Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו איזה יופי , מדוע הם שם ? יש איזה תערוכה ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תמונות יפות מאוד.

התאילנדים ידועים בתור חובבי מוטוריקה מושבעים. יש להם תכנית על בסיס יומיומי אודות שיפורי רכבים. אני זוכר שכשהייתי בתאילנד הייתי רואה את זה מדי פעם.

בכלל, הם אוהבים לשפר כל דבר עם ארבעה גלגלים, בין אם זו קורולה ישנה לפני 10 שנים (אגזוז לחץ חובה, ג'אנטים גדולים, מדבקות למיניהן).

מה שכן, הם יודעים לכבד את רכושו של האחר ונדיר לראות ונדליזם מכוון או דפיקת סמלים או אפילו שריטות למיניהן.

הרכב שם הוא הכבוד שלך והם רואים פגיעה מאוד עמוקה כאשר מישהו פוגע לך ברכב. זו הסיבה שהם שומרים על רכושם שלהם, קל וחומר של האחר.

בשורה התחתונה - האוטופיה הזאתי בחיים לא תהיה במדינה שלנו וחבל.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא יודע מבחינת שיפורי מנוע אבל שיפורים קוסמטיים מאוד יפים יש שם המון אפילו מכוניות להשכרה הם משפרים קוסמטית וגם אגזוזי זרימה חופשית לא חסר. הרכב מאוד יקר בתאילנד (במיוחד לתאילנדי ממוצע כי המיסוי שם מאוד גבוהה) ולכן בהחלט הם שומרים שם על הרכבים.עדיין היה נחמד לראות את זה שם במיוחד בין כל הגנים והעצים יש לי עוד תמונות אבל במחשב בבית אני אעלה יותר מאוחר. ובכלל תאילנד ביקרתי בפעם השניה ואני פשוט מאוהב במקום בטוח תהיה פעם שלישית.

הכי מצחיק ראיתי את מרחוק תפסתי את חברתי מהר לשם היא לא הבינה על מה כל המהומה מצדי וסתם ישבה בצד בזמן שצילמתי אוטו אוטו, תאילנדים לך תבין אותם.

פורסם

בהודעה אחרונה בתמונה שלישית מימין רואים ברקע סמארט עם מה שנראה כמו נגררת.. יש לך תמונה שלה נראה מעניין

תודה

פורסם

תמונות יפות מאד.

אהבתי.

כשאני היתי בתאילנד "הסתפקתי" בלראות EVO I מקורית לגמרי (קלה לזיהוי בזכות הדיפרנציאלים, הג'אנטים והעיטוש) ואימפרזה GT אדומה :shock:

ולא חסרים שם רכבים הלובשים הרבה אביזרי אפטרמרקט,

על כל דהייטסו מטריה יש ג'אנטים ומידת צמיגים נדיבים בעלי חתך נמוך.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני ראיתי בתאילנד הרבה רכבים מטורפים כמו למבורגיני,פארארי,מזרטי ועוד , אבל הכי התלהבתי שראיתי סופרה מדהימה ושמורה להפליא באמצע רחוב מוזנח .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מעניין שכשהתאלינדים שמים מדבקות, קיטים של חצאיות, ספויילרים, ג'נטים, אגזוזי לחץ וצמיגים בחתך נמוך לכל קורולה או סיויק הם לא "ערסים עם מדבקת נו פיר שמוסיפה 30 כ"ס" או "ילדים בני 17 שהגיעו לחופשת פסח" אלא דווקא "התאילנדים ידועים בתור חובבי מוטוריקה מושבעים" ו"האוטופיה הזאתי בחיים לא תהיה במדינה שלנו וחבל".

חומר למחשבה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

זה קל מאוד להסבר.

יש להם תרבות מוטורית שמאפשרת שהסמלים האלו ייצגו משהו שונה.

כאן, רוב מי ששם את השטויות האלה עושה את זה בגלל שהוא באמת ערס שיחתוך אותך בכביש ויעשה שטויות. שם זה נורמלי.

הכל פה תלוי בצורה שתופסים את הדברים האלה.

אם אתה רואה בארץ רכב עם מדבקת נו פיר, אגזוז פתוח וג'אנטים, סביר להניח שאותו נהג יעשה משהו דבילי בשניות הקרובות. שם זה שונה.

פורסם

נראה מדהים,אישית לא הגעתי לפטאיה כי כל מה שחשבתי שיש שם זה זונות :roll:

בתאילנד אחד הטרנדים זה לשפר את ההונדה JAZZ בשלל קיטים וצבעים,מה שכן לא מומלץ לקנות דברים מסובכים מדי לרכב כמו בוסט קונטרל/טורבו טיימר ושאר הדברים שקיימים בMBK,האמינות שלהם שווה לת*ת.

פורסם
מעניין שכשהתאלינדים שמים מדבקות, קיטים של חצאיות, ספויילרים, ג'נטים, אגזוזי לחץ וצמיגים בחתך נמוך לכל קורולה או סיויק הם לא "ערסים עם מדבקת נו פיר שמוסיפה 30 כ"ס" או "ילדים בני 17 שהגיעו לחופשת פסח" אלא דווקא "התאילנדים ידועים בתור חובבי מוטוריקה מושבעים" ו"האוטופיה הזאתי בחיים לא תהיה במדינה שלנו וחבל".

חומר למחשבה.

לפחות תן לי את הקרדיט כשאתה מצטט אותי.פעמיים.:)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

חומר למחשבה.

א. יוסי צודק.

ב. הם עושים זאת בטעם,

רב הפעמים שראיתי רכב "נועל" ג'אנטים שונים הם היו מותאמים לקו עיצוב הרכב,

לא ראיתי שם ספויילרים בגובה 2 קומות או מדבקות "נו פיר" כמו של הערס הארצישראלי שיש לו "נו פיר" לחתוך 3 נתיבים עם יד שמאל מחוץ לחלון וכובע על הראש (בלילה זה מוסיף אורווה שלמה) רק כדי להרשים את הפקצה שיושבת לידו.

ג. בפעם המיליון, אגזוז לחץ נמצא רק במנועי 2 פעימות כך שאולי ב"טוקטוק" יש אגזוז לחץ.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...