Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב כדאי לייבא פונטיאק או קרייזלר?

tamirh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

אבא של חבר שלי מעוניין לייבא רכב אמריקאי, קרייזל סיברינג קבריולט או פונטיאק סולטיס 2.4

קודם כל מה ההשלכות של ייבוא רכב מאמריקה, יש אחריות?

האם הדילרים באמריקה אמינים או שיכולים לשחק בק"מ?

האם יש מוסכים בארץ שיטפלו ברכבים האלה?

חלילה וקורת תאונה האם יש חלפים לרכבים האלה או שצריך לייבא מאמריקה במיוחד?

כנ"ל הטיפולים.

איך הרכבים האלה בכללי?

איזה רכב יתנהג טוב יותר, יתן ביצועים חזקים יותר וירגיש איכותי יותר?

תמיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב קופה ספורט מול משפחתית

לגביי הקרייזלר יש בארץ חלקים וכן יש מוסכים שמטפלים,לגביי הפונטיאק הנושא קצת יותר מורכב לגביי החלקים,

שני הרכבים מצויינים ובעלי ביצועים טובים מאוד למרות שהשניים באים מעולמות שונים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיברינג היא אחת המכוניות המזעזעות שיש. באמת. חוץ מזה, בארה"ב היא מדורגת כלא יותר מרכב השכרות. הסולסטיס עדיפה בהרבה, ותהיה בחירה ספורטיבית (ויפה יותר, לדעתי לפחות) יותר מאשר הסיברינג. אם יש אפשרות ללכת על ה-2.0 טורבו, לכו עליו.

הזמנת החלפים לסולסטיס מתבצעת בהזמנה מיוחדת דרך המוסך שאתה מטפל בו. קצת יקר, אבל אפשרי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, לשאלות הנוספות שלך - באשר לזיוף קילומטרז': התופעות הללו לא נפוצות בארה"ב. קנייה מדילרים היא קנייה די בטוחה. מעבר לכך, ניתן לגשת אונליין ובתשלום סמלי (אם בכלל) לנתוני בדיקה וטיפולים של כל מכונית משנת 1989 כמדומני, באמצעות שירות CARFAX. בכל טיפול נרשם הקילומטרז' ואפשר בקלות לבדוק "חורים" ואי התאמות.

בכלל, רכישת מכונית בארה"ב היא עיניין הרבה פחות טראומטי מאשר כאן. יש שם פחות תחושה שמנסים לעבוד עליך כל שנייה, ואתה מקבל את התחושה שהדילר באמת משקיע במכירת הרכב. רוב המכוניות למכירה עוברות דיטיילינג, ויש גם מציאות אמיתיות עם מאות קילומטרים על השעון (רק בגלל שהיו רכב הדגמה בסוכנות נידחת או שהבעלים החזיקו אותן במוסך ושכחו על קיומן). רק בשביל החוויה הזאת הייתי מעדיף לייבא רכב אישית...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שהבנתי אין כבר אישורי ייבוא לסולסטיס.

הסברינג, היא דגם שכבר נמכר בארץ (בגרסת סדאן), וידוע לי על עוד קבריולה מייבוא אישי, לגבי חלקים מכניים אין לך מה לדאוג.

לגבי חלקי פח EBAY יעשה את העבודה מצויין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכלל, רכישת מכונית בארה"ב היא עיניין הרבה פחות טראומטי מאשר כאן. יש שם פחות תחושה שמנסים לעבוד עליך כל שנייה, ואתה מקבל את התחושה שהדילר באמת משקיע במכירת הרכב. רוב המכוניות למכירה עוברות דיטיילינג, ויש גם מציאות אמיתיות עם מאות קילומטרים על השעון (רק בגלל שהיו רכב הדגמה בסוכנות נידחת או שהבעלים החזיקו אותן במוסך ושכחו על קיומן). רק בשביל החוויה הזאת הייתי מעדיף לייבא רכב אישית...

זה לא מדויק. זה נכון אולי לגבי דילרים גדולים, ששם המחירים יחסית גבוהים, אך רוב הדילרים הם קטנים ולא ממש מקרינים אמינות (לפחות באזור מיאמי).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...