Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי מישהו בחולון שעושה עבודה מעולה, באיזור 120 שח לחלון כולל חומר איכותי.

אם תרצה מספר שלו דבר איתי אני אפרסם.

עשיתי אצלו כבר כמה רכבים, בקרוב יבוא עוד :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מישהו באיזור כפר סבא שעושה עבודה מעולה עם חומר מעולה לא כמו מה שמוכרים באוטו דיפו הוא מגיע אלייך ועבודות שראיתי אצלו הם פשוט הטובות ביותר בתחום, קוראים לו אלון והעבודה שלו נראת כמו לייזר והוא נותן אחריות לכל החיים !!! אם אתה מעונין אתן לך את הטלפון שלו.

פורסם

מישהו אולי יכול להמליץ לי בבקשה על מקום באיזור הדרום? יש לי הונדה סיוויק 2004 ורוצים על 2 חלונות אחוריים 350-400 ש"ח שזה נראה לי מוגזם

פורסם

אור .ס., כן אם אפשר תביא מספר של הבן אדם בחולון. ואיך קוראים לו

beto, תביא טלפון.. למרות שהייתי מעדיף לנסוע למקום.. אני לא אוהב שבאים אלי. כמה הוא לוקח לחלון בערך וחוץ מזה מה זאת אומרת אחריות לכל החיים. זה ניילון הרי.. בסופו של דבר זה יתחיל להתקלף, הרי מזיזים את החלונות

עוד דבר - למה הרבה מכם אומרים שבאוטו דיפו זה חרא ? זה מהניסיון האישי שלכם? ספרו יותר. באמת שלא מתאים להגיד חרא ובזה זה יסתיים. ספרו מה קרה לכם או למישהו שאתם מכירים שאתם אומרים שזה לא טוב.

הרי, אחרי הכל זה פילים השחמה. מדביקים אותו. אחרי כמה זמן הוא מתחיל להתקלף אז מקלפים ועושים חדש. נכון שיקרים יותר יכולים להחזיק יותר זמן, אך אני בספק. עכשיו הסתכלתי רשום עליו מחיר 46 שח. הנה תמונה של האריזה והפילים עצמו:

dsc019492.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה.

אבל חברה, מישהו יכול להביא לי המלצות באזור השרון, המרכז ?

אני רוצה יום ראשון יום שני ככה לנסוע לעשות כבר ואני לא יודע איפה...

פורסם

היי, סליחה שלא שמתי לב להודעה, אני פשוט לא מרבה בכניסה לפורום.

הטלפון של הבחור שהמלצתי עליו הוא 0508646206 ושמו קובי, הוא נמצא באזהת חולון.

למה חרא ? תבוא תראה את השרייד שלי, הדבקתי בדיוק עם מה שפרסמת בתמונות, החומר מתפורר די מהר.

כמו כן אם אתה רוצה, אני יכול להראות לך פאביה של אחי שעברה עבודה של קובי, או בסופש הבא את הטראנו שלי שגם תעבור אצלו עבודה.

מחיר לכל חלון 120, חלון אחורי 250 שח.

שווה כל שקל בשביל לנסוע בנעימים ולהשאר רענן.

תתחדש :)

פורסם

שאלה : אני יודע שזה חוקי בחלון מאחורה אבל גם לחלון הגדול (בגא'ז) ?

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

אני ביום חמישי האחרון עשיתי 2 חלונות אחוריים באוטו ועשיתי אצל אחד בשכונת התקווה

הוא מאוד נקי ומסודר לוקח 200 שקלים על 2 חלונות.

הוא עושה עבודה ממש יפה וטובה אני ממש מבסוט

במידה ותרצה את שם המקום או מספר הטלפון.

תדבר איתי בפרטי

פורסם

חלון אחורי לא עובר טסט עם מדבקה, אז למה בכלל אנשים עושים את זה?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
חלון אחורי לא עובר טסט עם מדבקה, אז למה בכלל אנשים עושים את זה?

כמו לשאול למה אנשים עוקפים על קו הפרדה רצוף :?:

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אני תוהה איך אפשר בכלל לעשות בחלון הגדול מאחור? הרי יש שמה את החיווט של ההפשרה.. הרי כל ההדבקה תימעס אם אני אדליק את ההפשרה.. או שפשוט יגרדו לי את החיווט לפני ההדבקה.. למה אני צריך את זה?

פורסם

היי, לא יודע לאמר איך זה אפשרי, אבל אתה מוזמן לבוא ולראות.

המדבקה לא נמסה, החלון מפשיר, כלום לא מגורד, הכל מקורי הכל יפה.

אגב, קובי בניגוד להרבה מדביקים אחרים, מדביק מדבקה אחת שלמה על כל החלון בעזרת פן, מדביקים אחרים חותכים את המדבקה ל2 וזה לא הכי יפה.

פורסם

מה זה המחירים המוגזמים האלה שלוקחים לכם

אני עשיתי 2 חלונות ב80 שקל כולל החומר וזה כולל פירוק של הכיסוי של הדלת וייבוש עם פן

וברכב השני שעשיתי לקחו לי 100 שקל(כי אני כבר לא לקוח חדש) על 2 חלונות עבודה מקצועית לא מתקלף החלון ולא כלום נראה כמו לייזר

• תוכן חדש...