Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.אז אחרי לבטים רבים - נסגרתי עם עצמי היכן אני רוצה לגור.לפי מיטב הבנתי האיזורים היותר סימפטים, שקטים ואיכותיים בחולון הםם: קרית שרת, נאות רחל, גרין.אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות היכן לקנות ואיזורים טובים (אם מישהו מכיר פה סוכני נדל"ן באיזור, גם יתקבלו בברכה).נ.ב - התקציב הוא עד 900K ש"ח.תודה,

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלו הם ממש לא איזורים מומלצים בחולון!

חפש באגרובנק/ח-300/נאות שושנים(חלק מהשכונה)

900K לכמה חדרים?

פורסם
נ.ב - התקציב הוא עד 900K ש"ח.תודה,

בהצלחה עם התקציב הזה.

בתל גיבורים תמצא אחלה דירות 2.5 בתקציב הזה.

רק שלא יהיו אי הבנות, אני גר בתל גיבורים.

השכונה שקטה יחסית, קרובה לת"א יותר מכל איזור אחר בחולון, הגנים והבתי ספר מעולים, לראיה תיכון הרצוג זוכה כבר כמה שנים בפרס שרת החינוך ולא פחות חשוב, איכות המים היא בין הטובות בארץ!

אה, ויש חניה בשפע.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

ישנם כמה תנאים שאיני מוכן להתפשר עליהם:1. איזור עורפי, שקט, לא ברחוב מרכזי וסואן.2. חניה פרטית (בטאבו).3. דירת 3 חדרים לפחות 75 מ"ר.4. עד 900K ש"ח כפי שציינתי.

פורסם
אלו הם ממש לא איזורים מומלצים בחולון!

חפש באגרובנק/ח-300/נאות שושנים(חלק מהשכונה)

900K לכמה חדרים?

עם התקציב שלי אני יכול לחלום על השכונות האלה (הן הרבה מעבר לתקציב שלי).

פורסם

כי זה עדיף מפתח תקווה. :)

בתקציב הזה הייתי מנסה לחפש אופציות נוספות גם במקומות כמו רמת גן, ודרום תל אביב.

לפני שנה-שנתיים היית יכול בסכום הזה לקנות משהו סביר בשכונות כמו הדר יוסף בתל אביב. היום כבר אין מצב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדיוק :)חולון גם קרובה מאוד לת"א (בית הוריי, עבודה, חברים, קרובי משפחה, מקומות בילוי מועדפים).בזמן שהמרחק מפ"ת לת"א הוא כ-20 קילומטרים, המרחק לחולון הוא כ-10 קילומטרים.מבדיקה מעמיקה מאוד עם נתונים זהים (ארבעת הקריטריונים שהזכרתי מקודם) המחירים כמעט זהים (עשיריה או שתיים לרעת חולון).

פורסם

לפני שיתנפלו אליי, מה רע בבת ים? בתקציב שלך אפשר לקנות דירה טובה ודי גדולה וזה בדיוק 5 דק מת"א

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בתקציב הזה הייתי מנסה לחפש אופציות נוספות גם במקומות כמו רמת גן, ודרום תל אביב.

לפני שנה-שנתיים היית יכול בסכום הזה לקנות משהו סביר בשכונות כמו הדר יוסף בתל אביב. היום כבר אין מצב.

ר"ג ניסיתי והתייאשתי כנ"ל גם לגבי גבעתיים (וזה עוד עם התגמשויות מטורפות כמו שטח הרבה יותר קטן ובלי חניה). המחירים בערים אלה לא ריאלי. בדרום ת"א לא חסר אך אעדיף לגור בחיפה מאשר בדרום העיר.

פורסם

היתרון בחולון הוא שבעיות החניה הרבה הרבה פחות חמורות.

אגב, זו אחת הערים היחידות בארץ שאין תשלום בכחול לבן. 24 שעות. כך שגם כשבאים אורחים הם לא נדפקים.

שים לב שאם אתה יוצא מחולון לכיוון איילון צפון בשעות הלחץ בבוקר אתה עומד בפקק די רציני עד לה גארדיה בערך. (הפקק מתחיל ממחלף דב הוז פלוס מינוס, תלוי בשעה. לא בטוח 100%, לא גר שם.)

אם זה הכיוון שלך בנסיעה היומיומית בבוקר אני הייתי חושב פעמיים.

יש מספר יציאות נוספות מחולון, תלוי לאן אתה רוצה להגיע.

אבל לאיילון זה יהיה לא כיף.

סה"כ אחלה עיר, הרבה יותר טובה מהדימוי שיש לה.

אגב, קח בחשבון שהארנונה די יקרה. שלא תופתע. אבל השירותים העירוניים ברמה טובה יחסית ככה שיש תמורה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
היתרון בחולון הוא שבעיות החניה הרבה הרבה פחות חמורות.

אגב, זו אחת הערים היחידות בארץ שאין תשלום בכחול לבן. 24 שעות. כך שגם כשבאים אורחים הם לא נדפקים.

שים לב שאם אתה יוצא מחולון לכיוון איילון צפון בשעות הלחץ בבוקר אתה עומד בפקק די רציני עד לה גארדיה בערך. (הפקק מתחיל ממחלף דב הוז פלוס מינוס, תלוי בשעה. לא בטוח 100%, לא גר שם.)

אם זה הכיוון שלך בנסיעה היומיומית בבוקר אני הייתי חושב פעמיים.

יש מספר יציאות נוספות מחולון, תלוי לאן אתה רוצה להגיע.

אבל לאיילון זה יהיה לא כיף.

סה"כ אחלה עיר, הרבה יותר טובה מהדימוי שיש לה.

אגב, קח בחשבון שהארנונה די יקרה. שלא תופתע. אבל השירותים העירוניים ברמה טובה יחסית ככה שיש תמורה.

לפי מיטב הבנתי, אם אני יוצא מהבית בסביבות 6:40 התחבורה הציבורית לכיוון רחוב אחד העם בת"א (קו 1) ממש לא נוראית.העניין מתחיל להסתבך בסביבות 7 ואחרי. ידוע לי שהארנונה יקרה בחולון אך לא בכדי. ישנם סיורי משטרה פרטיים מסביב לשעון - דבר מבורך שלא אכפת לי לשלם עליו שהלוואי והיה מתקיים כיום בשכונת מגוריי (ואני גר בצפון ת"א, היו אצלנו לאורך השנים המון סיפורי גניבות רכבים ופריצות, ללא התייחסות מצד המשטרה).

פורסם

איזור תל גיבורים הוא איזור לא מומלץ אם ככה?יש פה אולי חולוניקים שיכולים להמליץ לי על רחובות/שכונות/איזורים?

פורסם

אם אתה מתכוון לנסוע מחולון לתל אביב וההפך אתה תהיה תמיד תקוע בכיוונים הפקוקים...

יצא לי לנסוע מחולון וגם מראשל"צ (אזור קניון הזהב) לכיוון תל אביב בשעות הבוקר וזה היה סיוט מתמשך.

אני מדבר על שעות של אנשים נורמליים כמובן, לא על 6:40 שזה שעה לפני שהשעון שלי מצלצל בכלל. :)

אגב, אם אין בחולון תשלום בכחול לבן, אז בשביל מה צובעים את זה בכלל בכחול לבן?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...