Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נניח שלוי יצחק חלף עבר מהעולם.

על סמך מה יקבעו את ערכן של המכוניות, ולו רק לצורך פיצוי ביטוחי במקרה של אובדן כללי ?

תמיד יהיה צורך במחירון, לפחות ב 7-8 שנים לחיי הרכב.

יש את מחירון יד 2.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז זהו, שאצלנו יש מסורת, תמיד חייב להיות תיש אחד שלפיו מתיישר כל העדר.

ברגע שהמחירון של יצחק לוי לא יהיה בקונצנזוס, כולם יעברו בבת-אחת לתיש החדש, יד2,

ולא תהיה שום אפשרות לערער עליו ב-30 השנים הבאות, עד שיבוא יורש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
סופסוף יהיה אפשר לקנות הונדה משומשת במחיר שפוי.

אתה בטוח?

אתה תבוא לבעלים של ה"עונדה" ותגיד לו שאתה לא מבין למה הוא דורש סכום שגבוה מהמחירון והתגובה שלו תהיה "אז תקנה מהמחירון, המחיר שלי אחר".

אם יבוא מישהו שהמחיר הנדרש מקובל עליו הרכב יימכר ואתה תמשיך לחפש הונדה במחיר מחירון.

פורסם
השאלה המעניינת היא האם ימשיכו להיתייחס למחירון כאל אורים ותומים, לפחות עבור ציי הרכב להם הוא מהווה בעצם מעין "תעודת ביטוח" פיננסית ולחברות הביטוח שמשלמות פיצוי כספי על פי הערכותיו או גחמותיו ?

או שבכל זאת יש סיכוי למחירון של יד 2 שהולך וצובר תאוצה.

יד 2 בשלבים מתקדמים של דחיקתו לקרן זוית.

יד 2 גם הרבה יותר ריאליים.

יד 2 רחמנים בני רחמנים,כי צריך להוריד דרסטית את מחיר המשומשות.

פורסם

תראו מה זה

לוי יצחק שלח איזה כתבה פרסומית + תגובות מכורות לווינט (למה שמישהו יכתוב תגובה חיובית עליו? זה כזה שקוף, ובכלל סגנון הכתיבה של התגובות האלה..)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3879191,00.html

לפי הכתבה פיאט מאוד סחירה ונמכרת ממש מהר ובקלות, במיוחד פיאט פנדה. וזה מידע שהאדון יצחק לוי נותן בעצמו! וכל מי שחיפש לקנות פונטו יודע שצריך לחפש תקופה ארוכה עד שמוצאים את האוטו, אין מבחר גדול.

אבל אם תסתכלו על המחירון של פנדה מה תראו? שהוא בהכי הכי תחתית שיכול להיות.

לעומת זאת מאזדה 3 פורד פוקוס יונדאי ושאר מכוניות הליסינג המובהקות, שיש מהם באלפים במגרשים שרק מחכים שיבוא הפראייר שיקנה אותם, המחירון שלהם גבוהה למדיי.

אם זה לא מכור אז אני לא יודע מה כן...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אתה בטוח?

אתה תבוא לבעלים של ה"עונדה" ותגיד לו שאתה לא מבין למה הוא דורש סכום שגבוה מהמחירון והתגובה שלו תהיה "אז תקנה מהמחירון, המחיר שלי אחר".

אם יבוא מישהו שהמחיר הנדרש מקובל עליו הרכב יימכר ואתה תמשיך לחפש הונדה במחיר מחירון.

תם השרב הגדול,תקנה מהמחירון זו קלישאה נדושה ועייפה,מי שיתקע זה המוכר ולא הקונה,תרים ראש ותרא מה הולך בכביש,טרוף להחזיק רכב היום,כעת תגיע תקופה צוננת מאוד מבחינת מחירים,ובצדק רב.

פורסם

אני עבדתי אצל לוי יצחק לפני 5 שנים במשך שנה,אחרי הלימודים נאלצתי(זה חלק מהתהליך לשם קבלת תעודת שמאי רכב) ע"י משרד התחבורה לעבור התמחות אצל לוי יצחק ,התעסקתי בעיקר בהערכת שווי לרכב יבוא אישי ,עבדתי בעיקר עם אחד השמאים של חברת לוי יצחק ,מה שאני יוכל לומר זה שאף אחד לא מבפנים ולא מבחוץ יודע איך נקבעים המחירים.

ממשיך דרכו זהו בנו של לוי "המעורבב" היטב עם כל סוחרי הרכב חברות הביטוח וכו'...

פורסם
תראו מה זה

לפי הכתבה פיאט מאוד סחירה ונמכרת ממש מהר ובקלות, במיוחד פיאט פנדה. וזה מידע שהאדון יצחק לוי נותן בעצמו! וכל מי שחיפש לקנות פונטו יודע שצריך לחפש תקופה ארוכה עד שמוצאים את האוטו, אין מבחר גדול.

אבל אם תסתכלו על המחירון של פנדה מה תראו? שהוא בהכי הכי תחתית שיכול להיות.

אם זה לא מכור אז אני לא יודע מה כן...

פונטו יש כמו זבל אחרי יום עצמאות. הסיכוי למצוא פונטו שמורה, לעומת זאת, שווה בערך לסיכוי למצוא את אוצר הטמפלרים.

בפעם האחרונה שבדקתי פנדה שנת 2005 נמכרה ב-27,000 שקלים. שילוב פיאט + רכב קטן + גיר ידני שחט את המחירון בצורה מדהימה והפך את הפנדה לרכב הכי משתלם לרכישה כרכב משומש. העדר מוזמן להמשיך לקנות הונדה סיוויק שנת 98 יד 4 באותו הכסף זה הונדה, יפני ואף פעם לא מתקלקל.

פורסם
אתה בטוח?

לאאאאא!!!!!!!

ווואו מה אני אעשה אם מוכר אחד ירצה מעל המחירון!!

נראה לי שאני אשב עליו ואציק לו במקום להמשיך לחפש!

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אוווווו, בבקשה.

הנה אחד לפני קודמי עשה גילוי נאות וסיפר כי עבד בצוות הקומנדו של לוי יצחק,

ואף הוא לאחר שנה שלמה לא הצליח לעלות על נוסחת הקסמים שלו.

תודה לך, שחיזקת את דברינו, על אף שאת סיפור בנו של לוי אני מכיר ממזמן+ קונספירציות

למיניהן על העדפתו לסוגי רכב מסויימים ממניהים שנוחים לו. (מישהו אמר אולמרט?:idea:)?

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם
תם השרב הגדול,תקנה מהמחירון זו קלישאה נדושה ועייפה,מי שיתקע זה המוכר ולא הקונה,תרים ראש ותרא מה הולך בכביש,טרוף להחזיק רכב היום,כעת תגיע תקופה צוננת מאוד מבחינת מחירים,ובצדק רב.

אני חולק על דעתך המלומדת.

כאחד שנמצא בראש שרשרת המזון של המשומשות (קונה רק חדש), אני מבקש שתביא בחשבון שאם מחיר המחירון לא יהיה הוגן אז הרכב יישאר אצלי.

אז נכון שאני קטן מלהשפיע על השוק, אבל אם ירידת הערך של רכב חדש תהייה דרסטית מידי אז רבים יעדיפו להישאר עם המשומשת למשך תקופה ארוכה בהרבה.

גם המודל העסקי של חב' הליסינג יישונה ובתנאים האלה המכוניות ישרתו זמן ארוך יותר (או שהתשלום החודשי יעלה) ומה לדעתך יקרה אז?

נכון, המשומשות יתיקרו...

• תוכן חדש...