Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יש לי כמה שאלות, אל תרביצו לי אם זה לא בפורום הנכון ואל תגידו שכבר היו הרבה נושאים על זה. חיפשתי הרבה בפורום לפני שכתבתי את ההודעה.

יש לי יונדאי I30. קניתי פילים השחמה לחלונות באוטו דיפו כדי להשחים את שני החלונות האחוריים של הרכב.

עכשיו - איך בדיוק אני מפרק את הדלת דפנות הדלת ומוציא את החלון ? כי הרי חלק גדול ממנו נכנס בתוך המסגרת בכל הצדדים?

או שעדיף לנסוע למקום שמקצוען יעשה לי את זה ?

השאלה שלי היא האם אני יכול לבוא למקום שעושים בו ולהביא איתי את הפילים שקניתי, כי הרי רוב המקומות מעוניינים למכור את מה שיש להם ולו לעשות עם מה שהבאתי איתי.

ואיפה ניתן למצוא מקצוען טוב באזור השרון ? כפר-סבא -רעננה- הרצליה- רמת השרון. לא כל כך רוצה תל אביב, אבל אם אין ברירה אז סבבה. וכמה בערך זה יעלה ?

ושאלה שנייה שלי- איפה אני יכול לקנות וילון אחורי לרכב עם סמל של יונדאי? כי באוטודיפו והום סנטר מצאתי רק וילונות ריקים בלי שום סמל..

תודה רבה רבה לכל מי שיעזור או ינסה לעזור לי.

יום טוב.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חובה לפרק את זכוכית כדי לעשות עבודה איכותית, תבדוק ביוטויב, יש שם הרבה סירטונים שמסבירים איך התהליך מתבצע.

לגבי עלות, בערך 200/300 ש"ח לכל חלון דלת אחורי או קידמי, ולחלון האחורי הגדול בסביבות ה500\700 ש"ח. ממש לא ממלץ לשים על החלונות בדלתות מקדימה, כי על זה חופשי מחלקים קנסות.

פורסם

פרי איפה אתה חיי?

אני השחמתי את 4 החלונות שלי בשבוע שעבר. עלה לי 450 לכל ה4 כולל החומר!

החלון האחורי עולה בסביבות ה200 ש"ח. אם היית גר באיזור הדרום הייתי ממליץ לך על מקום.

דבר איתי אם אתה בכל זאת מעוניין

אגב, המקום נותן אחריות על העבודה.

פורסם

אל תשתמש בזבל שאוטו דיפו מוכרים.

זה נייר זול שיקרע מהר וסתם יכער לך את החלון.

יש מתקינים מקצועים שמוכרים נייר שעשוי מסיליקון וזה הרב יותר טוב,יפה, ונשמר לאורך זמן.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לגבי ווילון אחורי עם סמל, אם אתה צפוני אז רחוב המוסכים נצרת כל חנות חלפיים.

כל גודל(90,100,110) וסמל רקע שחור, 37 ש"ח. כן זה המחיר אין טעות!!

בברכה, רונן8-)

פורסם

אני במרכז.

חבל לי לנסוע לצפון או לדרום רק בשביל להשחים חלונות או לקנות ווילון.

אני צריך באזור המרכז.

בקשר לאיכות של מה שקניתי באוטודיפו. הרי קניתי כבר. עלה אם אני לא טועה שישים ומשהו שקל.. קניתי כבר לפני חודש אז אני לא בדיוק זוכר את המחיר.. זה בבגאז' אצלי.. אני אבדוק מחר ואני אגיד מי היצרן...

Free, אמרת שלא חובה לפרק את הדלת ולהוציא את החלון בשביל לעשות עבודה טובה. אני דווקא לא רואה אפשרות אחרת, הרי חלק ממש גדול של החלון נכנס לתוך המסגרת.

למי שלא מוכר לו יונדאי I30 הנה צילום של החלון:

panoramaz.jpg

פורסם

חברה.. תנו לי מספרים באזור המרכז והשרון... אני אתחיל להתקשר מחר או יום ראשון לשאול מחירים..

אם זה יהיה יותר מ 150 שח לחלון אחד אני עושה את זה בעצמי, אני לא מתכוון לבזבז על זה כל כך הרבה כסף.. יצליח יצליח לא אז לא.

נ.ב - ראיתי ביוטוב סרטונים איך לעשות את ההדבקה נכון. השאלה שלי היא איך אני מנקה את החלון שמאה אחוז לא יישאר לכלוך ? אני שם חומר לשטיפת חלונות (סנו קליר), ומנגב עם נייר מטבח יבש.. וזה בכל זאת משאיר לי סימנים על החלון. איך אני עושה שהחלון יישאר חלק כאילו הוא לא שם ?

פורסם

הפתרון הפשוט, נייר עיתון. יוצא טוב, אבל יכול לשרוט זכוכיות מסויימות. הפתרון הטוב יותר - 2 מטליות מיקרופייבר. אחת לאחר הריסוס (למריחה) והשנייה לייבוש מיד.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

השחמת חלונות מיקצועי וזול באחריות לשנה באיזור תעשיה רחובות,בעל המקום חבר קרוב,אם מעוניין תשלח פרטי אני יבי תמס.

דרך אגב את הקהקה של דיפו תזרוק לפח חבל על הכסף אבל יותר חבל על הרכב...

פורסם
פרי איפה אתה חיי?

אני השחמתי את 4 החלונות שלי בשבוע שעבר. עלה לי 450 לכל ה4 כולל החומר!

החלון האחורי עולה בסביבות ה200 ש"ח. אם היית גר באיזור הדרום הייתי ממליץ לך על מקום.

דבר איתי אם אתה בכל זאת מעוניין

אגב, המקום נותן אחריות על העבודה.

אתה מדבר על לייזר או על הנייר השחור הזה?

פורסם
לא חובה לפרק את זכוכית כדי לעשות עבודה איכותית, תבדוק ביוטויב, יש שם הרבה סירטונים שמסבירים איך התהליך מתבצע.

לגבי עלות, בערך 200/300 ש"ח לכל חלון דלת אחורי או קידמי, ולחלון האחורי הגדול בסביבות ה500\700 ש"ח. ממש לא ממלץ לשים על החלונות בדלתות מקדימה, כי על זה חופשי מחלקים קנסות.

תן ברקס בכל הכח חבר, איפה המחירים האלה??

חלון אחורי אחד כולל המשולש העמצבן שלא נפתח מאה ש''ח סה''כ חיבור פשוט 200 ש''ח ומאיפה אתה זה שרוצה לעשות את זה,

אם אתה מאזור אשדוד אני ייתן לך מספר של מישהו שעושה לכל האזור והוא מומלץ על ידי כולם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא שמתי לב שרשמת מאיפה אתה ,בכל זאת זה לא אמור לעלות יותר מ150 ש''ח לחלון ותזדכה על מה שקנית באוטו דיפו כי זה שווה ערך לשקית אשפה ואם אתה לא מבין בזה אל תנסה לבד כי זה ייצא לך רע ,עם בועות אוויר וזה יתקלף ,עדיף לתת למישהו שעשה דבר כזה .

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...