Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה מבין I30/Fluence/CRUZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו בודקים אופציות לגבי "רכישה" בליסינג של אחת מהמכוניות הבאות :

(תנאי הליסינג - מקדמה של 40 אלף ש"ח + תשלום חודשי של 600 ש"ח +/- (I30 וCRUZ) ו-780 ש"ח (Fluence)

התוכנית היא ל32 חודש כאשר את בסוף התקופה משלימים עוד 55 אלף ש"ח +/-

- Hyundai I30

- Renault Fluence

- Chevrolet Cruz

כמובן שמדובר בשלושת הדגמים ברכבים משנת 2010 .

מחיר כל אחד מהדגמים הוא 118000 ש"ח בממוצע (היונדאי פחות, הרנו יותר והשברולט בממוצע פחות או יותר)

אשמח אם תוכלו לתקן אותי לגבי מה שהבנו מהסוכן

לפי מה שהבנו היתרון של ה I30 היא שהמכונית יותר "יעילה" מבחינת צריכת דלק מבין ה-3. אי אפשר להגיד שהעיצוב מטורף.

לגבי ה Cruz הבנו שערך הרכב יורד בצורה דרסטית במהלך השנים. אהבנו את העיצוב.

לגבי הFluence התלהבנו ממש מהעיצוב נראית ממש עם נוכחות והבנו משכנים שלנו שהאוטו מרווח, יושב טוב ונוח ממש.

אם יש אנשים בעלי אחת מהמכוניות הללו ו/או שמע מאנשים (לא בקטע של שמועות) ויכול לעזור אשמח ממש.

לגבי עיצוב - אני מאמין שלכל אחד יש את הטעם שלו אבל בכל זאת אשמח לתגובות.

תודה רבה

פורסם

יש לי כבר כמה ימים I30 (עקב תאונונת בלאנסר) הרכב נעים מאוד לנהיגה ולנסיעה,שקט,מרגיז בו רק שברמת גימור הבסיסית החלונות כולם לא אוטומטים

בכלל ולנהג עשו טובה שהחלון יורד אוטומט אבל לא עולה.יש חיבור לאייפון/אייפוד למערכת השמע

צריכת דלק-לא מכיר את הפלואנס או הקרוז אבל מבין לאנסר(הרכב שהיה לי עד עכשיו קבוע),מאזדה 3 ופורד פוקוס

הצריכה שלו דומה מאוד ללאנסר (בין 1 ל10 ל1 ל12).

סה"כ רכב חביב מאוד.הבחירה האישית שלי מבין שלושתם.

חבר,אתה חופר

פורסם

ממליץ לך לנהוג על כל אחת מה- 3.

הפלואנס אמורה להיות מאוד נוחה- לגבי האמינות- ימים יגידו.

היונדאי נחשבת מכונית ברמה דומה לאירופאית, כך שמבחינה זו הקוריאנים הצליחו לקפוץ מדרגה.

ממליץ לך לבחור במכונית שהכי מתאימה לך.

בהצלחה

פורסם

משלושת אלה הייתי בוחר ב-i30. אבל טעמי יכול להיות שונה מטעמך...

הפלואנס מרווחת מאוד ונוחה, אבל מרגישה עגלתית ואם זה חשוב - משמימה לנהיגה. ה-i30 זריזה, איכותית ופחות נוחה ומרווחת. מהמחיר הגבוה יותר של הפלואנס אני מסיק שמדובר ברמת האבזור הגבוהה יותר? אם קיימת אפשרות, רצוי מאוד לשדרג את רמת האבזור - בגרסה הבסיסית אין אפילו משענת יד וההפרש במחירים די זניח.

הייתי אומר שהקרוז נחותה מה-i30. גם היא מרווחת, אבל הפלואנס יותר.

פורסם
לפי מה שהבנו היתרון של ה I30 היא שהמכונית יותר "יעילה" מבחינת צריכת דלק מבין ה-3. אי אפשר להגיד שהעיצוב מטורף.

לגבי הFluence התלהבנו ממש מהעיצוב נראית ממש עם נוכחות והבנו משכנים שלנו שהאוטו מרווח, יושב טוב ונוח ממש.

I30 - מכונית לא רעה. צריכת דלק לא מאוד שונה משתי האחרות, ככל הנראה (בטח לא בהפרש משמעותי).

קרוז - אכן, קרוז ותיקות נמכרות הרבה מתחת למחירון. בדוק למשל מחיר של קרוז מודל 2008, לא תאמין כמה היא נפלה! היא כל כך איבדה מהמחיר, שכבר אין לה מחירון!

פלואנס - מרווחת מאוד למעט מרווח ראש בספסל האחורי. נוחה לנהיגה, אבל איטית למדי (גם הקרוז איטית, רק היונדאי מרגישה נמרצת מבין השלוש).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היי,

אנחנו בודקים אופציות לגבי "רכישה" בליסינג של אחת מהמכוניות הבאות :

(תנאי הליסינג - מקדמה של 40 אלף ש"ח + תשלום חודשי של 600 ש"ח +/- (I30 וCRUZ) ו-780 ש"ח (Fluence)

התוכנית היא ל32 חודש כאשר את בסוף התקופה משלימים עוד 55 אלף ש"ח +/-

- Hyundai I30

- Renault Fluence

- Chevrolet Cruz

כמובן שמדובר בשלושת הדגמים ברכבים משנת 2010 .

מחיר כל אחד מהדגמים הוא 118000 ש"ח בממוצע (היונדאי פחות, הרנו יותר והשברולט בממוצע פחות או יותר)

אשמח אם תוכלו לתקן אותי לגבי מה שהבנו מהסוכן

אם יש אנשים בעלי אחת מהמכוניות הללו ו/או שמע מאנשים (לא בקטע של שמועות) ויכול לעזור אשמח ממש.

לגבי עיצוב - אני מאמין שלכל אחד יש את הטעם שלו אבל בכל זאת אשמח לתגובות.

תודה רבה

איך אתה מסיק מסקנות שלקרוז יש "ירידת ערך דרסטית לאורך השנים" הרכב סה"כ עוד אין לו שנה בארץ וכבר אתה מנבא מה יהיה העתיד שלו.

רוני, אתה מדבר שטויות ואתה עוד בוחן רכב... לידיעתך התחילו למכור את הקרוז מיוני 09 ומבדיקה אחרונה שנעשתה לקרוז 1.6LS+ המחיר לא כול כך ירד לקרוז עדיין אין שנה בארץ ואתם יוצא בהצהרות מה יהיה העתיד שלו בשנים הבאות אז תצטרך לבדוק את המקורות שלך לפני זה. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
איך אתה מסיק מסקנות שלקרוז יש "ירידת ערך דרסטית לאורך השנים" הרכב סה"כ עוד אין לו שנה בארץ וכבר אתה מנבא מה יהיה העתיד שלו.

לצערנו סרקזם הינו הדבר קשה להבנה בצורתו הכתובה, אך אולי הקטע המודגש היה אמור לרמוז לך.

קרוז - אכן, קרוז ותיקות נמכרות הרבה מתחת למחירון. בדוק למשל מחיר של קרוז מודל 2008, לא תאמין כמה היא נפלה! היא כל כך איבדה מהמחיר, שכבר אין לה מחירון!

פורסם

אהבתי את הסרקזם :)

יונדאי: אבא שלי רכש i30cw - רכב חזק מאוד, מפתיע באיכותו, מרווח עד אין קץ ועדיין יחסית קופקטי. עיצוב לדעתי חביב+. אהבתי את חלון השמש האינטגרלי.

איני מכיר את הפלואנס או הקרוז כלל. כל שאוכל לומר הוא, כי עיצובה של זו האחרונה הוא בהחלט מרשים.

פורסם

לא יכול לתת לך שום תשובה מועילה ממש, אבל לתחושתי האישית - לאור מגמת הפרסום המסיבי של רנו בשדרוג האמינות, אני מניח שיהיה קל מאוד להתנהל מול היבואן במקרה של תקלות, הדבר האחרון שהם צריכים זה יחסי ציבור רעים.

אני מניח שרכישה של רנו היום, ולו רק מהסיבה הזו, היא בחירה לא רעה בכלל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הI30 היא המכונית הכי יעילה בין השלושה, יותר זריזה, יותר חסכונית בדלק, הכל במקום שלו בצורה טובה ואיכותית, מאובזרת בצורה מאוד נדיבה, על הנייר נראית המכונית הכי משתלמת, במיוחד בגרסת הסטיישן.

הרנו תהיה לפי דעתי יותר איכותית, יותר נוחה, ותתן תחושה יותר "אירופאית" מהשאר.

הקרוז מכונית די טובה, מאובזרת בדברים הרגילים, מאוד מרווחת, עם עיצוב מנצח.

אני אישית הייתי בוחר ביונדאי כי היתרונות שלה על השאר די משמעותיים (מנסיון איתה היא גם מרגישה מאוד איכותית והיתרון של הרנו לא ממש בולט מולה) ובסופו של דבר היא המכונית שנותנת את התמורה הכי טובה לכסף.

בכל זאת אני ממליץ על נסיעת מבחן בשלושת המכוניות כדי להרגיש איזה מהן נותנת לך את ההרגשה הכי טובה (לדעתי אחד הדברים הכי חשובים ברכב) ורק אחר כך לקבל החלטה סופית.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

לאבא שלי יש פלואנס חדשה.

המכונית מאוד נוחה, מרווחת ונעימה לנהיגה , בעיני הרבה יותר מהI30.

למכונית יש היום כ2500 ק"מ ולאחר כמה ימים על הכביש, בעת הפעלת המזגן נדף ריח חריף של שמן מפתחי האוורור.

לאחר מספר שבועות שהתופעה לא חלפה, הרכב נשלח למוסך וחזר משם לאחר 10 ימים (לא רואה מוסך? :) ) , כאשר הודיעו שהחליפו ראש מנוע וטיימינג.

פאק ביצור? כנראה, אבל חוות דעת אמיתית בנוגע לאמינות, נוכל לתת רק לאחר תקופה ממושכת.

• תוכן חדש...