Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור הפרוייקט גמר שאני כרגע בונה, בניתי סקר קטן כדי לבדוק את המצב הקיים ואת דעתכם על הפרוייקט שבבנייה.

אנא הקדישו דקה מזמנכם למלא את הסקר, ואם אתם יכולים אנא תשתפו אותו עם החברים והמשפחה.

לסקר.

תודה מראש.

פורסם

עניתי,

אגב, יש כזה אתר המרכז המלצות על נותני שירות בכל הארץ ומשובים של אנשים אמיתיים ודירוג.

אני אחפש עבורך את הקישור אם אתה מעוניין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מילאתי.

שיהיה בהצלחה :)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

תודה לכולם.

ארז אני מכיר את האתר המדובר, האתר שאני בונה יהיה יותר אינטראקטיבי, לא רק המלצות שאתה צריך לבזבז זמן ולעבור עליהם, אלא יכלול גם הגעת נותן השרות המומלץ ביותר אלייך הביתה בלחיצת כפתור ללא צורך במעבר וקריאת כל ההמלצות.

פורסם

עניתי

(באופי שלי) בלי הערות אני לא יכול (מזל בתולה)

1. היישור של הטקסט לא מכוון נכון

2. האם גם ילדים בני 3 עונים לסקר?

3. השאלה על המגדר (והבחירה) מופיעה באנגלית, כדאי לשנות לעברית

וזהו... בהצלחה

פורסם

סנדק. אני מודע לכל ההערות שלך.

לא אני בניתי את אתר הסקרים, סה"כ השתמשתי בו כדי לבנות סקר, ולכן כל מה שקשור ליישור זה לא בשליטתי.

בקשר לשאלות באנגלית, אלא שאלות ברירות מחדל ולכן הן באות באנגלית.

פורסם

עניתי, לדעתי רעיון מסוג זה לא יעבוד.

הלקוח תמיד ירצה להשוות ולא יאמין באופן עיוור לאתר, גם אם הוא הכי אמין ומקצועי שיש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עניתי ,

אחלה יוזמה - האתר שעליו הסקר מדבר ..

בהצלחה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אקסודוס, יכול להיות שיעבוד ויכול להיות שלא, בדיוק בשביל זה עושים את הסקר והחקר שוק.

עדיין לא הוחלט סופית האם האתר יישאר בגדר קונספט או שיושקע כסף רב בפיתוח ובהקמת החברה ומוקד ועלייה לאוויר.

כרגע רוב הסיכויים שהוא אכן ייעלה לאוויר, אך הביצוע שלו מסובך והבנייה ייקח זמן, כי יהיו בו גם קונספטים ראשוניים של הבנת הכתוב ע"י מערכת ממוחשבת ועוד המון פיצ'רים שאני כרגע לא יכול לפרט עלהם.

Super_T תודה על התמיכה. אני מאוד מקווה שזה יצליח, כי בלי קשר לעובדה שזה אני בונה את זה, אני באמת ובתמים מאמין שאתר שכזה אם הוא יצליח, ייעלה את רמת השרות בארץ פלאים, כי ברגע שקיים אתר כזה והוא תופס תאוצה, משתלמת כספית לנותן השירות לתת לך שירות איכותי,אדיב והוגן.

שומאכר, אכן הסקר בכוונה קצר ותמציתי, כדי לא לאבד נסקרים באמצע :)

תודה לכם על מילוי הסקר.

• תוכן חדש...