Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, היום התחדשתי בפילטר, של TWISTER, לA3 1.8T 2009

רציתי שתתנו חוות דעת על מיקום הפילטר, ובכללי על כל העסק

img0386hj.jpg

תודה רבה, ולילה טוב

פורסם

זה ניראה יפה ללא ספק אבל גם כול בוחן תנועה שיפתח לך מכסע מנוע יגיד לך איזה יופי ובום הורדה מהכביש.{או בטסט}

לגבי המיקום ניראה טוב, אני לא מכיר את הרכב אבל אם יש תיעול אוויר טוב לאזור הזה אז לא צריכות להיות בעיות מיוחדות.

אבל אחרי הכול אני עדיין דוגל בפילטר INBOX!

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

כמובן שלפני כל טסט, טיפול או שיהיה במוסך מכל סיבה אחרת אני אעבור אצל E&A שיחזירו לי את הפילטר המקורי, הרי המוסך של צמפיון מוטורס הוא בסך הכל 4 דקות נסיעה מE&A.

עכשיו השאלה היא אם יש עוד סיבה שמישהו יפתח לי את המכסה..? ואם כן בטוח יעשו משהו? זה בסך הכל פילטר אוויר לא נגעתי במשהו גדול. נניח וחס וחלילה הורידו את הרכב מהכביש, מה עושים כדי להחזיר אותו ואם זה אפשרי בכלל..?

תודה רבה ויום טוב,

סתיו

פורסם

אתה צריך אישור ממוסך מורשה צמפיון שהם מאשרים לך לינסוע עם הפילטר.

אבא שלי עובד במוסך מיצובישי מורשה, הם נתנו אישור לאיבו להנסוע עם פילטר כדי שלא יורידו אותה מהכביש.

פורסם

עכשיו השאלה היא אם יש עוד סיבה שמישהו יפתח לי את המכסה..? ואם כן בטוח יעשו משהו?

בוחן תנועה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לכל המוצרים שאנחנו מביאים לארץ,קיים אישור פורמלי ממשרד התחבורה הישראלי.

בוחן תנועה,אשר מוריד רכב מהכביש ,בגלל "פילטר אוויר חליפי" , חד משמעית ,חורג מסמכותו !

לקוחות אשר רכשו מאיתנו פילטרים כאלה וחוששים .מוזמנים להגיע ולקבל לידיהם ,העתק מהאישור המדובר.

בברכה.

"אי אנד איי" אוטוספורט.

פורסם

באיביזה עברתי 3 טסטים ללא קומבינות עם פילטר פתוח וגם בדיקה של בוחן תנועה שעצר אותי הסתיימה ללא הורדה וללא הערה כלשהי על הפילטר האמור.

אם זאת, שמעתי על מקרים שהמפגש הסתיים אחרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הטופס הזה נישמע מעניין.הפילטר שלי מE&A,בהיזדמנות הרישונה שלי במרכז אקפוץ לקחת טופס כזה[רע זה לא יעשה].

אלי, כולי פירגון על השירות האיכותי של הסדנה שלך!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

על פילטר פתוח לא אמורים לעשות כלום עיקרון, אבל אם נופלים על שוטר קפדן- אפשר לקבל הורדה.

רצו להביא לחבר שלי הורדה על פילטר פתוח, אך לבסוף אחרי הרבה מאוד דיברים השוטר וויתר ואמר להוריד את הפילטר.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני נסעתי עם הכל על האוטו וכל פעם שעצרו אותי לא עשו לי כלום.

הבחור שקנה ממני את הרכב נעצר לא מזמן והורידו אותו על כל דבר אפשרי.

מסקנה: הכל בפרצוף שלך ובמצב רוח של השוטר שעצר אותך.

***Skodillac***

פורסם

אני באופן אישי נפלתי על אותו שוטר "קפדן" (ואני מודה לעצמי שבחרתי להשתמש במינוח שלכם) שהחליט שהפילטר inbox שלי מהווה סכנה ממשית, דבר שגרר אותי לחיפושים חסרי מזל בכל הפירוקיות האפשריות ולאחר מכן להמתנה ממושכת של חודש וחצי עבור הזמנה של פילטר מקורי מחו"ל שהגיעה לעלות של מעל 1000 ש"ח.

ובקיצור - כמובן שיש סיכוי אפילו גדול שהשוטר ישלח אותך לדרכך שמח וטוב לבב, אבל כמו שאמרו פה, הסיכון קיים.

בכל מקרה, תתחדש ותהנה.

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם

את זה עוד לא שמעתי, השוטר/בוחן פירק לך את בית הפילטר ואיך בדיוק קבע שמדובר בפילטר "פתוח" ולא מקורי?

זה כבר ממש הזוי, הוא לא לקח דגימת דלק לבדוק שאתה לא משתמש בטולול או מאיץ אוקטן אחר? 

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

זה בכלל חוקי ? השוטר יכול להגיד לך שומע בוא תפרק לי את הבית של הפילטר עם המברג שהבאתי פה ואני רוצה לראות מה יש לך בפנים , כן ואם אתה לא יודע איך עושים את זה ? השוטר לא מוסכניק. אין לו שום זכות אבל שום זכות לגעת לך במכלולים של האוטו , כי אם הוא יהרוס משהו הוא לא ישלם את זה.

• תוכן חדש...