Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה תעזרו לי בבקשה עם רעיון מה לקנות לחברה שלי במתנה ליומולדת 25.

מקום לחגוג כבר מצאתי,הבעיה היא מה לקנות לה..

התקציב עד 3000 ש"ח.

לעזאזל הימי הולדת האלה!כל שנה ,שבועים לפני היומולדת מתחיל לשבור את הראש :evil: על מתנה יצירתית ולא עולה לי כלום.

תמליצו ..

תיעצו ..

זקוק לעזרתכם נואשות

פורסם

תעשה כמוני,

זה בול התקציב לווסטגייט חיצוני 60 מ"מ של TIAL. וזה משתלב בן זונה עם GT42R שכבר יש בצד...

אין. היא תמות על זה!

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לא נסחפנו, רוצה לעשות לה נעים.זה התקציב שעומד לרשותי אחרי השיקולים שלי..

אלון: תודה על הרעיון,אני לא רוצה להיפתר לגמרי מחברה שלי:wink:

יאשה: חשבתי על זה..הבעיה שזה לא עובר טסט וגם לא נוח לשימוש יומיומי.

פורסם

אוהבת איפור ?

לך למאק עזריאלי ותקנה לה סדנת איפור אישית + גיפט קארד. זה עולה איזה 500 ש"ח והיא מקבלת אפשרות לטחון מוצרים ב 400 ש"ח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אליבאבא תודה.

היא מנהלת תהליכים ברשת קוסמטיקה,יש לה גישה חופשית ל קורסים, מכללות וכו..

ככה שזה לא רלוונטי בישבילה.

פורסם

לא מתאים לך וויסטגייט?

תמיד אתה יכול ללכת על אנטירולים מחוזקים. זה אולי יעלה מעט יותר מהתקציב, אבל זה שווה.

תענוג בפניות.

אין. היא תמות על זה!

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
לא נסחפנו, רוצה לעשות לה נעים.זה התקציב שעומד לרשותי אחרי השיקולים שלי..

אלון: תודה על הרעיון,אני לא רוצה להיפתר לגמרי מחברה שלי:wink:

יאשה: חשבתי על זה..הבעיה שזה לא עובר טסט וגם לא נוח לשימוש יומיומי.

כמובן שזה שיקול שלך.

רק עצה קטנה מבעל ניסיון,כל הבנות מצפות שלשנה הבאה ביומולדת ,החבר/בעל ישקיע יותר ויהיה יותר יצירתי משנה קודמת ואני אתן ניחוש פרוע,אבל זה המצב שאתה נמצא בו כעת, שנה שעברה חשבת ועשית דברים מדהימים והשנה אתה אומר לעצמך אין אני לעזעזל מתעלה על עצמי?

אני רק אומר שאם אתם רציניים לגבי העתיד המשותף שלכם,אתה יורה לעצמך ברגל:wink:,אבל בכיף גבר.

אני בכל זאת יציע כמה דברים במידה ודעתך לא השתנתה:

1. בגדים,בגדים בגדים,אין אחת שלא חולה על שופינג.(אם היא חובבת מותגים אז גם ככה זה יספיק למס' פריטים קטן).

2. יום כיף במספרה (בשבילה)עם כל התוספות וסיום של הערב באיזה ספא מפנק ומסעדה טובה לאחר מכן(לשניכם כמובן).

3. אם היא אוהבת תכשיטים, איזה סט תואם של צמיד ושרשרת או עגילים או שלושתם.

4.טלפון סלולארי דאווין.

5.סוף שבוע בצימר או מלון.

6. אם יש משהו שמפריע לה בך,ניתוח פלסטי קטן או הסרת שיער באיזור ספציפי בשבילך.

תעשו חיים.:-D

פורסם

1500 ש"ח לארוחה במול-ים ו 1500 לאיזה טבעת יפה? (לא לא חייבת להיות "ה"טבעת אפשר גם "סתם" טבעת)

3000 שקל לצמיד או שרשרת זה גם תקציב לדברים איכותיים.

אולי בכלל היא מהסוג חובב האלקטרוניקה ולפטופ זה רעיון ? איפון ? Wii ? מסך 24 ? מצלמה ?

או שפשוט תעמוד במקומה בתור ל H&M וכשתגיע לראש התור תתקשר אליה שתבוא ישר ותכנס במקומך עם התקציב הנ"ל :p

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...