Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במעבר הילוך מראשון לשני בלבד, הסל"ד קופץ עד ל6 בערך ורק אז מעביר את ההילוך, יש למישהו רעיונות לסיבת התקלה?

ועוד שאלה, אני יכול להשיג במחיר סביר שמנים שמשתמשים בהם בצבא, השאלה עד כמה זה תואם ואפשרי? למשל שמן גיר דקסטרון 3, בצבא משתמשים ב9812 שמן אדום, זה אותו הדבר? כי שמתי לב שברכבי הצבא על המדיד כתוב דקסטרון 3, אבל שמים 9812 בכל רכב שיש, עד כמה זה יהיה טוב לרכב אזרחי? למשל למאזדה המדוברת.

כנ"ל לגבי שמן בלמים, עד כמה שמן בלמים 9040 יהיה טוב לרכב אזרחי? ושמן מנוע 2640\2630? הוא דומה למשל לשמן 2050?

תודה מראש.

פורסם

לגבי קפיצת הסל"ד , זה סימפטום אופייני להחלקה בגיר אך יכול גם לנבוע מחוסר שמן או תקלה אחרת הנוגעת בתפעול הגיר .

יש לבצע :

- בדיקת שמן (כמות ואיכות)

- בדיקת לחצים

- בדיקת חנק

- קודי תקלה

אשמח לסייע .

לגבי שמני צה"ל , מעבר להתאמת המספרים מבחינת צמיגות יש לוודא גם עמידה במפרט . לא אוכל לסייע בעניין זה כי אין לי כל האינפורמציה על השמנים בשימוש צה"ל .

צביקה .

פורסם

א. סונול לא מייצרים את השמנים של הצבא.

ב.שמנים חרא.

ג.השמן הצבאי היחידי שהוא איכותי זה שמן שהוא לא ממש צבאי אלא ה 98-12 שהוא של VALVOLINE.

* תשאל את שרעבי :lol:

פורסם

חחח שרעבי יחשוב שאני רוצה לדפוק את זה אז הוא לא יענה לי

מרכז שירות תושיה - אנחנו עומדים להחליף לשמן אחר+מסנן תיבת הילוכים+אטם מכסה תיבת הילוכים ונעדכן פה

מקס - יש שמנים של סונול שמשתמשים בהם בצבא, אחד שעלה לי לראש זה 4080 לתיבות העברה מכמה מהרכבים ולהיינעים הסופיים

פורסם
חחח שרעבי יחשוב שאני רוצה לדפוק את זה אז הוא לא יענה לי

סתם צחקתי,ואל תעז להגיד/לדבר על זה ליד חיילים/נגדים - במיוחד בבסיס המאעפן שלך.

מקס - יש שמנים של סונול שמשתמשים בהם בצבא, אחד שעלה לי לראש זה 4080 לתיבות העברה מכמה מהרכבים ולהיינעים הסופיים

זה שמנים מהאיכות הכי נמוכה,זה שמנים שעמדו הרבה מעבר לפג-תוקף שלהם.

פורסם

במזדה323 ישנה חשיבות רבה

למתג מצב מצערת

הדבר משפיע באופן ישיר על העברת הילוכים

פרק ונקה את הקונקטור שלו

ובצע נסיעת מבחן

פורסם

הוחלף היום המסנן+השמן

לצערי לא עזר בכלום, ההילוך ממשיך לעבור בסל"ד גבוהה וכששמים הילוך רוורס יש מכה קטנה.

עוד הצעות?

מה זה המתג הזה? איפה הוא נמצא?

פורסם
בצבא זה סתם מספרים.

למשל בצבא 26/40, זה שמן 15W40(בדקתי זאת).

למרות זאת לא ממליץ להשתמש בשמנים של הצבא.

למה ? תוכל להסביר למה לא להשתמש בשמנים כמו בצבא הנקנים באזרחות ?

אנא פרט בבקשה

פורסם

חבר שלי שם בפיאסטה שלו שמן צבאי והא טוען שהרכב היה אוכל פחות שמן בזמן השימוש חחחחח

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם
חבר שלי שם בפיאסטה שלו שמן צבאי והא טוען שהרכב היה אוכל פחות שמן בזמן השימוש חחחחח

השמן כלכך מגעיל שהרכב לא רצה לאכול אותו :)

• תוכן חדש...