Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CUPRA או WRX?

nex
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למשתמש הספורטיבי WRX שנת 2003 וצפונה.

למתיפייף שרוצה להרגיש עם אבל למעשה להיות יותר בלי - CUPRA.

נכון, אחזקת ה- WRX תהיה יקרה יותר.

צר לי אך איני מסכים בהשוואה בין השתיים וזאת כי ה WRאיכסהיא בשבילי כמו סטוץ עם כוסית=השגת ,נהנית ,זרקת .

לעומת גרמניה שזה תמיד רכב עם נשמה (ולא נשמה כמו כל מילה שניה של ערסים),רכב שכיף לנהוג בו גם ביום יום וגם בסופ"ש כי הכל מחובר בו טוב ובאיכות .

נ.ב

אני משווה בין לאון לסובארו.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
למשתמש הספורטיבי WRX שנת 2003 וצפונה.

למתיפייף שרוצה להרגיש עם אבל למעשה להיות יותר בלי - CUPRA.

נכון, אחזקת ה- WRX תהיה יקרה יותר.

תסלח לי אבל התגובה שלך לא לעניין,הסט אפ של המתלים ההגה והברקסים הפתטים של ה-WRX הקודמת לא מספקים את הסחורה.

וזה עוד לפני שהתייחסנו לעיצוב החיצוני המכוער של האימפרזה ותא הנוסעים מעורר הרחמים שלה.

מעבר לכך לא כולם מחפשים רכב לפניות ובתור רייסרית עם פוטנציאל שיפורים עצום מנוע אמין ואחזקה שלא תקרע אותך אין תמורה משתלמת יותר מהאיביזות המטורבתות איך שלא תסתכל על זה.

turboy

פורסם

ביקשו תגובה ארוכה.

לדעתי תקנה את האימפרזה ולא תצטער.

וכל זה למה? כחבילה היא הרבה יותר מושלמת.

ההבדל בין שני הרכבים הוא תהומי. האימפרזה היא רפליקת ראלי כפולת הנעה והאיביזה היא חיה אחרת בכלל.

דע לך שהסובארו גורמת לכל אחד להרגיש טוב.

מי שרוצה לחשוב אחרת -זבש"ו

8)

שאלת לגבי אחזקה - ישנם לא מעט שרשורים על האימפרזה חפש אותם.

בכל אופן הטיפול הוא כל 12 וחצי אלף וכולל החלפת שמן ופילטר שמן.שאר הטיפולים רחוקים יותר - למשל פלגים אחרי מאה אלף.

צמיגים מחליפים ברביעיות ודלק אתה תצרוך בהתאם ללחץ על הדוושת הכיף בין 10 לליטר ל6 לליטר (ק"מ)

בצד הטוב זה רכב אמין - סובארו וכל עוד זוכה ליחס טוב תקבל יחס טוב חזרה.

לגבי רכב טורבו יש לו לאג ולעיתים בין הלחיצה לתגובה יש פער זמנים.

הוא בועט אותך יפה כשזה מגיע ובעצם מדובר במנוע קטן שהתחפש למנוע גדול כי כשהטורבו נושף מנוע שני ליטר יכול לייצר הכנסה של מנוע שלוש ליטר ויותר.

כן, גם לחכות דקה לפני כיבוי זה חלק מהתענוג של בעלות על רכב מוגדש

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

WRX לא מתנהגת כמו רפליקת ראלי התואר הזה שמור לאסטי או איוו.

הפער בין WRX ל-STI מבחינת יכולת הוא ענק.

אני אישית מעדיף להישאר עם הנעה קדמית טובה עם טורבו דוגמת מגאן 225 מאשר להתיפייף ולהשוויץ שיש לי הנעה כפולה דוגמת ה-WRX עם המון פאולים(מתלים,הגה,ברקסים).

לזה שמעליי FIFTH GEAR להמתין לפני כיבוי ברכב מוגדש זה לא תענוג ולא נעליים זה סתם מעצבן ומעיק(מניסיון של 3 שנים).

turboy

פורסם

רוני ידידי המלומד מבלי להיכנס להתנצחויות,גם יונדאי קופה נחשבת אצל הרבה אנשים כרכב ספורטיבי בגלל מבנה הקופה שלו.

וכולנו יודעים שהקשר בינו לבין ספורטיביות הוא מקרי בהחלט.

דעתי מטופשת?מקובל אז אל תגיב למשטים מטופשים,מה זה אומר עליך? דרך ארץ קדמה לתורה.

יש לך משהו תורם להגיד תאמר אותו בצורה מכובדת.

wrx רפליקת ראלי?! אנשים תתעוררו אין שום קשר בין 2 המכוניות מלבד הסמל.

בכמות הכסף הנשפך בבנית רכב ראלי,תוכל לרכוש כמה וכמה sti חדשות.

מערכת ההגה+מתלים של הwrx היא בגדר בדיחה,נכון יש שיאמרו את זה על הקופרה,אבל בכל פרמטר אחר היא מפצה על זה.

לי אישית העיצוב של רכב ליסינג עם כנף ענקית שקוראת לכל שוטר תנועה להוריד אותי מהכביש,לא עושה לי את זה.

מילא אם משווים איבו\sti אז היפניות עדיפות בהרבה.פה אני מסכים.הקופרה כחבילה עם על שלל חסרונותיה לטעמי עדיפה על wrx מזדקנת.

איכות הבניה לטעמי בגרמניות יותר טובה,עיצוב,ביטוחים,צריכת דלק,טיפולים וכו' זולים יותר באיביזה.

פורסם

אם יורשה לי, בתור אחד שהייתה בבעלותו Cupra 07 במשך 3 שנים, ונהג לא מעט על WRX.

הקופרה נותנת תמורה מלאה לכסף שלה, חזקה מאוד בקו ישר, פוטנציאל שיפורים אדיר, מראה חביב, אבל בואו לא נגזים חבר'ה, גרמנית ? איכותית ? פלסטיקה טובה ? איכות הרכבה ? ישבתם בקופרה ? ישבתם בסיאט איביזה קופרה ?

היא לא איכותית, הפלסטיקה זולה, איכות ההרכבה ממש לא איכותית.

התנהגות ? לפני התקנת הקויילאוברים זאת זוועה אמיתית, כמו שרוני אמר, חוץ מתת היגוי (ולא משנה אם זה כי יש מומנט אדיר לגלגלים הקדמיים, או שהשלדה גרוע, מבחן התוצאה הוא זה שקובע.) היא לא יודעת לתת יותר מידי מעבר לזה.

ההגה לא מתקשר בעליל ולא מדווח על שום דבר שקורה שם למטה, תנוחת הישיבה לא תורמת במיוחד לכיף הזה.

שלא תבינו לא נכון, מאוד אהבתי אותה, אבל בואו נכנס לפרופורציות.

ה WRX אמנם מיושנת, אך הרבה יותר מתחברת לנהג, אם זה בתנוחת הישיבה המצויינת, אם זה במנוע, ההגה טוב יותר משל הקופרה, ההנעה הכפולה שעושה עבודה נהדרת, שלדה ברמה אחרת לגמרי וכו'..

לפותח השרשור, תגדיר את הרצונות שלך לעצמך, כך יהיה לך הרבה יותר קל לבחור.

מהירה מ-אוד בקו ישר עם עולם שיפורים שלם אך בלי יותר מידי פאן בעיקולים - קופרה.

כזאת שמתנהגת ועם מערכת מתלים חדשה כזאת שמתנהגת מדהים, מחוברת יותר, כזאת שלהסתובב איתה באמת אפשר - WRX

בהצלחה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
צר לי אך איני מסכים בהשוואה בין השתיים וזאת כי ה WRאיכסהיא בשבילי כמו סטוץ עם כוסית=השגת ,נהנית ,זרקת .

לעומת גרמניה שזה תמיד רכב עם נשמה (ולא נשמה כמו כל מילה שניה של ערסים),רכב שכיף לנהוג בו גם ביום יום וגם בסופ"ש כי הכל מחובר בו טוב ובאיכות .

נ.ב

אני משווה בין לאון לסובארו.

צר לי גם, אבל זו פעם שניה בשרשור הזה שאני נאלץ לתהות על תגובה מטופשת. גרמניה זה תמיד רכב עם נשמה? אתה יודע מה, שמעתי את זה הרבה בהקשר של איטלקיות, יש אפילו בעלים מוזרים של צרפתיות שטוענים בתוקף שהמכונית שלהם מדברת אליהן בלילות, ולא רק דרך ההגה, אבל א. פעם ראשונה שאני שומע את זה בהקשר של גרמניות וב. זה עדיין ביטוי חסר משמעות ומיותר לחלוטין.

לא יודע מאיפה הבאת את הלאון (כי דובר פה על האיביזה) אבל עדיין - בקופרה כיף לנהוג ביום יום? מדובר במכונית נוקשה ורועשת, ממש לא קרוזרית נינוחה, דבר שדווקא האימפרזה עושה לא רע (ונכון שאין לה ברקסים, הגה או מתלים ספורטיביים). ואגב, גם באימפרזה הכל מחובר טוב, תודה. איכות? על זה לצערי בסובארו באמת עדיין לא שמעו.

רוני ידידי המלומד מבלי להיכנס להתנצחויות,גם יונדאי קופה נחשבת אצל הרבה אנשים כרכב ספורטיבי בגלל מבנה הקופה שלו.

וכולנו יודעים שהקשר בינו לבין ספורטיביות הוא מקרי בהחלט.

דעתי מטופשת?מקובל אז אל תגיב למשטים מטופשים,מה זה אומר עליך? דרך ארץ קדמה לתורה.

יש לך משהו תורם להגיד תאמר אותו בצורה מכובדת.

wrx רפליקת ראלי?! אנשים תתעוררו אין שום קשר בין 2 המכוניות מלבד הסמל.

בכמות הכסף הנשפך בבנית רכב ראלי,תוכל לרכוש כמה וכמה sti חדשות.

מערכת ההגה+מתלים של הwrx היא בגדר בדיחה,נכון יש שיאמרו את זה על הקופרה,אבל בכל פרמטר אחר היא מפצה על זה.

אותי לא מעניין מה אנשים חושבים. זו עובדה מוגמרת שה-WRX היא גרסה ספורטיבית של האימפרזה, נקודה. כמה ספורטיבית? זה כבר נתון לדיון. ואגב, לא אמרתי שדעתך מטופשת, אמרתי שזו שאלה מטופשת.

ועוד אגב - אני מסכים איתך שההיגוי והמתלים של ה-WRX בפירוש לא ברמה הדרושה מרכב כזה, והברקסים עוד יותר גרועים. אבל היא לפחות מסוגלת לעשות מה שהנהג מבקש, גם אם יש פילטרים בדרך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
WRX

אני אישית מעדיף להישאר עם הנעה קדמית טובה עם טורבו דוגמת מגאן 225 מאשר להתיפייף ולהשוויץ שיש לי הנעה כפולה דוגמת ה-WRX עם המון פאולים(מתלים,הגה,ברקסים).

קודם כל, נכון, ה-WRX רחוקה ממה שעושים ממנה. לא רפליקה, לא ראלי ונעליים. כמו כל מכונית פשרה (כמו כל Hot hatch) צריך ללמוד את הפאולים ולנהוג מסביבם. זה נכון לטעמי בכל מכונית שאיננה ספורטיבית אמיתית. החכמה היא לבחור את הפשרות שמתאימות לך. זאת שבמגאן (בקרה שלא מתנתקת) פוסלת אותה על הסף, בשבילי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שלא תקנה שיהיה בשעה טובה ובהצלחה.

אני משוחד כבעלים של אימפרזה, כחבילה היא מושלמת וההנעה כפולה היא יתרון.

כתבתי זאת לא פעם ולא פעמיים כאן שיש לך אופציה עם הסובארו לרדת לשטח "רך" ואם תרצה לחצות כזה שטח אפילו ליד ביתך ביום של גשם או ביום של ים אתה מוזמן לעשות כן בסובארו בשל ההנעה הכפולה.

כדי של יצייצו כאן אני שוב מדגיש זה לא ג'יפ אבל בכ"ז עדיף על הנעה קדמית.

זה די מזכיר לי את הויכוח הישן נושן עם בעלים של מוסך אלפא שלנו היתה אלפא סוד הנעה קדמית והמוסכניק טען שדרך הטבע היא הנעה אחורית כיוון שחמור, דוחף ברגליו האחוריות.

היום אני אתקן אותו - חמור מניע ב4 רגליים :-)

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...