Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך נסיעה רגילה, בזמן החלפת הילוך בגיר ידני ברכב מסוג פולו שנת 2000 הרגשתי מכה קלה.

הגיר לא ניכנס להילוך ולמעשה לא נכנס לכל הילוך בכלל ונשאר כל הזמן בהילוך סרק.

מה התקלה לדעתך? בעיה בגיר? במצמד? אחר?

תודה רבה וחג שמח...

• ספונסר פורום
פורסם

במידה והידית נשארת במצב המרכזי ולא ניתן לשלב איתה לכל הילוך

אז כנראה שיש בעיה כל שהיא שמונעת הפרדה של המצמד ושילוב הילוך .

אם הידית נכנסת למצב של הילוך והרכב לא נוסע אז תיתכן בעיה בתיבת ההילוכים עצמה

או במצמד או בציריות שתפקידם להעביר את ההנעה לגלגלים .

תגרור את הרכב למוסך שמכיר את הרכב הזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אמרת שאתה מרגיש מכה בעת החלפת הילוך ואח"כ אמרת שלא נכנס להילוך כלל ונשאר בניוטרל .

לא ברורה לחלוטין התופעה שאתה מתאר .

כך או כך נשמע כמו בעיה בגיר עצמו שיכולה להיות קשורה בכשל מכני או בשמן בלבד - חוסר / החלפה .

קשה לי לייעץ מבלי להבין את התופעה במדויק .

אני מציע לגשת למוסך או בעל מקצוע לבדוק את התופעה - על בדיקות כאלה אני לא גובה תשלום .

צביקה

פורסם

ניתן להזיז את הידית עצמה, אך למעשה אני לא מרגיש שהוא משתלב וכשלוחצים על הגז - זה כמו ניוטרל.

המכה שהרגשתי היתה בזמן שלחצתי על הגז לאחר ששילבתי להילוך ראשון ומשלב זה החלה התקלה למעשה.

האם יתכן שמצב זה נובע רק מחוסר שמן?

מה עלות התיקון לפי המצבים השונים? מדובר בפולו משנת 2000 - 1400 16V.

אציין רק כי מעולם לא הוחלף קלאצ'.

פורסם

אני לא יודע איך מחוברת הידית ברכב שלך לגיר, אני מאמין שבעזרת מוטות, ייתכן שאחד המוטות התפרק ולכן אין חיבור בין הידית לתיבת ההילוכים, פתח מכסה מנוע ונסה לעקוב אחרי החיבורים לגיר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם ידית ההילוכים נעה תנועה מלאה לכיוון שילוב ההילוך והילוך בפועל לא משתלב , יכול להיות שיש בעיה במנגנון המקשר בין ידית ההילוכים לגיר והתנועה בעקבות כך לא עוברת .

אך עדיין קשה לקבוע בודאות ע"ס התיאור שנתת כי גם כשל במצמד יכול לגרום לתופעה של אי שילוב .

הדבר הנכון מבחינתי הוא בדיקה של הרכב ע"י מי שמכיר את מערכותיו .

אשמח לסייע .

צביקה

פורסם

צביקה תודה רבה על העזרה,

אני גר באזור חיפה, ולמיטב הבנתי אתה בעזור המרכז כך שלא אוכל לפנות אליך.

בכל מקרה תודה וחג שמח!

פורסם

בדוק האם ישנה הרגשה מסויימת של התנגדות בידית או שהיא רפוייה לגמרי ולא מחוברת לכלום, כך אולי תוכל לדעת האם מדובר בחיבורים לא תקינים או בבעיית אחרת בגיר/ קלאטש'

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...