Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מונית הכסף הישנה הסוף...


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיתי באמת מתי יגיע הסוף :wink:

מעניין כמה צריך להוריד מהמחירון של המכונית הזאת, גם מונית, גם בבעלות חברה :lol:

מצד שני מדובר ברכב סלב, זה אוטומטית מחירון+20.

 

יותר מעניין - מה המונית החדשה? ותמונות? אם פינית את האוטו של דני מהגאראג' כנראה שיש לכך סיבה מוצדקת.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ת.נ.צ.ב.ה.

 

למכירה: מסננת על גלגלים!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא היה מדובר במונית אלא ברכב פרטי. הרכב לא נמכר אלא אחד הנוסעים זכה בו. נתנו משימה ומי שהצליח לדחוס כמה שיותר אנשים לתוך הרכב, ולסגור את הדלתות ל10 שניות זכה ברכב. על הדרך פוצצו את השימשה.

הרכב החדש כבר לא יהיה מסננת (פורד פוקוס סטיישן). רק אני עובד על הרכב. תמונות אני יעלה כשאסיים. יש שם קצת גימיקים נחמדים שאני עובד עליהם.

פורסם

נשמע מעניין וכבר מסקרן.

אם אתה עובד מהבית אז אולי עוד יהיה לי מזל ויזדמן לי לראות את הרכב ב-LIVE כשאגיע אלייך לעזרה בהקשר שדיברנו.

בהצלחה!

:-)

×
×
  • תוכן חדש...