Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה רמה אנשים מגיעים, גנבו לי מ 2 גלגלים את המכסה שיש על הג'אנט עם הסמל של סובארו,

מה שמסומן בתמונה באדום, מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג \ לקנות, חיפשתי ב ebay ולא מצאתי, אולי לא חפשתי כמו שצריך, אשמח לעזרה בזה.

מישהו מכיר מישהו שהחליף ג'אנטים כאלו ומוכר בסכום סמלי?

תודה לעוזרים

Capture.jpg

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

חפשתי, היחיד שמגיע רבעיה זה אלו

http://imgs.inkfrog.com/pix/vogshine/WheelBadge-SUBARU-M.jpg

שהם שחורים, יכול להיות שזה דווקא יהיה יפה יותר, צריך לחשוב על זה.

האחרים שיש כתוב עלייהם סובארו ואין את הסמל של סובארו, שהם הרבה יותר יקרים וגם נמכרים רק ביחידים.

לא שווה לקנות אחד ב 10 דולר, יקר מידי.

אני צריך לבדוק עם חבר שלי שעובד בחברת השכרה אולי יש להם מפירוק..

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אחינו באשדוד באזור תעשייה יש פירוקיית רכב מאוד גדולה ליד סוכנות umi ועומדת לה שם סובארו b4 לפירוק ואני יודע בוודאות שיש לה אותם מגנזיום כמו שלך אז רק תיגש ותקח היא אפילו עומדת בכניסה לפירוקיה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני דווקא מצאתי. כאן. המוכר שולח לבריטניה בלבד - שלח לו הודעה ושאל אותו האם הוא מוכן לבצע משלוח לישראל. במידה ולא, קיימות חברות ש"מעבירות" דואר לארץ. כמו כן, ראיתי יחידות בודדות כאלה למכירה.

פורסם

שלחת את הבן אדם עד בריטניה יש פה בארץ באשדוד קרוב לודאי שזה גרושים למה שיתחיל להסתבך עם משלוחים למסור מספר אשראי באינטרנט ווד דרכים כאלו

חבל אני ממליץ בחום על הפירוקיה הזאת מניסיון ומבטיח לך שיש שם את מה שאתה מחפש

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני דווקא מצאתי. כאן. המוכר שולח לבריטניה בלבד - שלח לו הודעה ושאל אותו האם הוא מוכן לבצע משלוח לישראל. במידה ולא, קיימות חברות ש"מעבירות" דואר לארץ. כמו כן, ראיתי יחידות בודדות כאלה למכירה.

את זה אני גם מצאתי ב ebay ובמחיר הרבה יותר זול.

מה שיש כרגע זה על הסמל של סובארו ומבריק יותר, לא השם.

תודה בכל אופן.

אני באשדוד סופ"ש הבא נקווה שהיא עוד תשאר שם, נראה אולי נקנה מהם עוד כמה דברים שימושיים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

את החלק הזה מפרקים בכדי לעשות איזון גלגלים ובהרבה מקרים שוכחים להחזיר בסיום האיזון. שווה לבדוק אצל פאנצ'רמכרים.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

איך פירקו את זה? לי יש B4 2006 ואצלי הג'נט אחר לגמרי הוא מגנזיום כנראה ואני שמתי לכל הג'נטים אום אחד בכל גלגל שקניתי אצל הפאנצ'ר מאכר (אום מיוחד) עלה לי 140 שח שלא כל אחד עם מפתח סטנדרטי יוכל להוריד לי ג'נט אני לא מכיר את הגלגל שלך זה נראה כמו טסות מוברגות לא?? אז בכל אופן אולי תחשוב על פתרון להבא של אומים כמו שאני קניתי למנוע את הגניבה הבזויה הזו שנית ..

פורסם

זה לא מכסה.. זה מדבקה גם לי חסרה אחת כי היא נפלה ולא נגנבה זה מה שחשבתי בהתחלה אבל ראיתי שמדבקה שניה נפלה אז לקחתי אותה ויום למחרת הדבקתי את כולם בדבק 3 שניות.. זה כולה מדבקה ולא מכסה. מה לעשות הדבק שעליה לא חזק מספיק נגד גשמים\מהירות\אבק

פורסם
איך פירקו את זה? לי יש B4 2006 ואצלי הג'נט אחר לגמרי הוא מגנזיום כנראה ואני שמתי לכל הג'נטים אום אחד בכל גלגל שקניתי אצל הפאנצ'ר מאכר (אום מיוחד) עלה לי 140 שח שלא כל אחד עם מפתח סטנדרטי יוכל להוריד לי ג'נט אני לא מכיר את הגלגל שלך זה נראה כמו טסות מוברגות לא?? אז בכל אופן אולי תחשוב על פתרון להבא של אומים כמו שאני קניתי למנוע את הגניבה הבזויה הזו שנית ..

הגלגל בתמונה לא שלי, הלוואי שהג'נט שלי היה מבריק ככה כמו חדש. חח

בקשר לאום נגד גניבות, גם לי מותקן אחד. זה למנוע את הגניבה של הג'אנט.

בקשר למכסה שאני מתכוון אליו, זה לא בעיה להוציא את זה משהו חד.

ואני דיי בטוח שגנבו לי את שנייהם, מילא אחד היה נופל ממהירות זה עוד אפשר להבין, אבל 2, ששנייהם בדיוק באותו הצד של הרכב? דיי מחשיד, כאילו בן אדם עשה את מלאכתו כשהתכופף והסתתר מאחורי הרכב ונעלם.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יש את קריסטו בשדרות ירושלים ביפו , יש לו קאפות אני פעם קניתי לגולף שהייתה לי

עלה 40 שקל לקאפה

Renault Clio RSi 1995 :evil:

• תוכן חדש...