Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלברט בכניסה לאזור

לא זול אבל בשר מעולה.

לא נפלתי איתו מעולם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מחזק בקשר ליוז'י.

הקצביה הכי טובה שאני מכיר - ומאז שהגענו לשם היא - "קצביית הבית".

כל פעם שצריך בשר טוב - אני קונה מהם.

טיפ - יש להם המבורגרים מטובלים שלהם - שהם לא פחות ממדהימים.

הם כ"כ טעימים שלפעמים אני זורק על מחבת בלי כלום ואוכל עם סכין ומזלג.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה כבר הולך לכפר שמריהו,

יש בהרצליה בצומת כדורי את "אחלה סופר".

בתוכו יש אחלה קצביה אחת הנקיות והטובות שפגשתי.

זה מבחינתי קצב הבית - כמו שילד מסתכל על ממתקים ככה אני מסתכל על המוצרים שהוא מכין ושם ומוכנים טריים לקניה.

לגבי כמה קילו הייתי מרים קודם טלפון.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מחזק בקשר ליוז'י.

הקצביה הכי טובה שאני מכיר - ומאז שהגענו לשם היא - "קצביית הבית".

מכיר את יוז'י. הבן שלו היה חבר שלי בחטיבה/תיכון.

אני מסכים עם האיכות ויש דברים שאני בהחלט קונה ואקנה אצלו.

אבל 6-7 קילו של אנטריקוט זה לא אחד מהם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לטיב טעם יש יציאות ויש נפילות. מאוד קשה לדעת על איזה בשר נפלת אצלהם.

וממי אתה חושב קונים כל החינאוי למיניהם את הבשר?

מטיב טעם...

(כמו כל מסעדות הבשרים המעולות, להוציא דוריס).

החוכמה היא ליצור יחסים טובים עם קצביה, ולדאוג שהם ייתנו לך את המובחר שהם בוחרים. כמובן שיותר קל לעשות זאת עם קצבייה שכונתית מאשר עם סופר.

אם אתה רוצה להיות בטוח באיכות מעולה, אז דלישס בקהילת סופיה בת"א. אבל תכין משכנתא...

נ.ב. לקנות כל מיני "טירה" למיניהם בשר שיובא מהשטחים, יכול להיות מעולה מבחינת הטיב, אבל תביאו בחשבון שפיקוח וטרינרי - איין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מי שמעוניין , יש לי חבר טוב שיש לו חנות בשוק הכרמל .

צרו איתי קשר בפרטי , אם אני ידבר איתו לפני ,אתם תקבלו את הסחורה הכי טובה שאפשר (אח שלו ,הוא זה שמוכר לכל החנויות שאתם קונים מהם,טיב טעם למשל ). המחירים ללא תחרות לחברי הפורום.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

וואלה? הוא מוכר לטיב טעם? אלו שקונים את הבקר מהרועים עצמם בצפון? אלו שיש להם בית מטבחיים משלהם? מה אתה אומר.

בכל מקרה, אם אתה מאיזור השרון, המסעדה שאני עובד בה מיישנת ומטפלת בכל הבשרים מרמת השמינית. הבשר לא זול בכלל, אבל אנחנו מדורגים גבוהה במסעדות הבשר הטובות בארץ.

אם אתה רוצה עוד פרטים, שלח לי הודעה בפרטי, הבשר אומנם לא זול, אבל נותן פייט לתחנה, לימוזין ושאר מסעדות הבשר בארץ

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני מסכים עם החבר הקודם לגבי חינאווי; כשהאבא היה חי בחנות בעג'מי הבשר היה מצוין היום זה כבר לא אותו דבר.

הדבר האמיתי היום הוא בשר עגלים מרמת הגולן, אני מזמין משם כבר תקופה ואף ביקרתי במסעדה מספר פעמים. לא תתאכזבו.

http://www.meatshos.co.il/

פורסם
וואלה? הוא מוכר לטיב טעם? אלו שקונים את הבקר מהרועים עצמם בצפון? אלו שיש להם בית מטבחיים משלהם? מה אתה אומר.

בכל מקרה, אם אתה מאיזור השרון, המסעדה שאני עובד בה מיישנת ומטפלת בכל הבשרים מרמת השמינית. הבשר לא זול בכלל, אבל אנחנו מדורגים גבוהה במסעדות הבשר הטובות בארץ.

אם אתה רוצה עוד פרטים, שלח לי הודעה בפרטי, הבשר אומנם לא זול, אבל נותן פייט לתחנה, לימוזין ושאר מסעדות הבשר בארץ

ידידי ,אני לא אחד שיבוא לפה ויבלבל את השכל.

אח שלו סוחר בקר , לטיב טעם יש קניינים שקונים מכמה מקומות , כולל מאח שלו ולפעמים גם מחבר שלי עצמו (הוא אישית טוען שזה לא משתלם לו).

כשאתה קונה בשר מלאטי ,חינאוי , ושאר האיטליזים הגדולים , יש סיכוי טוב שהבשר הזה מאח של חבר שלי .

דרך אגב , חבר שלי מוכר רק כשר ,(שחיטה כשירה, אין לו תעודה).

כשאני אומר לכם "מחירים טובים" זה בגלל שהחנות של חבר שלי קונה בשר בלי תיווך (רק עלויות של שחיטה ,הובלה וכו').

פורסם

חבר שלך לא מוכר כשר, אלא רק השחיטה כשרה אם בכלל (אין פיקוח כי אם היה היתה תעודת כשרות). לצורך העניין מסעדה שקונה בשר כשר אבל פתוחה בשבת, היא לא כשרה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נ.ב. לקנות כל מיני "טירה" למיניהם בשר שיובא מהשטחים, יכול להיות מעולה מבחינת הטיב, אבל תביאו בחשבון שפיקוח וטרינרי - איין.

החנות בטירה היא זאת: http://meshekzamir.co.il

הבשר לא "מהשטחים", יש פיקוח וטרינרי ויש הכל.

ליצור "קשרים" עם מוכרים בסופר, שמתחלפים כל שבוע, כשאני עושה את הקניות האלו בערך פעמיים בשנה, זה "קצת" בעייתי.

למסעדות האיכותיות אין את הבעיה הזאת;

דואגים להם מראש לנתחי בשר איכותיים והם גם יודעים איך לבחור מתוך הבשר האיכותי הזה את הבשר האיכותי במיוחד.

בכל מקרה, החלטתי לפצל את הקניה.

הזמנתי חלק ב"בלאדי" וחלק מפרה-פרה. הרשמים וההמלצות אחרי עצמאות :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
חבר שלך לא מוכר כשר, אלא רק השחיטה כשרה אם בכלל (אין פיקוח כי אם היה היתה תעודת כשרות). לצורך העניין מסעדה שקונה בשר כשר אבל פתוחה בשבת, היא לא כשרה.

הבשר שחבר שלי רוכש זה בשר עם חותמת כשרות נקודה.

זה שהוא לא מביא פרנסה למשגיח , זה משהו אחר.

כל אחד עושה את השיקולים שלו , ז"א לקנות עם תעודה/בלי תעודה .

אתה ממש גאון הדור , מי ישמע אם יש למסעדה תעודה אז אי אפשר להשים בשר של חמור בסיר.

תעודה לא שווה את הנייר. כשאני קונה מבן אדם (חבר שלי) שאמא שלו אישה דתייה והוא מביא לה מהחנות שלו בשר הבייתה , אני רגוע.

בקיצור , מה שבאתי להגיד זה... שום בשר טרף לא נכנס לחנות שלו (רק בגלל האדאולגיה שלו ).

ועוד משהו ,שכחו מכל מה שכתבתי(הנחות לחברי הפורום וכו'), הייתה לי כוונה טובה , אני לא מחפש שיינסו לנגח אותי פה.

יום עצמאות שמח.

• תוכן חדש...