Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הXPS הוא כבר לא ליין גיימרים. ליין הגיימרים הוא הalienware שהפכה לחברת בת של DELL. מחשבים בהמתיים בביצועים, כולל במשקל וגודל. עד כמעט פי שתיים עובי ממחשב סטנדרטי. אבל, הכל שם טופליין . אגב, הרזולוציה כבר לא מהווה את הפונקציה הכי חשובה. יכולת עיבוד של של כל מיני מושגים מעצבנים כמו shaders, anti alising ועוד שטויות הם מה שחונק כרטיסי מסך. בגלל שמסכים ניידים לא מגיעים ברזולציות כמו 1920 על 1200, רוב הכרטיסים יריצו משחקים טוב ברוזלוציה גבוהה, בין זה לבין איכות? יש עוד הרבה בדרך. לדעתי? שווה לנסות לראות את המחשב ולנסות לשחק עליו, אפילו לנסות לשכנע להוריד איזה דמו שיעמיס קצת (dirt2, mass effect2, דברים כאלו), לא הרבה אנשים יוותרו על אופציה למכור מחשב ב6K, מעבר לזה, אפשר לבוא ען תוכנת בנצ'מרק או משהו בסגנון כדי לקבל הערכה טובה יותר. אין פה נוסחת קסם, ב6000 תקבל מחשב גיימינג טוב, אבל לא "מפלצת גיימינג".

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יש המון בעיות עם מחשבים של alienware, לא מומלץ.

אם אתה מעוניין במותגים נישתיים, אני ממליץ על sager. אותה חומרה של alienware בפחות כסף.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

איזה בעיות יש עם אלייןוור? מעבר לזה שלפי כל מה שידוע לי אין בארץ (נתתי אותם כדוגמא), שני מחשבים ואפילו חמישה הם לא דוגמא לבעיות, אני אישיתבתור מישה שחושב לקנות את האלייןוור, אשמח לראות סימוכין לנושא.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

עדכון:

תודה לכולם על העזרה.

בסופו של דבר החבר הזמין את האסוס במחיר של 6000 ש"ח.

לא נמצא משהו יותר טוב במחיר הזה.

חוות דעת לאחר שימוש לכשיגיע...

פורסם
איזה בעיות יש עם אלייןוור? מעבר לזה שלפי כל מה שידוע לי אין בארץ (נתתי אותם כדוגמא), שני מחשבים ואפילו חמישה הם לא דוגמא לבעיות, אני אישיתבתור מישה שחושב לקנות את האלייןוור, אשמח לראות סימוכין לנושא.

חפש בגוגל, כל פעם שאני עושה מחקר ללפטופ חדש alienware נפסלים ראשונים מחדש.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

באג התחילו לייבא אותם או שזה פשוט מקרה חד פעמי וכרגע הם מוכרים את אחד הדגמים שלהם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון.

בעקבות השירוש הנ"ל רכשתי את הASUS N61JQ-A1 לפני כחודש:

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=N61JQ-A1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=62&aff=Zap&lang=he

ב6100 ש"ח, מחיר מזומן.

אני מאוד מרוצה, אין משחק (מהחדשים) אחד שלא הצלחתי להריץ על HIGH וזו הייתה המטרה המרכזית.

המקלדת נוחה מאוד, המסך חד ומעולה עם זווית צפיה סבירה ואיכות החומרים לא רעה בכלל.

במשקל של 3 קילו הנייד מורגש בתיק אך לא מעיק מדי.

לעומת זאת הסוללה מספיקה לשעתיים בקושי של גלישה באינטרנט (היה צפוי ולא הפריעה לי).

גם היום אני עדיין בודק מדי פעם אם יצא נייד חדש וטוב יותר במחיר הזה, פשוט אין. בתקציב הזה זו חבילה מנצחת.

ממליץ בחום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...