה קורה רק בישראל או בכל העולם,לא צריך להגיד שזו דוגמא לישראליות שלנו.

אני ישראלי ומעולם לא גנבתי לאף אחד ומעולם לא עשיתי נזק מכוון לרכוש של מישהו אחר.

גנבים וונדליסטים יש בכל מקום בעולם,לצערנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשכונה שלי לא מזמן, גנבו לאיזה בחור עם אלפא את הסמלים של כל האוטו כולל הסמלים שעל הג'נטים.

אגב, לא שכחו גם את ה- bmw

פורסם
רק רציתי לעדכן את המתעניינים בהצעת מחיר לנזק (שהוא גדול ממה שנראה בעין ובתמונה). בכל אופן ממה שהבנתי מאבא שלי, החלפת 4 דיסקיות ופגוש קדמי מוחלף לחדש, השלמת 4 ג'אנטים וצמיגים 17'' , החלפת ממיר קטליטי ,שני דודים וצנרת פליטה שנשברה, החלפת חצאיות צד שניזוקו לגמרי ללא מע''מ , אתם מחזיקים חזק?

35500 ש''ח לאחר מע''מ ולא כולל עבודה שזה עוד 3000 ש''ח? מה אתם אומרים ,

הבלמים ברכב הזה האמת לא כל כך יקרים, רק 286 ש''ח לכל צלחת מקורית ודיסקיות בסביבות 400 ש''ח

מה שכן יקר זה כנראה הממיר ומערכת הפליטה.

העובדה שהרכב הוא פחות משנתיים יכולה לנחם קצת, כי אחרת חברת הביטוח הייתה יכולה להוזיל משמעותית את העלות ע''י הרכבת חלפים משומשים ו/או חלופיים, למשל חישוקי מגנזיום חלופיים (אותו עיצוב).

רק לתת לך קצת חומר למחשבה לגבי עלות חלפים אחרים: מנורה בפנס קדמי (אורות דרך) כל מנורה 1,200 ש''ח !!

לכל מנורה יש מין מחשב, שגם לפעמים נשרף יחד עם הנורה. מחשב + מנורה כל צד 5,000 ש''ח.

אם נשרפו שתי המנורות דרך עם ה"מחשבים" זאת הוצאה של לא פחות מ-10,000 ש''ח, שכמובן לא מכוסה בפוליסה. הוצאות תחזוקה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
הבלמים ברכב הזה האמת לא כל כך יקרים, רק 286 ש''ח לכל צלחת מקורית ודיסקיות בסביבות 400 ש''ח

מה שכן יקר זה כנראה הממיר ומערכת הפליטה.

העובדה שהרכב הוא פחות משנתיים יכולה לנחם קצת, כי אחרת חברת הביטוח הייתה יכולה להוזיל משמעותית את העלות ע''י הרכבת חלפים משומשים ו/או חלופיים, למשל חישוקי מגנזיום חלופיים (אותו עיצוב).

רק לתת לך קצת חומר למחשבה לגבי עלות חלפים אחרים: מנורה בפנס קדמי (אורות דרך) כל מנורה 1,200 ש''ח !!

לכל מנורה יש מין מחשב, שגם לפעמים נשרף יחד עם הנורה. מחשב + מנורה כל צד 5,000 ש''ח.

אם נשרפו שתי המנורות דרך עם ה"מחשבים" זאת הוצאה של לא פחות מ-10,000 ש''ח, שכמובן לא מכוסה בפוליסה. הוצאות תחזוקה.

על איזו נורה אתה מדבר? רגילה? או שאתה מדבר על מערכת קסנון? כי הסכום שזרקת כאן דיי הזוי.

פורסם
מנורה רגילה עולה גרושים. אני מדבר על קסנון, כמובן.

אהה, קסנון איכותי ומקורי מהיצרן יכול להגיע גם ליותר מזה.

בגלל זה הרוב קונים מערכת קסנון מסנוורת שעלותה 1000ש''ח :-)

על איכות משלמים.

פורסם
אם אתה ממש רוצה לשמור על הרכב אז 4 סוגים של ברגי הגנה שונים בכל גלגל יש 4 שונים מכל סוג, וכמובן לשמור את המפתחות האלו בבית לא באוטו, להצטייד בביפר ככה שאם הגנב לא מתייאש מהר מכל הברגים השונים אתה תספיק להגיע, וכמובן שאם זה חניון תת קרקעי ברגע שהביפר מצפצף לא להתעמת עם הגנב אלא אני מציע איכשהו לחסום את היציאה מהחניון בעזרת רכב עד להגעת המשטרה.

אין לי מושג איך דבר כזה קורה, האזעקה לא פעלה? מה מנוף עם כבלים וכל הציוד לא הרעיש?

ועם מדובר בחניון שכונתי או של הבניין שלך אז הצבת שומר לסיורים לילים יפתור את כל הבעיות.

דבר ראשון בקשר לשומר לא נראה לי שזה כמו בשכונות עשירות בארץ שמציבים שומר בלילה.

4 ברגים זה סתמי לגמריי אין סיבה לעשות זאת תאמין לי גנב מתוחכם כזה יבוא עם סט רציני כי לגנוב את הג'אנטים.

הביפר זה רעיון נחמד אבל משגע יש לי חבר שיש לו והוא יורד לחניון כל שעתיים בגלל איזה חתולה מעצבנת .

זה המזל חביבי זאת התרבות שאנחנו חיים בה לא יעזור . משתתף בצער בנאדם שגנבו לא את הג'אנטים ומקווה שזאת תהיה הפעם האחרונה שתדע דבר כזה .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
המאזדה פח אחד גדול בהשוואה למה? בהשוואה למבצרים הממונעים הגרמניים, שבנויים מבטון מזוין?

בהשוואה אפילו לטויוטה, שראיתי קורולה נכנסת במאזדה 6 (שתיהן מהדורות הקודמים) במהירות של אולי 20 קמ"ש. לטויוטה לא קרה כלום, למאזדה הפח התעקם לחלוטין. ונכון, זה גם תלוי במי נכנס במי, אבל בעברי הייתה לי מיצובישי לאנסר שנת 2000, ונכנסתי במהירות גם של כ-20 קמ"ש באימפלה, ולי יצא הפנס הקדמי + פין קטן שמחזיק חלק מהטמבון. לאימפלה שלום. אולי שריטה קטנה.

וכן, לי יש מאזדה, והיא פח אחד גדול, ויש לי מושג בקשר לעלויות חלפים (יקרים להחריד).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אהה, קסנון איכותי ומקורי מהיצרן יכול להגיע גם ליותר מזה.

בגלל זה הרוב קונים מערכת קסנון מסנוורת שעלותה 1000ש''ח :-)

על איכות משלמים.

מערכת קסנון מסנוורת לא בגלל שהיא עולה 1000 שקל,היא מסנוורת בגלל שמתקינים אותה על פנס לא תאים,קרי פנס ללא עדשה.

הקסנון שמגיע מקורי מהיצרן לא בהכרח יותר איכותי.

שומאכר,

אל תכעס ידידי אבל כתבת שטויות בעניין ה"פח".

אתה לא יכול לשפוט רכב על סמך כמה הפח שלו התקפל.

כשפח מתקפל זה אומר שהוא ספג את אנרגיית ההתנגשות במקום להעביר אותה לתוך תא הנוסעים.

לי היתה לפני כ-10 שנים תאונה שבה נהגתי בפז'ו 306 ופגע בי בחור עם ב.מ.וו סדרה 5 חדשה (באותה תקופה).

לי נסדקה בקלית איתות, ברכב שלו הפח התעקם כל כך עמוק שלפני שפינינו את הצומת עזרתי לו למשוך את הפח שהתלבש על בצמיג הקדמי.

זה אומר שהרכב שלי יותר בטיחותי\טוב מהרכב שלו ?

YEAH,RIGHT

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מישהו רשם משהו לגבי הבטיחות? בסף הכל אמרתי שהרכבים האלה עשויים כולם פח, והוא נשבר\מתעקם\מה שלא יהיה כלכך מהר והעלות שלו גבוהה! זה הכל! :roll:

נ.ב

אני יודע שלרכב שלי אין "סתם" ככה 5 כוכבי בטיחות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
דבר ראשון בקשר לשומר לא נראה לי שזה כמו בשכונות עשירות בארץ שמציבים שומר בלילה.

4 ברגים זה סתמי לגמריי אין סיבה לעשות זאת תאמין לי גנב מתוחכם כזה יבוא עם סט רציני כי לגנוב את הג'אנטים.

הביפר זה רעיון נחמד אבל משגע יש לי חבר שיש לו והוא יורד לחניון כל שעתיים בגלל איזה חתולה מעצבנת .

אני יכול להעיד עלי, ויכול לספר שכול הבית שלי מרושת במצלמות אבטחה ומחובר למוקד וזה עוזר...? תלוי כבר סיפרתי בעבר על מקרה שהיה לי, שניסו לגנוב את הרכב אבל ברגע שישר קלטתי אותם במסך של המצלמות קראתי לכמה חברים וכבר "הסברתי" להם מה זה להיכנס לבית שלי ככה שלא תמיד מלצלמות אבטחה עוזרות אבל הם גם לא מזיקות.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

כולי צער מההצעת מחיר, ומהפשע הכ"כ מיותר הזה.

אני יכל להבין מדוע בחרת להשתמש בהלקאה עצמית, אחרי הכל זו מדינה קטנה, ולפשע פה יד ארוכה. אם זאת כוח ההתרעה של השוטרים בעינייני דברים כאלו הוא פעוט ביותר,ואפילו זניח כלא-קיים.

פורסם
לגבי איך הם עשו את זה ,

מאוד פשוט מגיעים עם ג'ק הידראולי

לפני שמרימים את הרכב פותחים עם מפתח צלב את הברגים.

מרימים את הרכב עם הג'ק ההידראולי באוויר מצד אחד , משחריים את הברגים עם הצלב ,

מורידים את הרכב ועוברים לצד השני.

בתור אחד שעבד רק עם ג'ק הידראולי ומפתח צלב על הפיג'ו 405 שלי בעבר להחלפת גלגל 1 לקח לי [עם כיוון של מיקום הג'ק]

והחלפה של גלגל בגלגל משהו כמו 4 דקות וזהו.

אז אני מאמין שתוך 10 דקות הם תיקתקו את כל הרכב.

לגבי "ברגי אבטחה" חבל על הכסף והזמן שלכם כבר תפסו גנבים עם סט של מפתחות כאלה [מרוב מיומנות במבט הם יודעים איזה סט להשתמש ,פשוט מדהים.]

בבקשה תסביר לי את מה שרשמת, הרמת צד אחד? או קיי הורדת את הגלגלים? אוקי. נשמע פשוט אצלך איך אתה מוריד את הרכב ומוציא את הג'ק בלי בלוקים או גלגלים?

הדרך היחידה שאני חושב עליה זה בגלל שהרכב התיישב עם הפגוש הקדמי על המדרכה, רק ככה הצליחו להוציא את הג'ק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
זה הרכב של אבא שלי, הוא כבר ידאג לענייני ביטוח וכל זה. אכן היו ברגי נעילה שאגב ממולצים בחום על ידי המתקין המורשה של היבואן שלקח עליהם בסביבות 200 ש''ח. אמר "תשלם עכשיו 200 שקל ותהיה עם ראש שקט בלי דאגות".

הבנתי שהגיע מנוף עם כבלים חזקים מאוד והרימו את הרכב כמו לוויתן על הגרר.

אם יש ברגי נעילה,אז איך אפשר לפרק את הגלגלים?

לא צריך את הבוקסה המיוחדת לברגי נעילה?

או שאני תמים ויש איזה קומבינה?

• תוכן חדש...