Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

גם אני נפלתי למקרה בו יש בעיות עם השכנים, יותר נכון עם השכן..:x

הוריי רכשו את הבית שאנו מתגוררים בו לפני כ-10 שנים.

לפני כמה שנים, השכן החליט שברצונו להרים קיר בטון בנוסך לקיר שישנו כרגע. לא התנגדנו, להיפך, אך ביקשנו שייעשה זאת עד גובה מסויים בכדי שלא לחסום את האוויר שבא מהכיוון. הוא אמר מצידו שאין בעיה, כמה ימים לאחר מכן ראינו שהוא כלל לא הקשיב ופשוט הרים קיר.

אבי, קרא לו והסביר לו עוד הפעם, אך הוא בשלו. לאחר שסיים את בניית הקיר, הוא קילל את אמי. לאחר מכן זה גלש לקללות ולכך שהכנסתי את אבי הביתה.

מאז, אנחנו לא בקשר. ביום כיפור האחרון, הכלב שלו לא הספיק לנבוח, אבי יצא וביקש ממנו יפה, שיכניס את הכלב לפחות באותו יום שנוכל לישון. הוא אמר לאבי, שמיקומו של כלב הוא בגינה, ואם הוא עושה רעש לקרוא לו בשם שלו ולומר לו שיהיה בשקט.

לפני כמה חודשים חבר שהגיע לבקר, ציפצף לי עם הרכב, השכן פשוט יצא וזרק אבן על ריכבו. אותו חבר, לא עשה עם זה כלום ונסע לדרכו. כמה ימים אחרי זה, אותו חבר הגיע, ושוב השכן התעצבן, הפעם החליט לצאת אלינו ולצעוק עלינו.

לפני כחודש הוא החליט להתקין מצלמות ( דבר מצויין לדעתי ) אך, הוא החליט לכוון מצלמה אחת לכיוון הגינה שלנו, שמנו עציצים כדי שיסתירו את המצלמה.

לאותו שכן יש 2 רכבים, ועגלה נגררת(מחסן לציוד שלו, העגלה איננה זזה)לא נשאר לנו מקום להחנות את הרכב שלנו. (החנייה אינה חנייה פרטית) כאשר אני מגיע לחנייה, אני תופס 2 חניות בכדי "להחזיר" לו. אך זה מגיע למצב שהוא פשוט רואה שאנחנו מזיזים את הרכב ויורד לתפוס את כל החניות.

מה הייתם עושים במצב שלי?

E7553C2BE725D845.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לא ברור לי איפה הבית שלכם בתמונה, האם אתם הקומת קרקע עם החומה האפורה? האם הוא בצד השמאלי עם הגדר מברזל?

אם כן, למה הוא הרים לכם את החומת בטון הזאת? תפרקו אותה ושיחפש את החברים שלו.

לגבי המצלמות, בדוק אפשרות להגיש תלונה על מציצנות\הטרדה או מה שזה לא נקרא.

לגבי החניות, להתקשר 106 ולדווח על גרוטאה (העגלה) שתופסת מקום בחניה.

לגבי הכלב אין ממש מה לעשות.

לגבי הזריקת אבנים, להגיש תלונה על חבלה או איך שלא קוראים לזה כולל דרישה לפיצוי כספי בגין הנזק.

וכללית, לשלוח לו מכתב מסודר מעורך דין שאם הוא ימשיך בהתנהגות הברברית הזאת אתם שומרים לעצמכם את הזכות לתבוע אותו על על כל הנזקים שהוא עושה לכם.

אני מציע לך להתקין מצלמות כדי לתעד אותו ואת המעשים שלו ועם זה לגשת למשטרה עם תלונה והוכחות למעשים שלו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התמונה היא להמחיש את החניה.הבית שלי הוא ממול, אנחנו גדר עם גדר.

לגבי העגלה, אם היא עם טסט, אפשר לעשות משהו בנידון?

הזריקת אבן, לא גרמה לנזק, וגם לך תוכיח...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

בקשר לעגלה,תזמין את המוקד העירוני ,תודיע להם שיש נגרר שלא זז ומהווה מפגע בטיחותי ואולי אף ביטחוני.

בקשר לשכן,תביא נרגילה 5-10 חברים,אוטו עם מוזיקה ותשבו בחוץ בכיף .

שהוא יבוא אחרי להתלונן אל תיתיחס ותביא למחרת את החברים שוב.

אצלי זה עבד ומאז שעשיתי זאת 3 ימים רצוף כל השכנים לא מדברים איתי,לא חונים לי בחנייה ולא נוגעים לי בדברים במחסן המשותף,וכל זה בלי לריב איתם בכלל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בקשר לקיר שהוא הרים, חומה עד לגובה 1 מטר (או שזה 1.2 מטר) אינה מצריכה רשיון.

חומה מעל הגובה הזה מצריכה רשיון ותלונה שלך תסתיים חד משמעית בהריסת החומה!

זה אולי יקח קצת זמן אבל בסופו של דבר החומה תופל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לגבי המצלמות, בדוק אפשרות להגיש תלונה על מציצנות\הטרדה או מה שזה לא נקרא.

זה בעייתי, בעיקרון מותר לקחת מצלמה ולכוון אותה בתוך החלון שלך, וזאת לא עבירה, בעיה שלך אם אתה מתפשט מול החלון.

פורסם

תארגן מפגשים של כמה מועדוני רכב ליד הבית שלך. שמעתי ששמח במפגשים האלה.

וברצינות - תגיש תלונה בעיריה לגבי החומה כמו שבאגירה אמר, וכשהוא יוצא לאיים עליכם אז תלונה על איומים וכן הלאה.

לגבי הכלב, תזרקו לו עצם של בקר. זה יעסיק אותו הרבה זמן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה לכולם חברים:)

לגבי החנייה, יש לכם רעיון? אני שוקל לרכוש רכב ולהעמידו בחנייה :roll:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

ואז מה, הוא יתקשר להגיד שחונה שם גרוטאה ויבקשו ממך להזיז את הרכב.

אם לא תזיז הם באים עם גרר ולוקחים את האוטו ואז הפסדת מכל הכיוונים.

בכל אופן, אם יש לו משהו שעומד בחניה הרבה זמן, פשוט תדווח על גרוטאה.

in the face

with a chair

פורסם

הכוונה שלי לקנות רכב עם טסט, להעמידו על 2 חניות, ולדאוג שיהיה לי מקום להחנות שאגיע עם הרכב השני... :|

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

שוב, תקנה רכב ותעמיד אותו. אחרי שבועיים השכן יתקשר למוקד 106 ויגיד שחונה גרוטאה ותופסת חניה.

יבואו מהמוקד ויבקשו לפנות את הרכב או שהם יבואו עם גרר ויפנו.

ואז מה תעשה עם הרכב, תמכור? בשביל מה כל הכאב ראש.

in the face

with a chair

פורסם

אם מדובר בחניה ציבורית, אכן עלולה להיות בעיה עם העמדת רכב זמן רב במקום אחד. אם מדובר בחניה בתחום השטח שלכם - אם תחזיקו את הרכב במצב נקי ושלם, הפיקוח העירוני לא יוכל לפנות את הרכב גם אם אין לו טסט. מצד שני, סביר שהשכן הנחמד שלכם עלול לחבל ברכב.

כתבת שהוא מעמיד נגרר על תקן מחסן. גם אתה יכול לנסות להחנות נגרר על תקן מחסן - הטסט זול מאוד (עשרות שקלים), הביטוח זול מאוד, אחזקה אפסית. גם אם יעשה ונדליזם, זה פחות כואב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מניסיון אישי, רעש פותר הכל!

תארגן אוטו עם מערכת וסאב, תשבו כמה חברים בחוץ עם נרגילה 2. הצעקות, הדיבורים והמוזיקה כבר יעשו לו כריש דם..

באם לא עבד, אופציה 2.

הוא מכוון לך מלצמה לגינה?

אתה פשוט מאוד תולה רמקול עם פרצוף לגינה שלו, כל היום פסיכודאלי. לפי החוק משעה 7 בבוקר עד 10 בלילה ביום חול ו 11 בלילה בימי שישי.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

תודה לכולם, אאמץ את הרעיון של הרעש 8)

כמו כן, אתקשר לעירייה בנוגע ל"מחסן".

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

• תוכן חדש...