Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

|עזרה| בעיה עם הורדות מIE8 ויוטיוב

shaked
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

מע' XP- SP3.

עד היום הייתי עם IE6 ושידרגתי לIE8.

עכשיו כשאני מוריד קבצים נפתח לי החלון של טעינת הקובץ ולא עולה לי החלון של השמירה למיקום במחשב. כשאני כן רואה את החלון של לשמור במקום מסויים הוא כבר מוריד את הקובץ בשנייה.

כאילו הוא מוריד את הקובץ ורק אחרי שסיים הוא נותן לי לשמור אותו. זה משגע אותי.

בנוסף ביוטיוב הוא מראה לי מסך שחור עד שהוא מסיים להוריד את כל הסרט ורק אז אני יכול לראות. אני אפילו לא רואה את פס התקדמות ההורדה. אולי פעם בכמה ימים אני רואה את הסרט תוך כדי אגירת המידע.

מה עושים?

תודה מראש

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

כלים > אפשרויות אינטרנט > מתקדם > איפוס > לסמן V > איפוס.

עזר?

אם לא, אז:

http://www.mozilla.com/he/

נ.ב. הידעת ש-90% מגולשי האתר mozilla.com משתמשים ב-IE? :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...