Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עוד 4חודשים מתגייס ורציתי לקנות רכב כבר מעכשיו התקציב עומד על מקסימום20 אלף.

כרגע אני עובד ועושה כל יום בסביבות 50 קילומטר ממוצע בתוך העיר.

דרישות מהרכב שיראה כמה שיותר צעיר{עדיפות לרכב "מרשים" מאשר פוזה וכאלה}

אני נוטה לחפש רק רכבים כמה שיותר חזקים במחיר הזה מבחינת כח ויחד עם זאת חסכוני כמה שאפשר בכל זאת אני עושה משכורת חודשית של 4K ככה שאני לא רוצה להשקיע כל חודש את כל הכסף ברכב.

היה לי לפני שנה וחצי לנציה קאפה טורבו אחרי שנה מכרתי וקניתי תמא טורבו שיפרתי אותה לא כמו שצריף ושברתי מנוע מהכסף שמכרתי אותה קניתי אופל קורסהGSI ומכרתי אותה לא מזמן.

כרגע הכיוון שלי שוב נוטה ללנצ'יה{מחלה,מה לעשות}

רציתי לדעת מה אתם מציעים אולי משהו אחר בסיגנון?

תודה מראש לעוזרים.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

למה לקנות רכב ל4 חודשים? לא נראה לי כדאי, אני במקומך הייתי חוסך ואחרי צבא רוכש רכב רציני עם רכב שקט.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=278818&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%A2%D7%93+146+%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90

וגם פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=261711&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%A2%D7%93+146+%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90

יש לך פה הרבה מידע על האלפא מחבר פורום שיש לו אחת כזאת, הוא סיכם תקופה איתה ויש לך הרבה מידע חיוני.

פורסם

עוד הצעות?

או שכדאי לרדת כרגע מלקנות רכב לפני גיוס?

פורסם

מצאתי דרך חבר של חבר מישהו שמוכר תמא טורבו שנת 94 יד 3 הרכב מטופל בחברה עבר 250אלף קילומטר מנוע מקורי אחרי מיסביי קראנק וטיימנג היה מטופל עד עכשיו בחברה הלכתי לעשות סיבוב באמת נוסע מצוין לא מעשן אין רעשים מוזרים ושום נזילות מיוחדות. המחיר שהצעתי לו זה 10 אלף שקל והוא אמר שיחשוב ויתן לי תשובה בימים הקרובים.

מה דעתכם שווה להיכנס לזה?

כמובן שאם אני יחליט לקחת את האוטו כנראה שאני יקח לבדיקת מנוע לפחות.

תודה רבה לעוזרים.

• תוכן חדש...